Horoscop zilnic 25 martie. Racii au o atitudine distantă față de partener, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 25 martie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru sfera profesională. S-ar putea să susții un interviu, să primești răspuns de la un interviu, să stabilești termenii unui contract sau să iei legătura cu diferite instituții publice, pentru a rezolva chestiuni birocratice, să semnezi un contract.

 

Taur

 

Registrul astral de astăzi vine cu dialoguri privind principii, convingeri, studii, călătorii, activitate profesională. S-ar putea să apară unele blocaje sau amânări într-o chestiune profesională, dar și personală privind relațiile cu familia sau membrii acesteia. De la prieteni ai surprize neașteptate.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru returnarea unei datorii sau pentru programarea unui sejur la vară și organizarea acestuia. Îți faci socoteli de ce bani ai nevoie și un plan de economisire. S-ar putea să fii dezamăgită de o decizie a unui membru al familiei sau un prieten cu care vrei să-ți petreci vacanța și care stabilește o altă perioadă decât ați decis de comun acord.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o atitudine mai critică, distantă, față de partener sau față de cei cu care lucrezi, fie că sunt colegi sau colaboratori. Și relațiile cu șefii pot avea de suferit din cauza volumului mare de muncă. Te gândești cum să ceri o mărire salarială.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce multă responsabilitate la locul de muncă și reușești să ajungi din urmă cu treaba, să te încadrezi în niște termene. Apar nemulțumuri legate de comunicarea cu cei cu care interacționezi, pentru că unele mesaje le înțelegi greșit.

 

Fecioară

 

Registrul astral de astăzi vine cu preocupări pentru programarea unei vacanțe, însă pot să apară unele neconcordanțe cu ceilalți colegi și cu perioadele pe care fiecare le stabilește în funcție de pirorități. În planul sentimental, ești reținută. Chiar dacă-ți dorești să-ți exprimi mai mult sentimentele, decizi să aștepți, să vezi pașii următori ai partenerului sau a celui cu care flirtezi.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi vine cu tensiuni în raport cu partenerul sau cu rudele, din cauza unor chestiuni gospodărești sau a deciziilor pe care trebuie să le luați în legătură cu casa, patrimoniul, spațiul de locuit. În planul sentimental te poți aștepta la răsturnări de situație și surprize neașteptate.

 

Scorpion

 

Astăzi, ești reținută atunci când vine vorba să intervii într-un dialog, ședință, chiar și comunicare informală cu colegii. Doar în relația cu partenerul de cuplu sau în relațiile cu familia îți exprimi opiniile și dai frîu liber sentimentelor. Dacă ai de făcut niște deplasări, ia-ți o marjă de timp, pentru că s-ar putea să stai în trafic mai mult decât de obicei!

 

Săgetător

 

Ești tot mai atentă atunci când faci cumpărături, pentru că banii nu-ți mai ajung. Nu mai achiziționezi lucruri care nu-ți sunt necesare și ești decisă să strângi o sumă de bani pentru concediu. Dacă ai de făcut deplasări, s-ar putea să ai niște surprize, iar dacă susții un examen/interviu, trebuie să iei cuvântul într-o ședintă sau prezentare de proiect, fii pregătită la surprize cu device-urile pe care le folosești!

 

Capricorn

 

Vei beneficia, astăzi, de prezența Lunii în zodia ta, care-ți aduce echilibru și putere de a face față unor provocări, care vin din sfera profesională, dar și din cea a familiei. În partea a doua a zilei, primești vești bune sau ai șansa la informații, care-ți vor folosi pe viitor.

 

Vărsător

 

Contextul astral de a astăzi vine rezolvarea unor chestiuni administrative ale casei, pe care le-ai tot amânat. Ai susținere astrală pentru a demara proiecte și a face planuri de viitor împreună cu partenerul de cuplu. Vor exista momente, pe parcursul zilei, în care-ți vor reveni în minte persoane sau acțiuni din trecut, dar decizi să nu te lași afectată.

 

Pești


Astăzi ai acces și noroc la informații utile. În planul financiar s-ar putea să apară cheltuieli neprevăzute, să faci niște deplasări neprogramate. În partea a doua a zilei, te pregătești pentru plecarea într-un minisejur în weekend.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies