Horoscop zilnic 25 octombrie 2016. Gemenii nu au o dispozitie prea buna, iar Capricornii se rasfata


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 25 octombrie 2016.


BERBEC

Vrei sa-i faci persoanei iubite o surpriza, asa ca intreaga zi te gandesti ce ar fi potrivit sa-i cumperi. Te sfatuiesti cu o prietena si pana la urma reusesti sa gasesti cadoul perfect.

TAUR

Colegii de la munca iti fac un cadou pentru a-ti multumi pentru efortul depus in ultima perioada intr-un proiect care a adus recunoastere firmei. Dragut din partea lor, nu?

GEMENI

Nu ai o dispozitie buna, iar starea de spirit se deterioreaza si mai mult dupa ce ajungi la locul de munca si afli ca trebuie sa pleci intr-o deplasare de ultim moment. 

RAC

Partenerul de viata te surprinde cu un cadou care consta intr-o excursie romantica la sfarsitul saptamanii. Bineinteles,, vestea lui iti creeaza o stare de spirit incredibila.

LEU

Te stresezi prea mult la locul de munca, insa seara reusesti sa te relaxezi alaturi de persoana iubita. Petreceti impreuna o seara romantica, mai ceva ca in vremurile bune.

FECIOARA

Te straduiesti foarte mult sa impresionezi la locul de munca, iar acest lucru nu te ajuta deoarece superiorii tai nu apreciaza un astfel de comportament lingusitor. Ai grija cum te comporti!

BALANTA

Incepi ziua cu o sedinta care iti striga intreaga dispozitie. Afli ca un coleg este avansat in ciuda rezultatelor mai slabe decat cele obtinute de tine, iar asta te nemultumeste enorm.

SCORPION

Esti nemultumita de actualul loc de munca, mai ales dupa o discutie cu superiorii care nu par sa fie foarte multumiti de eforturile pe care le depui. Stii si tu ca nu ai fost in forma maxima, insa iti aperi punctul de vedere pana la final.

SAGETATOR

Ai parte de o zi linistita, in care iti rezolvi majoritatea treburilor pe care ti le-ai propus. Spre sfarsitul serii, te poti bucura de o cina romantica alaturi de partenerul de viata. 

CAPRICORN

Ai chef sa te rasfeti dupa o lunga perioada in care ai muncit aproape neincetat, asa ca dupa-amiaza ti-o petreci la cumparaturi pentru a-ti imbunatati garderoba de iarna.

VARSATOR

O idee geniala reuseste sa te propulseze in ochii sefilor. Reusesti sa duci la bun sfarsit un proiect dificil si este momentul sa primesti si rasplata cuvenita.

PESTI

Nu ai o dispozitie foarte buna, de aceea te certi cu un coleg de la munca. Te deranjeaza ca acesta incearca sa-ti saboteze activitatea de ceva vreme si rabufnesti.

related posts

Modifică setările cookies