Horoscop zilnic 25 octombrie 2021. Fecioarele au parte de conflicte cu partenerul în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce ți-au pregătit astrele și citește horoscopul zilei de luni, 25 octombrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce  dialoguri cu persoana iubită pentru rezolvarea unor chestiuni relaționale. Aveți deschidere, dar și suport astral pentru a face planuri pe termen lung. În partea a doua a zilei, reușești să eviți un conflict cu unul dintre prieteni, chiar dacă aveți viziuni diferite.

 

Taur

 

Chestiunile financiare te preocupă încă de dimineață și s-ar putea să rezolvi o situație legată de încasarea unor sume de bani, o negociere favorabilă sau încheierea unui contract, care-ți aduce mai mulți bani în conturi de luna viitoare.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți dă posibilitatea să iei niște decizii legate de direcția în carieră sau de începerea unui studiu personal, într-un domeniu de interes pentru tine. Totodată, este posibil să te trezești față în față cu unele decizii luate de partener, legate de viața de familie, fără să se consulte cu tine.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce posibilitatea să rezolvi niște chestiuni care au legătură cu casa, investițiile pentru casă, patrimoniul, relația cu părinții. Totodată, apar preocupări pentru schimbarea jobului. Cochetezi cu ideea plecării în străinătate sau a lucrului în regim de telemuncă la o firmă din străinătate. Chiar dacă nu se concretizează nimic acum, ai răbdare să se așeze lucrurile și apoi acționezi și pe zona profesională.

 

Leu

 

Dialogul sau întrevederile cu unii dintre prieteni nu duc în direcția dorită de tine și ești dezamăgită, pentru că afli niște lucruri ascunse sau aceștia îți ascund unele informații. S-ar putea să vrei să pui punct unor prietenii, însă îți asculți intuiția și decizi să păstrezi momentan doar pentru tine părerile.

 

Fecioară

 

Astăzi, ai niște neclarități legate de deciziile șefilor sau de evoluția unor dialoguri cu aceștia. În partea a doua a zilei, ai un randament ridicat la locul de muncă. După-amiază se iscă niște conflicte cu partenerul, care este nemulțumit de cheltuielile tale din ultima perioadă.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce păreri și gânduri care ți se schimbă de la o oră la alta, în funcție de evenimentele și situațiile care vin. Este recomandat să analizezi din prisma viziunilor tale unele situații care apar la locul de muncă și care te pot dezamăgi.

 

Scorpion

 

Astăzi, se anunță o zi destul de grea la locul de muncă. Nu este recomandat să te bagi în treburile altora, ci să-ți vezi de treaba ta, cât mai discret posibil, pentru că este posibil să apară unele încurcături. În altă ordine de idei, ai o nemulțumire legată de banii pe care i-ai cheltuit în ultima perioadă pe activități de relaxare sau pasiuni. Nu te poți plânge că sunt goale conturile tale, însă ai putea să începi să faci mici economii.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să ai dialoguri sau negocieri, să te răzgândești de mai multe ori cu privire la termenii unui contract. Totodată, primești o propunere de asociere într-un proiect nou. Faci planuri și pentru unele schimbări în locuință. Ai susținere de la rude, dar și de la partenerul de cuplu.

 

Capricorn


Sectorul muncii și sănătății este activat astăzi. Posibil să-ți oferi ajutorul unei colege, care are nevoie de suport emoțional sau în sarcinile curente. S-ar putea să apară și mici neînțelegeri cu alți colegi, critici din partea șefilor. În ce privește starea de sănătate, nu te afli în cea mai bună formă, dar reușești să treci peste micile disfuncții organice.

 

Vărsător

 

Axa sentimentală este pusă la încercare în prima parte a zilei de astăzi. Dacă faci parte dintr-un cuplu și aveți copii, disputele care apar, au legătură cu cheltuielile pe care trebuie să le faceți privind activitățile extrașcolare ale copiilor. Pe seară, încerci să nu pui la suflet unele informații pe care le afli de la serviciu.

 

Pești

 

Dacă lucrezi de acasă, se anunță o zi aglomerată din toate punctele de vedere și la serviciu și în chestiunile gospodărești. Ai intuiție într-o situație care are legătură cu casa, viața de familie, locuința. S-ar putea să primești și o sumă de bani de la familie sau partenerul încasează un bonus/ o primă.

 

 

related posts

Modifică setările cookies