Horoscop zilnic 26 aprilie 2022. Săgetătorii pregătesc o supriză pentru partener, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 26 aprilie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Registrul astral de astăzi vine cu o stare de agitație interioară. Luna face un aspect de conjuncție (alăturare) cu Marte, planeta acțiunii și guvernatorul tău, și s-ar putea să-ți redirecționezi energia spre interior, să faci planuri în secret. Din punct de vedere al sănătății este recomandat să eviți suprasolicitarea, iar odihna și detașarea față de factorii de stres ar putea să te ajute să te reechilibrezi.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi dinamizează segmentul planurilor de viitor, relația cu prietenii. Totodată, este posibil să faci planuri de viitor. Atenție la tendința sau impulsul de a intra în conflicte cu prietenii sau cu cei cu care desfășori activități. Ziua vine cu multe provocări.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru carieră, aspirațiile profesionale, dar și un dialog cu șefii, în care-ți vei spune unele nemulțumiri legate de persoanele din echipa cu care lucrezi. Ai grijă cum îți alegi cuvintele sau ce acuzații faci, pentru că nu este un moment prea bun pentru a obține un acord, o aprobare, solicitarea unor beneficii!

 

Rac

 

Registrul astral de astăzi vine cu schimbarea unor planuri profesionale, o călătorie, participarea la niște cursuri de pregătire profesională sau un schimb de experiență. S-ar putea să ai niște dialoguri cu șefii legate de noile proiecte, de preluarea unui proiect nou sau a unei funcții/a unor noi responsabilități.

 

Leu

 

Astăzi, te preocupă situația financiară, în special a banilor, care pot veni din alte surse decât salariile. Posibil să începi un proiect nou, o colaborare, care îți poate suplimenta veniturile. Sau poate cineva din străinătate îți propune un mic târg, să ai grijă de un imobil sau să faci niște comisioane, să te ocupi de niște chestiuni birocratice în schimbul unei sume de bani.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi vine cu multă acțiune în planul relațional/partenerial. Conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, plasată în casa relațiilor vine cu conflicte. Lucrurile se pot complica, pentru că nu reușești să rezonezi cu partenerul de cuplu.

 

Balanță

 

Astăzi, te preocupă încheierea unui parteneriat profesional la serviciu, iar acasă încerci să-I acorzi mai multă atenție partenerului, care are o problemă de sănătate. La serviciu apare o situație, pe care trebuie să o gestionezi rapid, din cauza unor neînțelegeri de comunicare.

 

Scorpion

 

Sectorul sentimental este activat, astăzi, de conjuncția Lunii cu Marte, guvernatorul tău și-ți dorești să trăiești viața la cote înalte. Dacă ești singură și nu poți să-ți folosești energia în planul afectiv, este posibil să o redirecționezi către un proiect creativ, să vii cu idei, imaginație și multă expresivitate.

 

Săgetător

 

Registrul astral de astăzi vine cu acțiune în planul familial, în special în relațiile cu copiii. Sau poate este nevoie să rezolvi o situație care implică copiii. Dacă faci parte dintr-un cuplu este posibil să pregătești o ieșire, să-I faci o surpriză partenerului, însă nu o divulgi până la momentul respectiv, pentru că vrei să-l iei prin surprindere.

 

Capricorn

 

Astăzi ai parte de vești, informații și deplasări în scop profesional. Totuși, recomandarea astrelor este să fii prudentă în trafic, dacă ai de rezolvat chestiuni birocratice, pentru că există impulsul de a intra în conflicte și a-ți impune punctul de vedere, a obține ceva repede, fără să ai răbdare să aștepți să se rezolve în condițiile date.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să ai niște discuții mai aprinse cu partenerul de cuplu privind finanțele sau posibilitatea suplimentării veniturilor. Ai în plan să faci niște modificări în casă, însă nu dispui de sumele necesare și trebuie să mai aștepți o perioadă până strângi suma de care ai nevoie.

 

Pești

 

Astăzi, Luna îți traversează zodia și face un aspect de conjuncție (alăturare) cu Marte, semn că vei fi foarte dinamică toată ziua. S-ar putea să fii agitată și să intri ușor în conflicte, așa că ai grijă la impulsul de moment și nu strica relațiile personale sau cele profesionale!

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies