Horoscop zilnic 26 decembrie 2021. Berbecii se simt atrași de cineva din grupul de prieteni, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 26 decembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, te bucuri de momente plăcute cu partenerul de cuplu, o ieșire, o plimbare. Dacă ești singură, reiei legătura cu persoane din trecut. Posibil să te simți atrasă de cineva din grupul de prieteni și să faci primul pas. Ai o stare bună și în partea a doua a zilei îți vin niște idei, pe care le vei folosi în proiectele viitoare.

 

Taur

 

Cu Luna în casa creativității și iubirii, îți pui în valoare talentele, o pasiune, îi faci partenerului o declarație, o surpriză. În cuplu abordezi subiecte de principii, convingeri, privind sistemul de valori. Totodată, ești dornică să te faci remarcată în spațiul public.

 

Gemeni

 

Astăzi, ai parte de timp petrecut în tihnă cu familia, cu oamenii apropiați. Posibil să fii vizitată și de prieteni. Primești cadouri inedite și vești de la drum, din străinătate, de la cineva cu care ai avut niște neînțelegeri. După o discuție sinceră, decideți să lăsați în urmă ce v-a îndepărtat.

 

Rac

 

Cu Luna în casa deplasărilor și a comunicării, decizi împreună cu partenerul de cuplu să faceți o deplasare scurtă. Totodată veți avea, pe tot parcursul zilei, dialoguri constructive legate de planurile voastre de viitor, de destinația unor sume de bani, sub formă de bonus, care au venit neașteptat.

 

Leu

 

Dacă în prima parte a zilei faci niște cumpărături online, pentru că vrei te pregătești din timp de Revelion, în partea a doua, s-ar putea să faci și niște deplasări scurte la o întâlnire cu prietenii. Dacă nu reușești să te vezi cu aceștia, tot țineți legătura telefonic și povestiți ultimele noutăți. S-ar putea să iei legătura și cu foști colegi, cu care ai în plan să începi o colaborare anul viitor.

 

Fecioară

 

Și astăzi, Luna îți traversează zodia nașterii și vei fi, din nou, în slujba tuturor. Dacă ești părinte, ai niște dialoguri constructive cu copiii. Dacă faci parte dintr-un cuplu, te preocupă educarea copiilor sau pregătirea unei călătorii/minivacanțe. În partea a doua a zilei, primești o sumă de bani pentru a-ți achiziționa ceva ce-ți dorești de mai mult timp.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna îți traversează casa subconștientului și meditației, te îndeamnă la introspecție și analiză. Pentru că ai mai mult timp, s-ar putea să conștientizezi niște lucruri, care au legătură cu serviciul și cu nemulțumirile tale. Totodată, îți priește să stai departe de toată agitația cotidiană și încerci să te reechilibrezi emoțional și fizic.

 

Scorpion

 

Astăzi, ai parte de dialoguri și întâlniri cu prietenii, dar și de momente plăcute în planul afectiv. Dacă ești singură, s-ar putea să ieși la o întâlnire neașteptată. Dacă faci parte dintr-un cuplu, faci planuri pe termen lung împreună cu partenerul. Dacă îți petreci ziua cu prietenii, ai ocazia să afli în ce proiecte sunt implicați și care mai sunt noutățile din viața lor.

 

Săgetător

 

Se anunță o zi cu preocupări de natură profesională, mai ales dacă vrei să te implici în niște proiecte mai ample anul viitor. Situația financiară este din ce în ce mai bună. Dacă te afli într-un minisejur cu prietenii sau familia, te sfătuiești cu cei cu mai multă experiență în legătură cu schimbările pe care vrei să le faci în carieră.

 

Capricorn

 

Astăzi, îți faci un bilanț profesional și ești mulțumită cum închei anul. Ai căpătat mai multă încredere în tine și îți pregătești un plan de acțiune pe 2022. În partea a doua a zilei, deși aveai programat să ieși cu prietenii, s-ar putea să se amâne întâlnirea pentru săptămâna viitoare, așa că petreci o seară liniștită cu familia.

 

Vărsător

 

Se anunță o zi o cadouri și evenimente cu impact emoțional. Ești impresionată de acțiunile și gesturile partenerului de cuplu. Dacă ai intrat de curând într-o relație, pe care ai ținut-o secretă, acum începi să le spui apropiaților despre povestea de iubire pe care o trăiești.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri constructive cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri, colaboratorii cu care s-ar putea să iei legătura. De la urări treceți repede și la partea profesională, mai ales că ai niște planuri mărețe pentru anul ce vine și tatonezi terenul, să vezi pe cine te poți baza.

 

related posts

Modifică setările cookies