Horoscop zilnic 26 aprilie 2023. Fecioarele sunt dezamăgite de iubit, Balanțele pot fi acuzați de comportament agresiv


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 26 aprilie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări și situații neașteptate din partea persoanei iubite sau care au legătură cu locuința și care-ți pot provoca iritare sau nemulțumiri. Deși nu este recomandat să-ți exprimi cu sinceritate sentimentele și să spui ce gândești cu adevărat, vei face acest lucru și vei aborda subiecte ce țin de viața personală și intimă.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, din casa comunicării, să-ți aducă o stare de nervozitate și să-ți exprimi ideile sau opiniile fără menajamente, mai ales față persoanele care-ți creează neplăceri. În unele situații este recomandat să fii sinceră, pentru că numai așa poți clarifica anumite situații.

 

Gemeni

 

Conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, care se formează astăzi în casa banilor, te face cheltuitoare, mai ales dacă nu ești într-o stare sufletească prea bună. Recomandarea astrelor este să fii cumpătată în gestioarea banilor pe care îi deții. S-ar putea să ai ajutor de la prieteni într-o chestiune financiară, așa că vei rezolva repede o problemă apărută neașteptat.

 

Rac

 

Conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, din casa personalității tale, dar și un aspect armonios care se formează cu Uranus, planeta imprevizibilului, îți aduce o mare intensitate din punct de vedere emoțional, inițiative și curaj în demararea unor acțiuni. În planul sentimental, îți manifești trăirile interioare și sentimentele și-ți surprinzi partenerul.

 

Leu

 

Aspectul strâns care se formează astăzi între Lună și Marte în casa frământărilor interioare, izolării și trecutului, te îndeamnă la relaxare și reechilibrare interioară. Evită suprasolicitarea, pentru că anumite sensibilități se pot accentua! Posibil să apară și cineva din trecut, care să te răscolească.

 

Fecioară

 

Conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, care se formează astăzi în sectorul prietenilor, vieții sociale și proiectelor de viitor, vine să-ți declanșeze trăiri emoționale puternice, care pot conduce la conflicte cu prietenii sau cu cei cu care desfășori activități. Motivul nemulțumirilor poate fi legat de o dezamăgire din partea unui prieten sau a unei persoane dragi.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna formează un aspect strâns cu Marte, planeta acțiunii, în casa carierei, vine să aducă frământări și discuții în contradictoriu cu șefii sau cu persoane  cu putere de decizie. Fii atentă cum gestionezi anumite situații și la modul cum te exprimi, pentru că superiorii nu vor tolera un comportament agresiv!

 

Scorpion

 

Luna și Marte, guvernatorul tău, formează o conjuncție în sectorul studiilor, perfecționării profesionale și credințelor și este posibil să faci impresie dacă trebuie să susții o lucrare, interviu, proiect în fața unei comisii sau a unor angajatori. Aspectul care se formează cu Uranus, din casa relației, vine să-ți întărească faptul că ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul în credințe și principii.

 

Săgetător

 

Conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, care se formează astăzi în sectorul intereselor financiare și a transformărilor profunde, vine să aducă discuții cu partenerul despre resursele comune, posibilitatea unor investiții, dar și de nevoile intime. Puteți ajunge la un acord comun dacă discutați deschis.

 

Capricorn

 

Conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, care se formează astăzi în sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale vine să aducă tensiuni în relație, dacă aveți puncte de vedere diferite. Este recomandat să eviți conflictele și încheierea unor contracte, dacă simți că nu este ce trebuie sau nu te mulțumesc termenii.

 

Vărsător

 

Conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, se formează în sectorul muncii, rutinei zilnice și sănătății. Se anunță o zi foarte dinamică și este posibil să intri în conflicte cu colegii care nu-și fac  treaba sau îți încurcă sarcinile. Atenție în special la sănătate, pentru că pot să apară unele disfuncții organice din cauza stresului și a responsabilităților, care, uneori, te depășesc. 

 

Pești

 

Registrul astral de astăzi, în care conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, este activată în casa iubirii, aventurilor romantice, creativității și copiilor, vine să aducă acțiune și dinamism în aceste domenii. Ai tendința să faci și niște cheltuieli pentru a-ți îndeplini niște plăceri. Dacă ești părinte este posibil să fii mai autoritară cu copilul. Pentru că se formează un aspect armonios cu Uranus, simțul artistic și creativitatea vor fi la cote înalte.

 

related posts

Modifică setările cookies