Horoscop zilnic 25 noiembrie 2021. Capricornii abordează chestiuni sensibile din viața intimă, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 25 noiembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, Luna îți traversează casa iubirii, aventurii, relației cu persoanelor dragi. Au loc niște aspecte tensionate și s-ar putea să apară unele dezechilibre în relațiile cu persoanele apropiate. Dacă nu poți să-ți gestionezi impulsurile de moment, s-ar putea să strici relațiile.

 

Taur

 

Astăzi, Luna îți traversează casa familiei și a spațiului de locuit și ești determinată să rezolvi niște probleme pe care le amâni de mai mult timp. Atenție, însă, că pot să apară și evenimente neprevăzute, situații neașteptate și reacții bruște din partea ta în relațiile cu ceilalți! În partea a doua a zilei, rezolvi o situație legată de locuință.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce mai multe deplasări, dialoguri, prezentări, susținere de proiecte, interviuri sau primești vești surpriză legate de situația ta financiară, mai ales dacă vrei să închizi un card de credit sau să faci ordine în niște acte de moștenire. La serviciu, s-ar putea să intri în conflict cu niște colegi, care nu-și fac treaba.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi vine cu Luna, guvernatoarea ta, în tranzit prin casa banilor și ești interesată să rezolvi niște chestiuni financiare, să obții niște sume, poate bonusuri sau o primă, în perioada următoare. Așadar, cauți să afli, dacă vei primi niște bani în plus și-ți faci repede o listă cu ce ai de cumpărat.

 

Leu

 

Cu Luna în semnul nașterii tale, s-ar putea să nu ții cont de opiniile celorlalți, să vrei să fii în centrul atenției. Posibil dialogul cu partenerul de cuplu, care-ți reproșează unele lucruri, să te aducă cu picioarele pe pământ. Relațiile cu membrii familiei sunt conflictuale, așa că stai departe de tensiuni și confruntări!

 

Fecioară

 

Cu Luna în tranzit prin casa frământărilor interioare, a trecutului și introspecției, nu te simți chiar în apele tale. S-ar putea nici să nu comunici prea mult cu ceilalți și să stai izolată, să-ți îndeplinești sarcinile de la serviciu fără să socializezi prea mult. Te gândești la o persoană din străinătate sau pe care ai cunoscut-o recent la un curs, schimb de experiență sau poate este vreun fost coleg, cu care ai reluat legătura după ani de zile.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dispoziție de socializare, de a sta cu prietenii la povești sau dacă nu vă puteți întâlni fizic, măcar la telefon sau pe mediile sociale. Ai în plan să relansezi un proiect mai vechi și cauți finanțare sau persoane care să te sprijine, să te susțină financiar o perioadă.

 

Scorpion

 

Ești foarte motivată astăzi să te remarci într-un proiect, fie la serviciu, fie dacă înveți și  trebuie să susții o lucrare. Faci impresie bună și ai satisfacții profesionale, care se vor vedea și-n conturile tale în perioada următoare. 

 

Săgetător

 

Astăzi, cauți răspunsuri la unele întrebări legate de principii și filosofia ta de viață. S-ar putea să îmbrățișezi și o altă perspectivă. Totodată, ți se dă ocazia să te faci remarcată, să-ți demonstrezi abilitățile și experiența. În partea a doua a zilei, discuți cu partenerul de cuplu despre o plecare în afara orașului, la rude sau într-un miniconcediu.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să te ocupi de situația financiară. Posibil să-ți dorești să faci o achiziție de o valoare mai mare și să încerci să aranjezi lucrurile, astfel încât să nu rămâi fără bani în conturi. Și chestiunile intime intră în vizorul tău și ai niște dialoguri pe teme mai sensibile cu partenerul de cuplu.

 

Vărsător

 

Ești invitată, astăzi, să găsești căi de comunicare cu partenerul de viață sau cu cei cu care desfășori activități. S-ar putea să ai o problemă de comunicare, să ai impresia că ești blocată și să nu poți să rezolvi o situație. Fii deschisă dialogului și evită conflictele și tensiunile!

 

Pești

 

Luna îți traversează casa serviciului, a sarcinilor curente și ești foarte activă astăzi. Riscul este să te aglomerezi prea mult și să nu faci tot ce ți-ai propus. Nu promite ceea ce nu poți face și nu încerca să-ți impresionezi șefii, pentru că riști ca efectul să nu fie cel așteptat!

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Tudor Ionescu - "Am avut 104 kg, am 60 de kg"

related posts

Modifică setările cookies