Horoscop zilnic 26 august 2020. Gemenii sunt ispitiți de o pasiune oarbă, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 26 august 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi te ajută să fii perspicace în observarea punctelor slabe ale celorlalți, dar și a nevoilor unora dintre cei cu care intri în contact. Studiezi, te informezi, comunici la toate nivelele și cauți să înțelegi modul de gândire al oamenilor.

Taur

În loc să refuzi schimbările, mai bine ai coopera cu aspectele și ai deveni mai adaptabilă atunci când ți se fac propuneri de job sau de colaborări în sfera profesională. Ai multă inspirație într-un proiect pe care îl ai în derulare. Profită de următoarea perioadă, pentru că ideile tale creative vor impresiona superiorii!

Gemeni

Ai putea încerca astăzi să remediezi comunicarea afectivă cu partenerul de cuplu. Investește mai mult în timpul petrecut cu persoana iubită și nu te mai lăsa ispitită de pasiuni oarbe! Atenție mare la prietenii care spun că-ți vor binele!

Rac

Contextul astral de astăzi îți aduce multă energie la locul de muncă și te dedici în totalitate sarcinilor de serviciu. Totuși, mai pastrează puțină energie și pentru a petrece timpul cu persoana iubită!

Leu

Configurația astrală de astăzi îți trezește pofta de aventură și de a trăi viața la cote înalte. Poate nu ar fi rău să-ți inviți partenerul într-o călătorie pentru a scăpa de rutina din cuplu. În sfera profesională, ar trebui să asculți și părerea altora, atunci când vrei să te implici într-un proiect.

Fecioară

Apar tot mai multe cheltuieli neprevăzute în casă și cauți soluții de finanțare. Trebuie să fii prudentă atunci când vrei să accesezi un credit sau să iei un împrumut și să-ți calculezi bine dacă îl vei putea susține. Ești totuși încrezătoare în forțele tale că vei putea să duci la capat tot ce ți-ai propus.

Balanță

Astăzi nu te poți plânge de singurătate pentru că primești mai multe invitații de a ieși în sfera socială. Dacă mergi la un eveniment, ai putea să-ți iei și partenerul cu tine. Nu de alta, dar mai ieșiți din rutina de zi cu zi.

Scorpion

În ciuda unor neînțelegeri cu colegii sau cu superiorii, cu care ai tot mai dese conflicte (responsabil de acest lucru este Marte, planeta războiului, poziționată pe casa muncii), reușești să-ți urmărești obiectivele, ai încredere în forțele tale și obții și beneficii financiare însemnate.

Săgetător

Găsești astăzi soluția genială într-o situație blocată, care are legătură cu sfera financiară. Este o zi bună pentru a face un bilanț și o strategie pe termen lung. Atenție, dacă închei parteneriate și vrei un profit mare deoadată, pentru că acest lucru ar putea să îi facă pe cei cu care vrei să închei contracte să renunțe!

Capricorn

Configurația astrală de astăzi te ajută să găsești o soluție pentru a te apropia mai mult de persoana iubită. În sfera profesională, încerci să-ți faci un bilanț și să regândești niște strategii. Ai avut de curând concurență într-un proiect și era cât pe ce să pierzi un contract.

Vărsător

Posibil astăzi să vrei să împărtășești gândurile tale unui coleg/ă apropiat/ă. Ai grijă ce și cum spui și mai ales intențiile tale care privesc sfera profesională, pentru că pot ajunge la urechile superiorilor și de aici să ai unele dispute cu aceștia!

Pești

Dorința ta de a câștiga mai mult iese și astăzi în evidență, mai ales dacă cheltui peste bugetul alocat în fiecare lună și apelezi tot mai des la cardurile de credit. Poate ar trebui să-ți reevaluezi proiectele mai vechi și să vezi dacă nu poți îmbunătăți ceva.

ShARE ÎN BUCATE - Porc delicios cu alune crocante

related posts

Modifică setările cookies