Horoscop zilnic 25 septembrie 2020. Capricornii au parte de conflicte majore în cuplu, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește ce horoscopul zilei de vineri, 25 septembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Și astăzi continuă tensiunile dintre tine și cei cu care intri în contact, mai ales dacă sunt abordate subiecte pe teme financiare. Deși ceri părerea partenerului de cuplu, vis-à-vis de o situație de la serviciu, ajungi prin a te certa cu acesta pentru că nu sunteți pe aceeași lungime de undă.

Taur

Inițiezi, astăzi, niște dialoguri cu partenerul de cuplu legate de achitarea unei taxe de școlarizare, pentru un curs de perfecționare profesională a unuia dintre membrii familiei. Încearcă să găsești soluții și evită să ai o atitudine agresivă! Și la locul de muncă, este posibil să intri în conflict de opinii cu unii colegi.

Gemeni

Deși nu te aștepti, astăzi, primești o sumă de bani de la un membru al familiei, care îți sare în ajutor pentru a rezolva o problemă de natură financiară, la care nu mai gasești soluții. În planul sentimental, apare o problemă de comunicare, pe care ar trebui să încerci să o rezolvi cu diplomație și deschidere.

Rac

Încerci astăzi să te împarți între viața profesională și cea de familie și ajungi la concluzia că trebuie să gestionezi mai eficient timpul petrecut la serviciu, pentru a nu mai avea reproșuri din partea partenerului de cuplu. 

Leu

Se anunță o zi dificilă la locul de muncă și ar fi recomandat să nu programezi întâlniri importante cu superiorii sau cu partenerii de afaceri și colaboratorii. Nu ești în cea mai bună formă pentru negocieri sau implementare de strategii, ești iritată, ai o nemulțumire personală, pe care s-ar putea să o proiectezi pe cei cu care lucrezi.

Fecioară

Ești foarte organizată astăzi privind proiectele și sarcinile curente de la locul de muncă. Chiar dacă se anunță o zi aglomerată la locul de muncă, poate și cu unele deplasări, reușești să faci față tuturor provocărilor, pentru că îl ai de partea ta pe Jupiter, marele benefic, într-un aspect bun cu Soarele tău.

Balanță

Relația cu unii membrii ai familiei, mai exact cu părinții, este destul de tensionată și se pot ajunge foarte ușor la conflicte din cauza mentalităților diferite. Pe de altă parte, cauți soluții la o problemă care implică un imobil, vrei sa faci schimbări sau te preocupă administrarea patrimoniului.

Scorpion

Posibil astăzi să faci niște deplasări în scop administrativ, financiar sau de agrement. Simți nevoie de relaxare, preferi să stai mai mult în natură, ieși cu bicicleta sau într-un parc, te plimbi sau citești. Posibil unele dintre evenimentele întâmplate de curând te-au suprasolicitat și acum încerci să te reechilibrezi.

Săgetător

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară. Posibil să încasezi niște sume de bani dintr-un proiect la care ai lucrat în paralel cu serviciul și o parte din bani să îi virezi în conturile de economii.

Capricorn

Astăzi este o zi în care faci planuri de weekend cu prietenii. Vreți să mergeți într-un minisejur în afara orașului și te oferi să te ocupi tu de găsirea unor oferte. Relația cu unii membrii ai familiei ar putea să degenereze în conflicte majore, așa că ar fi indicat să stai departe de dialoguri în contradictoriu și dispute!

Vărsător

Configurația astrală a zilei anunță unele probleme la locul de muncă, blocaje sau amânări și sarcini care nu pot fi duse la capăt, din cauza unor colegi care nu își fac treaba la timp. Posibil să te enervezi și să răbufnești, iar nemulțumirile adunate pe o perioadă mai îndelungată să le expui acum șefilor.

Pești

Dacă ai o relație de prietenie cu șefii, află că astăzi este posibil să fie testată relația, din cauza mentalităților diferite și a faptului că fiecare își vede interesul, fără să mai țină cont de opinia celuilalt. Așadar, încearcă să te pui și în poziția celuilalt și rezolvă cu calm neînțelegerea!

Întrebarea Mesei Rotunde cu Olimpia Melinte: „În timpul filmarilor mă trăgea de par, foarte tare!”

related posts

Modifică setările cookies