Horoscop zilnic 25 martie 2016. Racii incheie saptamana in forta, iar Balantele isi schimba planurile


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 25 martie 2016.


BERBEC

Ai o stare de neliniste si partenerul este vinovat: il suspectezi de infidelitate, insa nu esti pregatita sa il acuzi. Asa ca suferi in tacere si iti faci mii de nervi. Nu este tocmai cea mai sanatoasa atitudine.

TAUR

Nu mai faci fata stresului de la birou si esti la un pas de a claca. Din fericire, un coleg pe care te poti baza la nevoie iti vine in ajutor. Desi vrei sa le demonstrezi celorlalti ca te poti descurca si singura, cel mai bine ar fi sa ii accepti ajutorul.

GEMENI

Esti extrem de preocupata de felul in care arati si, din pacate, esti prea dura si critica cu tine insati. Nu esti deloc multumita de infatisarea ta, desi este o parere pur subiectiva. Incearca sa nu mai vezi deformat realitatea.

RAC

Inchei saptamana in forta si te duci deja cu gandul la vacanta, relaxare si aventura. Te simti putin obosita si simti nevoia de o pauza, asa ca incepi sa iti faci planuri pentru urmatoarea escapada.

LEU

Un proiect la care lucrezi de ceva vreme nu merge exact asa cum iti doresti si te gandesti sa renunti. Nu lua decizii pripite inainte de a analiza in detaliu situatia. Incearca mai intai sa vezi unde ai gresit si ce poti corecta.

FECIOARA

Iti doresti foarte mult sa intemeiezi o familie si ai intrat in panica pentru ca nu ai reusit pana acum. Timpul nu este pierdut, insa atitudinea ta nu este potrivita. Incearca sa vezi partea plina a paharului si sa vezi cum iti poti face visul sa devina realitate.

BALANTA

Esti curtata de o persoana care te atrage din punct de vedere fizic, dar care nu crezi ca este pentru tine. Desi ai fi fost dispusa la o aventura si la a face primul pas, te temi de complicatiile pe care le-ai putea suferi ulterior.

SCORPION

O cearta cu un prieten apropiat sau cu un membru al familiei iti strica toata ziua. Cuvintele dure care ti-au fost adresate au avut o impresie puternica asupra ta si te gandesti toata ziua la jignirile si acuzatiile care ti-au fost aduse.

SAGETATOR

Esti atrasa de un coleg de serviciu si te gandesti sa faci primul pas, insa te temi de reactia colectivului de lucru la aflarea vestii. Desi iti doresti sa incepi o relatie cu persoana respectiva, tii foarte mult si la statutul tau de la birou si nu vrei sa fii tinta barfelor.

CAPRICORN

Esti dezamagita de felul in care lucrurile evolueaza in relatia ta. Simti ca bati pasul pe loc si ca nu mai este loc de imbunatatiri. Te gandesti sa ai o discutie serioasa cu partenerul, in care sa ii spui punctul tau de vedere.

VARSATOR

Ai parte de mai multe situatii neprevazute la job si te descurci remarcabil. Stapanirea de sine si spontaneitatea de care dai dovada ii impresioneaza pe superiori, care se gandesc la o promovare.

PESTI

Simti ca nu mai ai timp pentru lucrurile si persoanele cu adevarat importante din viata ta. Serviciul te copleseste si iti acapareaza tot timpul. Incerci sa gassti o cale de mijloc, in care sa combini utilul cu placutul, insa tot nu vei reusi sa multumesti pe toata lumea.

related posts

Modifică setările cookies