Horoscop zilnic 25 noiembrie 2020. Vărsătorii primesc energie constructivă și vor avea supersucces, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 25 noiembrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce energie, dar și multă agitație, deoarece din configurația astrală intră și Marte, planeta acțiunii și guvernatorul tău. Așadar, este recomandat să-ți folosești constructiv energia. Ai putea să petreci timpul și cu partenerul, seara, însă fără să aduci acasă problemele de la serviciu!

 

Taur

 

Conjunctura astrală a zilei îți aduce o stare mai puțin bună, din cauza suprasolicitării de la locul de muncă și a situațiilor care te stresează de ceva timp. Totuși astrele au și o veste bună: găsești soluție la o chestiune financiară.

 

Gemeni

 

Preocupările tale de astăzi sunt în special pentru relațiile de prietenie. Dacă ești singură, ai toate șansele să cunoști pe cineva prin intermediul unuia dintre prieteni. Dacă deja faci parte dintr-un cuplu, ai susținerea partenerului într-un proiect personal, pe care ai vrea să îl lansezi în anul 2021. 

 

Rac

 

Relațiile tale cu șefii ar avea o evoluție bună, dacă nu ați intra în conflict de câte ori interacționați. Dacă ai asculta sfatul unui coleg apropiat, care își oferă ajutorul, ai putea evita unele dispute. În planul financiar ai o serie de nemulțumiri, pentru că s-au înmulțit cheltuielie și proiectezi totul pe cei cu care relaționezi.

Leu

 

Dacă nu vei găsi un numitor comun în ce privesc principiile și convingerile după care te ghidezi în viață, va fi foarte greu să cooperezi cu echipa cu care trebuie să desfășori activități în sectorul socio-profesional. Contextul astral de astăzi predispune la conflicte de idei și mentalități.

 

Fecioară

 

Posibil astăzi să primești o sumă de bani de la unul din membrii familiei sau măcar promisiunea de la unul dintre colaboratori, că vei încasa niște bani în conturile tale. Te preocupă situația datoriilor și anume returnarea acestora mai repede.

 

Balanță

 

Chiar dacă vei fi puțin mai agresivă astăzi în comunicare, iar interlocutorii tăi o vor interpreta altfel decât pare, ar trebui să-ți dai seama la timp și să explici faptul că nu ai timp de pierdut, din cauza sarcinilor care s-au înmulțit, și ești mai grăbită să rezolvi provocările care vin spre tine.

 

Scorpion

 

Conjunctura astrală de astăzi va aduce o situație neașteptată, pe care ar fi bine să o valorifici în sfera profesională. Poți să pui bazele unui proiect în care să ți se schimbe cu totul programul de lucru. Sunt favorizate începuturile și poți avea succes într-o afacere personală.

 

Săgetător

 

Astăzi poți traversa tot felul de emoții profunde și dorințe intense în sfera sentimentală. În a doua parte a zilei, poți să te remarci în planul profesional. Chiar dacă ai de învățat multe lucruri, șefii au observat că ai potential.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să te preocupe viața de familie, relațiile cu părinții sau cu alți membrii ai familiei, dar și chestiunile gospodărești și de reamenajare a spațiului de locuit. Chiar dacă Luna face un aspect strâns cu Marte, planeta acțiunii, și tendința este de a intra în conflicte, ai învățat din greșeli și acum iei decizii ferme și îi mobilizezi și pe cei din familie, devenind o locomotivă pentru ei.

 

Vărsător

 

Din configurația astrală de astăzi intră Marte, planeta acțiunii, dar și Soarele în zodia Săgetător, așa că toate acțiunile întreprinse, vor avea șanse de reușită, pentru că vei folosi constructiv energia primită. Chiar dacă vor fi momente în care te vei pripi în acțiunile tale, reușești să rezolvi tot ce ți-ai propus până la finalul zilei.

 

Pești

 

Configurația astrală a zilei de astăzi te îndeamnă încă de dimineață să te ocupi de chestiunile financiare. Se anunță o zi prosperă din punct de vedere financiar. La serviciu ești într-o formă intelectuală bună și cooperezi foarte bine cu colegii din echipă.

Întrebarea Mesei Rotunde cu Mitzu: „Crush-ul meu e Antonia!”
 

related posts

Modifică setările cookies