Horoscop zilnic 26 februarie 2020. Leii se implică într-o relație complicată, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 26 februarie 2020.


Berbec

Configurația astrală de astăzi anunță o zi dinamică în sfera socio-profesională, mai ales că Luna îți traversează semnul zodiacal și-ți imprimă curaj, inițiativă și determinare în a-ți îndeplini obiectivele profesionale. Totodată, dialogul cu unul dintre șefi ar putea să te ajute să obții acordul pentru a te implica într-un proiect nou.

Taur

O serie de situații din trecut vin astăzi peste tine, mai ales dacă nu ai acționat corespunzător. Acum este momentul să le rezolvi, pentru că nu mai suportă amânare. Din punct de vedere al sănătății, ai grijă, că unele probleme se pot croniciza, dacă nu au fost tratate corespunzător.

Gemeni

Astăzi se dinamizează axa sentimentală, dar și domeniul care indică proiectele și planurile de viitor legate de chestiuni administrative ale locuinței sau ale unui imobil. Ești tot mai preocupată să obții un credit sau să faci un împrumut și să completezi suma care-ți lipsește pentru a achiziționa un imobil.

Rac

Primești astăzi aprecierea șefilor pentru că ai încheiat un parteneriat profitabil. Totodată, ai depășit cu succes targetul pentru luna trecută. În partea a doua a zilei te gândești cum să-ți surprinzi partenerul.

Leu

Ești predispusă să te implici într-o relație cu o persoană care locuiește în străinătate. Simți cum conexiunea cu această persoană te ajută să uiți de vechile decepții în iubire și că ești pregătită de o nouă etapă în viața ta.

Fecioară

Preocupările tale principale de astăzi sunt administrarea unei sume de bani, destinația ei și sfera sentimentală, unde te gândești cum să-ți surprinzi partenerul. Ești hotărâtă să reînvii pasiunea în sfera intima și îi pregătești partenerului o seară romantică.

Balanță

Centrul tău de interes este astăzi relația cu partenerul de cuplu și chestiunile gospodărești cu care ai rămas în urmă, pentru că ai preferat să ieși în oraș și să te relaxezi alături de partener. Posibil și astăzi să le amâni în favoarea petrecerii timpului cu partenerul de cuplu cu care simți că ai o conexiune tot mai bună.

Scorpion

Se anunță o zi destul de agitată la locul de muncă, cu multe ședințe și deplasări în afara sediului firmei în care lucrezi. Deși contextul astral favorizează comunicarea, vor exista momente în care nu vei fi pe aceeași lungime de undă cu interlocutorii privind sistemul de valori și principii și nu vei fi de acord cu unele decizii ale șefilor.

Săgetător

Ești nevoită astăzi să cheltui o sumă de bani pe o situație care apare neașteptat și cu surpriză în sfera sentimentală sau în educația copiilor. Posibil să apară și unele nemulțumiri în cuplu și să fii nevoită să treci peste un obstacol sau o situație dificilă în relație.

Capricorn

Relațiile cu membrii familiei devin din ce în ce mai încordate, motivul fiind diferențele de mentalitate. Deși ai destule momente în care simți că vei răbufni, încerci să-ți controlezi sentimentele și să dai dovadă de calm și diplomație.

Vărsător

Se anunță o zi în care ești mai mult pe drumuri decât la serviciu. De dimineață te învoiești și mergi să-ți rezolvi problemele, însă astrele te avertizează că sunt aspecte să întâmpini blocaje și să nu iasă totul conform planului stabilit. Nu te enerva și bucură-te că faci și altceva în afara sarcinilor de la birou!

Pești

Ești pregătită astăzi să faci niște negocieri salariale sau să negociezi termenii unui nou proiect, care ar putea să-ți aducă mai mulți bani în conturi. Totodată, faci și niște cheltuieli care nu sunt prioritare acum, numai de dragul de a merge la shopping. Atenție cum gestionezi banii!

related posts

Modifică setările cookies