Horoscop zilnic 26 decembrie 2020. Fecioarele au parte de o surpriză din străinătate, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă 26 decembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna care traversează casa banilor și a valorilor personale, îți aduce preocupări pentru securitatea materială. Găsești soluții practice la problemele curente. Totodată, te gândești cum să-ți valorifici potențialul. În partea a doua a zilei, este posibil să ai intuiție într-o chestiune financiară.

 

Taur

 

Luna îți traversează semnul zodiacal, așa că faci ce-ți place și te bucuri de toate bunătățile pregătite. Totodată, ai dispoziție de distracție și încerci să găsești metode de petrecere a timpului într-un mod plăcut. Vei primi cadouri și astăzi.

 

Gemeni

 

Dacă ești singură, o să ai tendința să te izolezi astăzi. Însă astrele îți pregătesc o surpriză și tu trebuie doar să cooperezi cu aspectele astrale. Fii mai atentă în jurul tău, că persoana pe care o cauți, s-ar putea să fie lângă tine și tu să nu o vezi!

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru a organiza o petrecere, fie ea și online. Dacă altfel nu se poate, nu-ți rămâne decât să accepți că anul acesta va fi altfel și că vei recupera în următorul an momentele pierdute cu prietenii.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi te duce cu gândul la carieră și la cum îți poți valorica potențialul. Din punct de vedere relațional, șansele vor fi multiple, însă este posibil să nu le iei în seamă.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți rezervă o surpriză din străinătate. Ar fi trebuit să mai primești un cadou, care a întârziat și va ajunge după sărbători. Nu este nimic, te vei bucura mai târziu, astfel prelungești bucuria sărbătorilor mai mult timp.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să ascunzi cu mare grijă planurile tale din sfera sentimentală și nu comunici nimănui că ești decisă să faci apel la orice mijloace de a vedea o schimbare cât mai rapidă. 

 

Scorpion

 

Astăzi, pleci la cumpărături cu partenerul de cuplu. Aveți în plan să achiziționați produse vestimentare. V-ar prinde bine și o plimbare scurtă.  În partea a doua zilei, vă faceți planuri de viitor privind relația. În ce privește cariera, nu concepi să mai faceți vreo schimbare, în perioada următoare, oricât de benefică ar fi.

 

Săgetător

 

Îți faci un bilanț profesional astăzi. Oricât de agitat a fost anul acesta, ești mulțumită de rezultate și de banii pe care i-ai câștigat. Ai acumulat destul de multă experiență și te gândești să începi o afacere proprie. Se încheie o etapă prin renunțarea la cea mai mare parte dintre activitățile tale de până acum și se deschide o alta, cu multe provocări.

 

Capricorn

 

Nu prea te simți în apele tale astăzi, dar faptul că partenerul este în jurul tău, acest lucru te alină. Nu ai un motiv anume, ci doar dispoziția ta oscilează. Cum Luna îți traversează sectorul asociat pasiunilor, poate ar fi bine să încerci să faci ceva ce-ți face plăcere.

 

Vărsător

 

Posibil să ai discuții în contradictoriu cu partenerul de cuplu sau cu alți membri ai familiei. Nu prea este indicat să rezolvi probleme de familie, astăzi, pentru că nu vei fi în stare. Lasă pentru altă zi chestiunile importante!

 

Pești

 

Sectorul asociat comunicării, schimburilor de idei/gânduri, proceselor de învățare, asimilare de informație și deplasărilor este activat astăzi. Așadar, simți nevoia să comunici, să creezi legături între oameni, să-ți exprimi sentimentele cu dezinvoltură și vrei cu orice preț să faci o deplasare, chiar și pentru o plimbare scurtă.

 

Share în bucate: Cina porcului cu boț de mămăligă

related posts

Modifică setările cookies