Horoscop zilnic 26 aprilie 2021. Gemenii sunt tentanți de o aventură amoroasă cu un coleg, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 26 aprilie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, te interesează cum relaționezi cu cei din jur și îți poți dedica ziua partenerului de viață. Totodată, ai șanse mari de câștig din activități extraprofesionale. La serviciu se anunță o zi destul de liniștită, așa că profita de timpul liber să relaționezi mai mult cu colegii!

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări îndeosebi pentru serviciu. Pe de-o parte ai susținerea șefilor pentru un proiect sau o activitate pe care o desfășori, pe de altă parte poți intra în conflicte de idei cu aceștia, dacă apare o situație neprevăzută și trebuie să iei decizii rapide.

 

Gemeni

 

Profită, astăzi, de timpul liber și ocupă-te de lucrurile care-ți fac plăcere! Luna îți traversează sectorul sentimental, al flirtului, romantismului și ești tentată să ai o aventură cu cineva de la locul de muncă. În ce privește sectorul financiar, te preocupă să găsești fonduri pentru a cumpăra cadouri celor dragi.

 

Rac

 

Relația de cuplu se îndreaptă în direcția dorită de tine. Au dispărut tensiunile și parcă nici nu-ți vine să crezi că acum câteva luni erați pe cale să rupeți legătura. Astăzi, faceți planuri împreună și aveți un dialog privind finanțele. Pentru a putea să vă vedeți planurile împlinite, trebuie să reduceți cheltuiele, să faceți niște economii.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, să-ți impui punctele de vedere la serviciu și să nu mai lași de la tine. Ești predispusă la tensiuni și accese de furie în raport cu cei cu care desfășori activități. Îți dorești o schimbare în planul profesional, însă lucrurile nu se leagă momentan cum îți dorești. Și partenerul ar putea să te anunțe că face o schimbare de serviciu, fără să se consulte cu tine. Nu vei reacționa tocmai bine pentru că noul loc de muncă implică responsabilitate și mai mult timp petrecut la serviciu.

 

Fecioară

 

Astăzi, nu aștepti să intre vreo sumă de bani în conturile tale, însă surpriza este că vei primi în avans salariul sau o primă. În altă ordine de idei, ești într-o formă bună și hotărâtă să faci niște schimbări în viața ta, începând de la stilul de viață, vestimentația și look-ul.

 

Balanță

 

Astăzi, te simți bine și ai un tonus de invidiat, poate și pentru faptul că Luna îți traversează zodia. Preocuparea principală va fi administrarea finanțelor. Veniturile tale ar putea să crească în perioada următoare, doar cu condiția să nu faci investiții riscante sau împrumuturi.

 

Scorpion

 

Astăzi, ai noroc la informații care-ți pot aduce proiecte în domeniul în care activezi. Ești tentată să te implici într-un proiect umanitar și atitudinea ta proactivă și de voluntariat ar putea să-ți aducă o ofertă de job, într-un domeniu în care ai fi mai multumită din punct de vedere profesional.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi favorizează succesul financiar și dialogurile despre schimbările care vor urma la locul de muncă. Deși nu ești de acord cu tot ce se dorește să se pună în practică, trebuie să recunoști că în felul acesta se va eficientiza timpul și sarcinile se vor îndeplini mult mai ușor. 

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să ai stări emoționale mai dificil de gestionat și să te concentrezi cu greu la ce ai de făcut la serviciu. Responsabile de acest lucru sunt planetele din casa iubirii, care ți-au adus schimbări bruște. În partea a doua a zilei, vei discuta cu unul dintre părinți despre etapa prin care treci, de revizuire a unor principii de viață.

 

Vărsător

 

Astăzi, pregătește-te pentru o zi plină în sectorul profesional! Unele dintre evenimentele și situațiile pe care le-ai anticipat, s-ar putea să te ia prin surpridere și să nu fie așa cum ți le-ai imaginat. Abordează provocările cu calm și diplomație și vei reuși într-un final să le scoți la capăt.

 

Pești

 

Astăzi, Luna îți tranzitează casa transformărilor profunde și s-ar putea să ai parte de o situație cu impact emotional la locul de muncă sau care privește pe unul dintre membrii familiei. Posibil banii să fie motivul pentru care relațiile de familie s-ar putea deteriora.

related posts

Modifică setările cookies