Horoscop zilnic 25 martie 2019. Vărsătorii au o zi genială, vezi ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 25 martie 2019.


BERBEC

Berbecii ar trebui să aibă o atenție sporită astăzi și să prindă din zbor câteva gesturi ale oamenilor din jurul lor. Cineva de la locul de muncă nu este foarte mulțumit de tine și încearcă să le arate asta și altora, fără să fii avertizata în vreun fel.

TAUR

Taurii au nevoie să își urmeze propriile sfaturi pentru ceilalți. Se îngrijesc întotdeauna de binele celor din jur și uneori uită de sine. Este indicat ca astazi să faci acele programari la medic sau la sala de sport și să începi să te îngrijești mai mult.

GEMENI

Trebuie să te ții departe de conflictele altora și să înțelegi că unele discuții pur și simplu nu te privesc. Dincolo de faptul că poți să oferi sfaturi cu adevărat bune, la nevoie, este foarte important și ca acestea să îți fie solicitate. Astăzi este una dintre acele zile când nu îți este prielnic să intri în discuții despre ceilalți.

RAC

Te bucuri de o zi edificatoare, în care tot ce faci este să ai grijă de tine și să te odihnești. Nu ți se întâmplă des să ai atât de mult timp liber, așa că savurezi din plin aceasta și poți chiar sa exagerezi cu somnul de frumusețe. 

LEU

Leii pot da dovadă de o loialitatea incredibilă, atunci când alți nativi ar putea să își schimbe alegerile. Această zi îți oferă oportunitatea de a demonstra că ești o persoană de cuvant, cel mai probabil în relația cu iubitul sau cu o persoană foarte apropiată.

FECIOARA

Te vei găsi ancorată într-o situație în care trebuie să fii foarte atentă la ceea ce spui și la argumentele pe care le oferi. Poți participa la o ședință de serviciu foarte importantă sau la o discuție în familie, care stabileste câteva traiectorii de viitor. 

BALANTA

Astăzi dai dovadă de o încăpățanare care îți poate atrage câteva critici. Iar despre tine se știe deja ca nu accepți cu ușurință ca cineva să te contrazică. Încearcă să nu insiști asupra subiectelor sensibile pe care ceilalți le deschid și să nu devii prea vehementă în exprimarea părerilor.

SCORPION

Eși o persoană foarte atașată și loială, însă uneori tinzi să te lipești de persoane care nu te merită. Din păcate, astăzi te vei găsi în ipostaza în care vei afla asta chiar pe pielea ta, iar întâmplarea neplăcuta îți va strica ziua.

SAGETATOR

Poți fi pusă la încercare de cineva de la locul de muncp. Este posibil să ți se pregăteasca o promovare pe care o aștepți de mult timp, dar pentru care va trebui să mai muncești încă o perioadă lungă de timp.

CAPRICORN

Iei parte la o cină în familie sau primești o invitație în oras, de nerefuzat. Nu ai o stare tocmai bună pentru asta, dar o să devină mai plăcut pe măsură ce încerci să te implici in discuții și să te bucuri de zi.

VARSATOR

Ești invitată să participi la evenimente de mare amploare sau sa te implici în proiecte noi. Ideea te încântă și te face să te mândrești cu faptul că cei din jur te consideră suficient de bună în ceea ce faci, încât sa te implice în ceea ce fac ei.

PESTI

Vei fi căutată de o persoană care nu ți-a mai dat semne de ceva timp deja. Chiar dacă ai fost ușor deranjată de  absența ei din viața ta, supărarea este deja uitată și te bucuri peste măsură de faptul că aveți ocazia să petreceți timp împreună.related posts