Horoscop zilnic 25 noiembrie 2022. Gemenii singuri pot cunoaște pe cineva prin intermediul serviciului, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 25 noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin casa principiilor, călătoriilor, studiilor și perfecționării profesionale, iar Venus, micul benefic, formează o conjuncție cu Mercur, astrul comunicării, așa că ești deschisă lărgirii orizonturilor și îi propui partenerului de cuplu o călătorie, participarea împreună la un curs de dezvoltare sau implicarea într-un proiect comun, organizarea unei petreceri.


Taur

 

Cu Luna în continuare prin casa intereselor financiare, s-ar putea să primești o suma de bani însemnată, o primă, un bonus de performanță sau să discuții cu șefii și să obții o mărire salarială. Faci socoteli și este posibil să rezervi din bani pentru un sejur și cadourile de Crăciun.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri cu partenerul de cuplu, legate de direcția în carieră sau intențiile tale privind activitatea profesională. Pe de altă parte, dacă ești singură, este posibil să cunoști pe cineva prin intermediul serviciului, cu care să rezonezi din prima clipă.

 

Rac

 

Astăzi, se anunță o zi  aglomerată la birou, cu multe sarcini, dar și cu distracție și înțelegere bună cu colegii. Posibil să prezinți niște idei, un proiect, să fii foarte activă într-o ședință. Dacă lucrezi de acasă, se anunță o zi cu multe activități gospodărești, pentru a te asigura că ai weekendul liber.

 

Leu

 

Astăzi este o zi favorabilă creativității, ai multă inspirație și intuiție într-un proiect la care lucrezi. Pe de altă parte, din punct de vedere sentimental, ai parte de o surrpriză de la partener. Posibil să primești niște bani sub formă de bonus sau să câștigi un premiu la o promoție.

 

Fecioară

 

Astăzi, te preocupă casa și familia. S-ar putea să încerci să rezolvi o problemă a partenerului de cuplu. Și bani încasezi dintr-o activitate extraprofesională sau de la serviciu. Dacă afli de la colegi că vei primi un bonus, îți faci niște socoteli pentru distribuirea banilor.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce deplasări în prima parte din zi. De asemenea, este susținută comunicarea, ai idei și cooperezi foarte bine într-un proiect cu colegii. S-ar putea să negociezi un contract sau să primești o sumă de bani, care vine neașteptat.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează și astăzi casa banilor și este posibil să fie activitate în conturile tale: încasări, dar și chetuieli. Încerci să redirecționezi o parte dintre bani în conturile de economii și să-ți cumperi  ceva ce-ți dorești de mai mult timp.

 

Săgetător

 

Luna îți traversează și astăzi casa personalității și-ți imprimă mult optimism și voie bună. La  serviciu pot să apară evenimente neprevăzute, dar reușești să faci față provocărilor și să demonstrezi că poți face față în momente limită.  În partea a doua a zilei, este posibil să primești un cadou.

 

Capricorn

 

Cu Luna în tranzit prin casa subconștientului și frământărilor interioare, nu te afli într-o formă prea bună astăzi, dar colegii sau prietenii reușesc să te scoată seara în oraș și să-ți schimbe dispoziția. Așadar, socializezi și te pui la curent cu ultimele noutăți.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi aduce întâlniri cu prietenii sau planuri pentru un proiect, prezinți niște idei și soliciți aprobări. Totodată, faci niște cheltuieli, pe care nu le aveai în plan, mai ales dacă găsești niște oferte bune.

 

Pești

 

Registrul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru carieră și relația cu șefii. S-ar putea să te remarci mai mult, să ieși în față, să prezinți niște idei și reușești să faci impresie bună. Jupiter, marele benefic și guvernatorul tău, se află încă în zodia ta până pe 20 decembrie, așa că profită de oportunități!

related posts

Modifică setările cookies