Horoscop zilnic 25 martie 2020. Scorpionii au parte de o zi dificilă, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce-ți prezic astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 25 martie 2020.


Berbec

Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți traversează semnul zodiacal, îți aduce multă energie. Totodată, ești destul de sensibilă la tot ce vine din jur spre tine. Posibil să poți rezolva unele situații mai grele, care vin spre tine cu ajutorul vocii interioare, a intuiției, iar primul impuls va fi cel mai bun.

Taur

Ești mult mai sensibilă astăzi decât de obicei, poate și pentru că informațiile care vin spre tine nu sunt cele pe care le anticipai sau pe care le așteptai. Dacă cineva dintre prietenii tăi ți-a promis un ajutor și acesta nu s-a ținut de promisiune, poate din motive independente de el, nu reacționa pe măsură și ar fi bine să dai dovadă de calm și înțelegere.

Gemeni

Dacă ai nevoie de ajutor, astăzi ar fi un context astral bun pentru a-l cere prietenilor cu care ai un proiect în comun și care au interesul ca afacerea în care sunteți implicați să meargă. Vor exista și situații conflictuale pentru că nu toți văd lucrurile ca tine și de aici puteți rupe o relație.

Rac

Configurația astrală de astăzi cu Luna care îți traversează sectorul socio-profesional, ar putea să-și aducă energie multă pentru a te ocupa de sarcini care presupun viteză de reacție, autocontrol și rațiune. Recomandare: nu intra în dispute cu șefii!

Leu

Astrele îți dau o stare de spirit destul de bună astăzi. Poate mulți dintre cei cu care vei intra în legătură, te vor invidia, dar este felul tău de a face mai ușor situațiilor stresante și complicate. Ești deschisă tuturor ideilor și propunerilor, care vin de la locul de muncă, de la colegi și șefi privind sarcinile de serviciu.

Fecioară

Posibil astăzi să intri în dispută cu partenerul de viață sau cu alți membri ai familiei cu care deții în comun o sumă de bani, o proprietate sau niște bunuri provenite dintr-o moștenire. Oricât vrei să stai departe și să nu abordezi acest subiect, vei fi tentată să mai spui ceva și nu te lași până nu ajungeți la un consens cu privire la modul în care trebuie să abordați subiectul banilor.

Balanță

Contextul astral de astăzi poate aduce tensiune între tine și partenerul de viață sau partenerii de afaceri, colaboratorii și asociații, cu care pare să nu fii pe aceeași lungime de undă. Evită subiectele care ar putea să vă facă să intrați în conflict și care nu fac decât să ducă la o ruptură!

Scorpion

În planul profesional, s-ar putea să ai parte de o zi dificilă, mai ales în toate procesele de comunicare, prezentare de proiecte, susținere de idei, schimb de opinii, dar și în ceea ce privește o deplasare în scop administrativ, care se poate amâna. Chiar dacă volumul de muncă a scăzut și tu faci față stresului destul de bine, vei resimți această zi ca cea mai grea din săptămână.

Săgetător

Astăzi se activează sfera sentimentală, activitățile de relaxare, artistice, de creație, dar și relațiile cu copiii. Te întelegi bine cu partenerul, dar și cu copiii. Nu se poate spune același lucru despre relația cu părinții, care au mai tot timpul de comentat sau au zilnic câte o problemă/nevoie, pe care trebuie să o rezolvi.

Capricorn

Contextul astral de astăzi scoate în evidență comunicarea și felul cum pui problemele celor din jur. Ești foarte agitată și încerci să faci o strategie pe termen scurt pentru departamentul în care lucrezi. Posibil să intri și în conflict cu unii dintre colegi. Ar fi bine să privești situația dată din alt unghi decât cel de până acum. Ai să vezi că ți se schimbă optica.

Vărsător

Contextul astral te avertizează să fii atentă astăzi, pentru că este posibil să ratezi niște oportunități financiare. Acum, nu orice vine spre tine poate reprezenta o oportunitate, însă, dacă analizezi și iei decizii în cunoștință de cauză, va fi bine pentru tine.

Pești

Fii prudentă în privința finanțelor, mai ales dacă vrei să faci niște cheltuieli sau la locul de muncă trebuie să negociezi niște contracte! Fii deschisă negocierilor, lasă de la tine, pentru că vei avea numai de câștigat! Dacă faci shopping online sau pleci la cumpărături, ia doar strictul necesar!

Viata Bate Vlogul - Sezonul 2. Emil Rengle si cei 13 vloggeri lanseaza videoclipul piesei Viata Bate Vlogul

related posts