Horoscop zilnic 26 august 2021. Balanțele se simt lezate de persoana iubită și intră în conflict, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 26 august 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, cu Luna în semnul nașterii tale, este imposibil să nu te faci remarcată, să debordezi de energie și să organizezi programul tuturor. S-ar putea în planul relațional să apară o tensiune, un dezechilibru, ca mai târziu să poți ajunge la un consens cu partenerul de cuplu.

 

Taur

 

Începi ziua cu o stare de iritabilitate și suprasolicitare și ai impresia că lucrurile nu merg în direcția dorită de tine sau așa repede precum ți-ai propus la serviciu. Se pare că nu ești de acord cu o idee, un plan. În sectorul sentimental, cunoști pe cineva într-un context profesional.

 

Gemeni

 

Contextul astral aduce o zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii sau stabilirii unor planuri sau proiecte pe termen lung. Totuși ziua începe tensionată pentru că nu știi la ce să te aștepți din partea unui prieten cu care ai avut dese confruntări. S-ar să primești și o invitație de a pleca în weekend, însă totul depinde de cum vei reuși să-ți termini treaba la serviciu.

 

Rac

 

Preocupările tale de astăzi activează sectorul carierei, aspirațiilor profesionale și relațiilor cu șefii, care pot deveni, din nou, conflictuale, din cauza mentalităților diferite sau a volumului de sarcini care vin în cascadă și te simți epuizată fizic și psihic.

 

Leu

 

Astăzi ești foarte activă din punct de vedere social, participi la evenimente și-ți susții cu tărie opiniile vis-à-vis de principiile și valorile după care mergi în viață. Totodată, s-ar putea să iei niște decizii privind administrarea banilor. În partea a doua a zilei, afli niște vești de la o colega sau o prietenă, care te pun pe gânduri.

 

Fecioară

 

Astăzi primești o sumă de bani de la familie, un cadou sau un sfat util, care ar putea să te ajute să închei un contract cu beneficii financiare însemnate. În partea a doua a zilei mergi la un salon de înfrumusețare sau la shopping și faci niște achiziții vestimentare.

 

Balanță

 

Ai grijă cum abordezi subiectele pentru că este posibil să nu-ți placă ce raspunsuri primești de la partenerul de cuplu și să te simți lezată! Totodată ai dispoziție de luptă, intri foarte ușor în conflict cu cei care-ți afectează libertatea. La serviciu, iei inițiative să rezolvi diverse probleme.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi este favorabil propunerii unor contracte partenerilor de afaceri. În planul personal, traversezi o perioadă bună din punct de vedere afectiv și îi faci o surpriză partenerului de cuplu. În schimb, relațiile cu prietenii sunt conflictuale și nu mai accepți niciun derapaj din partea acestora.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce multă inspirație, creativitate într-o activitate pe care o desfășori pe cont propriu. Ai idei pe care ai vrea să le implementezi în perioada următoare. Este o zi bună și pentru petrecerea timpului cu partenerul de cuplu sau cu copiii, așa că numai de tine depinde cum vei aranja ziua astfel încât să le îmbini pe toate.

 

Capricorn

 

Astăzi ești preocupată să rezolvi chestiuni birocratice, mergi pe la diferite instituții să închei niște contracte sau să obții niște documente și ai dialoguri și schimburi de opinie cu persoane care ar putea să te ajute în carieră. Pe seară poți ieși în oraș cu prietenele, la o terasă în aer liber sau la o plimbare în parc. 

 

Vărsător

 

Dacă în prima parte de zi ai niște dialoguri în contradictoriu cu partenerul de cuplu referitor la administrarea banilor pe care îi dețineți în comun, registrul astral se schimbă și decideți să mai plecați câteva zile la relaxare. Se anunță o zi cu multe deplasări.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți rezervă un schimb de informații utile care are legătură cu finanțele. Te sfătuiești cu partenerul despre intențiile tale de a-ți aborda șefii într-o chestiune salarială sau privind unele beneficii pe care vrei să le obții. Dacă te afli în vacanță, ai parte de aventură și multă distracție împreună cu partenerul și un grup de prieteni.

 

related posts

Modifică setările cookies