Horoscop zilnic 25 octombrie 2022. Balanțele au parte de noi începuturi în planul financiar, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 25 octombrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Eclipsa de Soare și Luna Nouă de astăzi din zodia Scorpion anunță noi începuturi în planul intereselor financiare, a transformărilor profunde, intimității și încrederii reciproce. Nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație și evenimente cu impact emoțional. Totodată, dorința de transformare este mare și vei conștientiza acest lucru în sectorul financiar și-n relații.

 

Taur


Eclipsa de Soare și Luna Nouă de astăzi din zodia Scorpion anunță noi începuturi în planul relațiilor, parteneriatelor personale și profesionale. Este posibil să ai parte de evenimente neașteptate sau să iei decizii importante care privesc aceste domenii.

 

Gemeni

 

Eclipsa de Soare și Luna Nouă de astăzi din zodia Scorpion anunță noi începuturi în planul muncii, sănătății, rutinei zilnice și stilului de viață. Este posibil să conștientizezi că este nevoie să faci niște schimbări/transformări pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții și modul de lucru.

 

Rac

 

Eclipsa de Soare și Luna Nouă de astăzi din zodia Scorpion anunță noi începuturi în planul sentimental, al iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, pasiunilor și valorificării unui talent. Așadar, este nevoie să începi un capitol nou în aceste domenii și să conștientizezi ce anume trebuie schimbat pentru a funcționa lucrurile.

 

Leu

 

Eclipsa de Soare și Luna Nouă de astăzi din zodia Scorpion anunță noi începuturi în planul vieții de familie, relației cu familia, cu rădăcinile și spațiul de locuit. Posibil să apară evenimente neașteptate, care să dea peste cap planurile tale privind decizia de a vinde/cumpăra/închiria un imobil sau de a începe o reamenajare. 


Fecioară

 

Eclipsa de Soare și Luna Nouă de astăzi din zodia Scorpion anunță noi începuturi în planul comunicării, gândirii, informațiilor, învățării, dezvoltării unor abilități, negocierilor și relațiilor cu rudele. Posibil să-ți parvină informații sau vești neașteptate. Totodată, este nevoie să începi un nou capitol privind interacționarea cu ceilalți.

 

Balanță

 

Eclipsa de Soare și Luna Nouă de astăzi din zodia Scorpion anunță noi începuturi în planul financiar, al bunurilor și valorilor materiale, al stimei și valorificării personale. Posibil să apară evenimente neașteptate sau bruște, care să schimbe cursul planurilor tale, însă schimbările care vor avea loc, vor fi de bun augur.

 

Scorpion

 

Eclipsa de Soare și Luna Nouă de astăzi din zodia Scorpion anunță noi începuturi în planul personal și profesional. Vei fi vedeta perioadei și vei iniția niște acțiuni, să faci niște schimbări pe care ți le doreai de mai mult timp. Evenimente neașteptate, surprize și răsturnări de situație ar putea duce într-o altă direcție, mult mai bună decât cea pe care o planificasei.

 

Săgetător

 

Eclipsa de Soare și Luna Nouă de astăzi din zodia Scorpion se formează pe sectorul subconștientului, izolării, introspecției, trecutului și meditației. Este momentul să-ți faci un bilanț. Timpul petrecut departe de toată agitația cotidiană ar putea să-ți aducă revelații, să găsești niște soluții, să te apropii mai mult de spiritualitate. Pot avea loc evenimente cu impact emoțional, dar și răsturnări de situație. Accesarea unor informații la nivel subconștient ar putea să te ajute într-o problemă.

 

Capricorn

 

Eclipsa de Soare și Luna Nouă de astăzi din zodia Scorpion anunță noi începuturi în sectorul proiectelor, planurilor de viitor, relațiilor de prietenie, vieții sociale și lărgirii cercului de cunoscuți. Posibil să simți nevoia să te exprimi, să-ți expui ideile și să demarezi un proiect nou. Nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație.

 

Vărsător

 

Eclipsa de Soare și Luna Nouă de astăzi din zodia Scorpion anunță noi începuturi în planul carierei și aspirațiilor profesionale, privind reputația profesională și imaginea. Posibil să apară evenimente neprevăzute, surprize sau răsturnări de situație în conducerea firmei unde lucrezi. De asemenea, poți lua decizii importante de schimbare a direcției profesionale.

 

Pești


Eclipsa de Soare și Luna Nouă de astăzi din zodia Scorpion anunță noi începuturi în planul filosofiei de viață, sistemului de valori, studiilor, idealurilor, călătoriilor și perfecționării profesionale. În urma unor evenimente care au loc neașteptat este posibil să-ți schimbi direcția în viață sau să decizi să continui niște studii pentru a putea avansa în carieră.

Share în bucate cu Miss Wellington - Risotto Milanese

related posts

Modifică setările cookies