Horoscop zilnic 25 octombrie 2020. Racii se ceartă cu partenerii de viață, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 25 octombrie 2020.


Berbec

Climatul astral de astăzi nu te face prea comunicativă sau activă din punct de vedere social. Stai mai mult retrasă, nu ai chef să ieși din casă și preferi să-ți rezervi timpul ție, să citești, să te uiți la un serial. Un mesaj de la cineva din trecut ar putea să te răscolească.

 

Taur

Preocupările principale de astăzi sunt planurile tale pe termen lung. Așadar, te sfătuiești cu partenerul și căutați împreună cea mai bună soluție de finanțare pentru achiziționarea unui bun de valoare mai mare. Totodată, întâlnirea cu niște prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult, în partea a doua a zilei, ar putea să-ți aducă mare bucurie

 

Gemeni

Astăzi ai un randament ridicat din punct de vedere intelectual, așa că astrele te sfătuiesc să lucrezi la proiectele tale personale, pentru că vei termina repede ce ai de făcut. Vei avea inspirația necesară și îți vin și idei geniale pentru eficientizarea timpului la locul de muncă.

 

Rac

Realizezi astăzi că este necesar să-ți îmbunătățești relațiile cu membrii familiei, cu rudele care locuiesc în alt oraș sau în străinătate. Relațiile cu partenerul ar putea să fie tensionate, în partea a doua a zilei, din cauza unor informații pe care le primești legate de modificări impuse în activitatea profesională.

 

Leu

Primești astăzi o sumă de bani de un coleg de serviciu, care te ajută în achitarea unor datorii restante ale casei. Trebuie să-ți drămuiești mai bine câștigurile și să renunți să cumperi lucruri care nu sunt urgente sau necesare pe moment. La serviciu se anunță o perioadă mai încărcată și trebuie să faci mici sacrificii pentru a te ocupa de toate obligațiile de serviciu.

 

Fecioară

Astăzi este un moment prielnic pentru a face declarații partenerului de cuplu sau pentru a îndrepta unele lucruri, prin gesturi mici, dar importante pentru acesta. Încearcă și pune pe primul loc planul sentimental și învață să oferi afecțiune! 

Balanță

Configurația astrală de astăzi îți aduce dispoziție de muncă, de a rezolva chestiuni gospodărești amânate sau dacă ai ceva de lucru pentru serviciu sau dacă desfășori o activitate extraprofesională, randamentul tău intelectual este ridicat. Îți dorești cu orice preț să pui în ordine tot ce a rămas nerezolvat.

 

Scorpion

Dacă ești părinte, astăzi îți vei rezerva timpul copiilor sau partenerului de cuplu, cu care vei petrece o zi plină de activități de relaxare și distracție. Dacă ești singură, ai dispoziție de întâlnire și faci tot posibilul să ieși cu o persoană care ți-a atras atenția în ultima perioadă.

 

Săgetător

Preocupările tale de astăzi sunt mai mult gospodărești, de a merge la cumpărături, să faci aprovizionarea și să faci o vizită părinților, care ți-au cerut ajutorul într-o problemă. Ai grijă totuși ce sumă cheltui, pentru că ești tentată să depășești bugetul și dacă ți se dau peste cap planurile, rămâi fără bani săptămâna viitoare!

 

Capricorn

Configurația astrală de astăzi este favorabilă comunicării și întâlnirii cu rudele. Poate sărbătoriți pe cineva din familie și acesta este un motiv să vă strângeți să petreceți timpul împreună. Posibil să nu ratezi ocazia și să deschizi subiecte și chestiuni care trebuie lămurite în familie.

 

Vărsător

Posibil dialogul cu un prieten să-ți aducă oportunități de suplimentare a veniturilor, în urma unor speculații financiare. Totodată, veniturile partenerului ar putea să crească în următoarea perioadă și stabiliți împreună destinația banilor veniți în plus. Posibil să deschideți un cont de economii.

 

Pești

Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți traversează semnul nașterii ar putea să te îndemne la visare, la meditație, să reflectezi profund la consecințele acțiunilor tale în sfera relațiilor. Ai putea să deschizi subiecte legate de convingerile tale de viață, despre cum percepi tu unele lucruri și să vezi dacă și partenerul are aceleași puncte de vedere, legate de o chestiune, care te frământă.

 

related posts

Modifică setările cookies