Horoscop zilnic 25 septembrie 2022. Balanțele ar putea începe o relație ascunsă cu cineva de la serviciu, ce se întâmplă cu Leii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 25 septembrie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi se formează o opoziție între Venus, planeta care-ți guvernează relațiile, în tranzit prin zodia Fecioară, și Neptun din zodia Pești. Posibil să ai parte de dezamăgiri din partea partenerului, dacă ai avut așteptări prea mari de la el. Dacă ești singură, nu este o zi favorabilă începerii unei noi relații, pentru că tinzi să-ți idealizezi partenerul.

 

Taur

 

Venus este guvernatoarea ta, iar opoziție pe care o formează cu Neptun din zodia Pești, îți poate aduce o dezamăgire în dragoste. De asemenea, dacă te simți atrasă de o persoană din anturaj, un prieten sau un apropiat, este posibil ca acesta să nu-ți răspundă la fel și atunci să te simți decepționată.

 

Gemeni

 

Astăzi, opoziția pe care Venus, guvernatorea casei sentimentale, o formează cu Neptun din zodia Pești, ar putea să-ți aducă dezamăgiri de la persoane dragi. Pentru că se află față în față cu Neptun din casa carierei, este posibil să descoperi niște lucruri, care nu le fac cinste superiorilor și să fii foarte dezamăgită.

 

Rac

 

Astăzi, Venus în tranzit prin casa comunicării și deplasărilor formează un aspect cu Neptun din zodia Pești, din casa principiilor, studiilor, călătoriilor și perfecționării profesionale. Este posibil ca cineva din anturaj să-ți transmită niște mesaje și să nu reușești să percepi foarte clar o situație, să interpretezi greșit un mesaj. Nu este o zi favorabilă să iei decizii importante.

 

Leu

 

Axa financiară este activată astăzi de opoziția pe care Venus din zodia Fecioară o formează cu Neptun din zodia Pești. Ai grijă cum gestionezi finanțele pe care le deții, dacă nu vrei să ai pierderi! Atenție, că te poți lăsa ușor înșelată sau să iei decizii financiare neinspirate!

 

Fecioară

 

Venus în tranzit prin zodia ta formează astăzi o opoziție cu Neptun din casa relațiilor și parteneriatelor profesionale. Posibil să fi avut așteptări prea mari de la partener și acum ești dezamăgită. Cum Venus este guvernatoarea casei banilor, contextul astral atrage atenția și asupra riscului de a pierde o sumă de bani sau de a face niște achiziții neinspirate.

 

Balanță

 

Venus, guvernatoarea ta, formează astăzi o opoziție cu Neptun din zodia Pești. Pentru că îți traversează casa subconștientului, este posibil să te frămânți cu privire la o problemă apărută la serviciu sau cu sănătatea. S-ar putea să fii atrasă de cineva de la serviciu și să ai în plan să începeți o relație ascunsă, însă este posibil să nu iasă așa cum îți dorești și să fii decepționată într-un final.

 

Scorpion


Opoziția care se formează astăzi între Venus, guvernatoarea casei relațiilor, și Neptun din zodia Pești, în tranzit prin casa sentimentală, este posibil să-ți aducă sentimente confuze în raport cu partenerul de cuplu. De asemenea, un eveniment neașteptat ar putea să te facă suspicioasă în legătură cu intențiile acestuia.

 

Săgetător

 

Opoziția care se formează astăzi între Venus din casa carierei cu Neptun din zodia Pești îți aduce dezamăgiri de la superiori sau de la o persoană care nu s-a ținut de o promisiune într-un context profesional. Posibil să ai impresia că nu-ți poți îndeplini niște obiective și să fii confuză cu privire la direcția profesională.

 

Capricorn

 

Axa comunicării, cunoașterii și informațiilor este activată astăzi de opoziția pe care Venus o formează cu Neptun din zodia Pești. Nu este o zi favorabilă luării deciziilor importante, pentru că este posibil să nu vezi soluția. Mai mult de atât, dacă te ambiționezi, s-ar putea să vezi, în scurt timp, că ai greșit și să apară încurcături.

 

Vărsător

 

Axa financiară este  dinamizată astăzi de opoziția care se formează între Venus din zodia Fecioară și Neptun din zodia Pești. Evită să faci speculații financiare sau să negociezi, pentru că nu vei vedea clar un context financiar și vei avea de pierdut! În planul intim s-ar putea să ai așteptări prea mari de la partener și să fii dezamăgită.

 

Pești

 

Luna îți traversează astăzi semnul relațiilor, iar opoziția care se formează între Venus și Neptun din casa personalității ar putea să-ți aducă unele semnale că ceva nu este în regulă cu relația. Partenerul te poate dezamăgi, dar și tu pe el, iar dacă ești singură, recomandarea astrelor este să nu te implici prea mult într-o nouă relație, pentru că s-ar putea să fii dezamăgită.

related posts

Modifică setările cookies