Horoscop zilnic 26 aprilie 2020. Racii primesc vești urâte, vezi ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 26 aprilie 2020.

Tag-uri: #horoscop

Berbec

Un dialog deschis cu partenerul de cuplu ar putea să te ajute să-ți dai seama ce îți dorești de la această relație. În a doua parte a zilei, pot să apară cheltuieli neprevăzute. Posibil un membru al familiei sa-ți ceară ajutorul.

 

Taur

Primești astăzi o sumă de bani, un cadou, un buchet de flori sau aprecierea șefilor și colegilor într-un proiect în care ai investit mai multe luni. Și în sfera sentimentală ai parte de momente plăcute și surprize.

 

Gemeni

Astăzi ești o prezență plăcută, fermecătoare și-ți pui în valoare tot ce ai mai bun. Îți reîmprospătezi garderoba și faci lucruri care îți fac plăcere. În partea a doua a zilei, te caută un fost partener care ar vrea să reia legătura cu tine.

 

Rac

Astăzi, dispoziția ta bună se poate da peste cap, pentru că afli că cineva din echipa ta a schimbat termenii unui parteneriat. Chiar dacă de primă fază nu primești veștile prea bune, vei vedea că pe termen lung este de bun augur.

 

Leu

Contextul astral de astăzi îți pregătește o surpriză. Posibil un coleg să-ți facă o declarație de iubire. Ești atât de surprinsă încât nu știi cum să reacționezi. Într-un final cooperezi cu aspectele și promiți să ieșiți la o întâlnire, atunci când se va putea acest lucru.

 

Fecioară

Astăzi te gândești cum a evoluat relația ta cu colegii și cu șefii și ești mulțumită de rezultate. În planul personal, te bucuri de o viață amoroasă palpitantă. Te simți împlinită și îi declari acest lucru și partenerului, care îți pregătește o surpriză.

 

Balanță

Astăzi se deschide o perioadă favorabilă proiectelor și inițiativelor pe termen lung, cu șanse și oportunități de a face progrese în direcția planurilor și viselor tale care au legătură cu sfera socio-profesională.

 

Scorpion

Astăzi este o zi favorabilă pentru a discuta împreună cu partenerul de cuplu despre finanțele pe care le dețineți împreună, dar și destinația acestora. Partenerul îți face o surpriză și te anunță că de luna viitoare va primi o mărire salarială.

 

Săgetător

Decizi astăzi, împreună cu partenerul, că este momentul să faceți anunțul despre evenimentul important care va avea loc în viața voastră. Dacă sunteți la începutul relației, treceți la următorul nivel al relației și dacă sunteți împreună de mai mult timp, anunțați că veți deveni părinți.

 

Capricorn

Se anunță o zi în care se poate să-ți iasă în cale o oportunitate profesională, mai ales că Luna se află în tranzit prin casa muncii. Cineva din anturaj te recomandă într-un proiect, care va avea loc pe perioada verii.

 

Vărsător

Configurația astrală a zilei de astăzi îți scoate în evidență creativitatea, ideile originale pe care le ai și le folosești pentru a găsi metode de relaxare împreună cu membrii familiei și copiii. Este o zi bună și pentru activități intelectuale și oricât ai avea de mult de lucru pentru o activitate extraprofesională, vei reuși să termini la timp.

 

Pești

Viața de familie este astăzi în prim plan și vei face tot ce îți stă în puteri să îi mulțumești pe toti, de la a pregăti un mediu cu tot ce le place, până la a decora casa și a sărbători, într-un cadru restrâns, pe cineva din familie.

related posts

Modifică setările cookies