Horoscop zilnic 26 august 2022. Fecioarele sunt preocupate să facă bani din surse suplimentare, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 26 august 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze zodia Balanță, respectiv sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Prin urmare, comunicarea cu partenerul devine importantă, iar în sfera profesională vei încerca să ai negocieri sau să semnezi niște contracte importante.

Taur

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Balanței și activează sectorul muncii, activităților și sarcinilor curente de la locul de muncă, relațiile cu colegii și colaboratorii. Vei încerca să reorganizezi activitatea la serviciu, să lămurești unele situații cu colegii. Posibil să primești oferte de job sau de colaborare, care să-ți mărească veniturile.

Gemeni

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, tranzitează zodia Balanței și activează sectorul iubirii, aventurilor romantice, distracției, vacanțelor, copiilor și valorificării unui talent. Comunicarea și exprimarea sentimentelor va fi importantă și dacă ești singură, vei fi atrasă de cunoștințele intelectuale ale celor cu care flirtezi.

Rac

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, tranzitează zodia Balanței, respectiv sectorul asociat familiei, relațiilor de familie, părinților, căminului. Mercur te ajută să lămurești unele situații din familie. De asemenea, poți avea dialoguri pentru administrarea unui imobil sau încheierea unui contract imobiliar.

Leu

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Balanței și va susține sectorul asociat comunicării, schimbului de opinii, învățării, dezbaterilor, cursurilor, deplasărilor și relațiilor cu rudele.

Fecioară

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, tranzitează zodia Balanței, respectiv sectorul asociat finanțelor, banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. În următoarea perioadă vei fi preocupată să negociezi și să închei contracte noi pentru suplimentarea veniturilor.

Balanță

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, îți traversează zodia, respectiv sectorul personalității. Va opera în favoarea ta în toate procesele de comunicare, te faci înțeleasă, negociezi și împărtășești și altora din experiența ta profesională.

Scorpion

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, tranzitează zodia Balanței, respectiv sectorul asociat subconștientului, izolării, trecutului și introspecției. Urmează o perioadă în care vei sta mai retrasă, cu gândurile tale, departe de toată agitația cotidiană, preferând o atmosferă liniștită. Posibil să-ți faci un bilanț și să cauți să-ți setezi niște obiective.

Săgetător

Sectorul asociat prietenilor, vieții sociale, planurile și proiectele pe termen lung va fi activat de tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Balanței. Așadar, urmează o perioadă bună pentru socializare, lărgirea cercului de cunoștințe și pregătirea unei strategii pe termen lung într-un proiect nou.

Capricorn

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Balanță, respectiv sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Urmează o perioadă în care te faci remarcată la locul de muncă, vei comunica eficient, îți prezinți ideile șefilor și vei negocia în favoarea ta un contract.

Vărsător

Sectorul asociat studiilor, pregătirii profesionale, schimburilor de experiență profesională, călătoriilor, relației cu străinătatea va fi activat începând de astăzi de tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Balanței. Așadar, se intensifică relațiile cu străinătatea, proiectele de devoltare personală, participarea la evenimente sociale, culturale sau de educație.

Pești

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Balanței, respectiv sectorul asociat banilor pe care îi deții împreună cu partenerul sau alte persoane, moștenirile, creditele, taxele și impozitele. În următoarea perioadă te va preocupa rezolvarea unor chestiuni financiare.

 

related posts

Modifică setările cookies