Horoscop zilnic 26 februarie 2021. Scorpionii pot să rămână fără persoana iubită, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 26 februarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral al zilei de astăzi este favorabil petrecerii timpului cu persoana iubită. Ai nevoie de susținere morală, iar încrederea pe care ți-o dă partenerul, te ajută să te reechilibrezi. Îți dorești mai mult timp departe de toată agitația cotidiană, câteva zile alături de partener. Te vei gândi serios la acest lucru, să-ți iei câteva zile libere.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să te preocupe mai mult viața de familie, să le faci o vizită părinților, să stai departe de stres și agitație. Vei avea un moment în care vei realiza, în urma unui dialog cu cineva apropiat, că deși ai parte de schimbări benefice în carieră, uneori simți că nu mai poți fi stăpână pe situație. Așadar, vei căuta ceva care să te motiveze și să-ți dea puterea să mergi înainte.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să intri în conflict cu un prieten, pentru că nu reușiți să vă puneți de acord asupra unor aspecte, care privesc un proiect la care lucrați împreună. În planul relațional, visezi la o persoană care se află în străinătate.

 

Rac

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară și este posibil să intri în niște dispute cu șefii, din cauza unor proiecte, pe care trebuie să le începeți curând. În ceea ce privesc veniturile, ți se dă ocazia să îți folosești experiența și abilitățile pentru a câștiga mai mult, însă atenție că ești tentată să iei o decizie greșită în privința unei investiții.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți traversează zodia, îți aduce în atenție o chestiune din trecut în sfera sentimentală, care îți răscolește principiile și viziunea asupra vieții. În planul profesional, trebuie să înveți să colaborezi, nu să dai ordine, pentru că ai mai mult de câștigat dacă te situezi pe același nivel cu colegii și ții cont și de părerile lor.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce nehotărîre privind o decizie pe care trebuie să o iei în relație sau în ce privește un parteneriat profesional. În ce privește sănătatea, pot să revină unele afecțiuni mai vechi, care să te facă să te ocupi mai mult de tine.

 

Balanță

 

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, poți beneficia de ajutor din partea prietenilor, care te pot recomanda. Ar fi bine să-ți lărgești cercul de cunoștințe, pentru că nu se știe cine apare în viața ta și-ți dă o mână de ajutor. 

 

Scorpion

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți pregătește o surpriză în planul profesional. Beneficiezi de sprijin pentru a-ți pune în practică un proiect mai vechi. În planul sentimental, este posibil să ai parte de un blocaj, pentru că persoana iubită are nevoie de o perioadă în care să-și dea seama dacă relația mai poate continua.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru a rezolva unele chestiuni birocratice, care privesc chestiuni financiare, ale casei, patrimoniului sau bunurile pe care le deții în comun cu cineva din familie. Posibil, în următoarea perioadă să trebuiască să faci niște deplasări și ordine în documente. Ai gânduri și de o mutare, însă deocamdată este la stadiu de plan.

 

Capricorn

 

Relația cu partenerul de cuplu se poate îmbunătăți și ești preocupată să îndrepți niște lucruri. Dacă faci parte dintr-un cuplu care a avut o perioadă mai agitată în planul relațional și ai realizat că relația a fost afectată din cauza principiilor și sistemului de valori diferite, iei decizia să luați o pauză.

 

Vărsător

 

Pentru a-ți regăsi echilibrul financiar, ai nevoie să faci niște schimbări care privesc atitudinea ta privind cheltuielile. Ai putea avea niște dialoguri cu partenerul de cuplu, să faceți un plan pe termen scurt privind cheltuielile și să nu vă mai abateți de la el.

 

Pești

 

Astăzi, ai multe de pus în ordine la serviciu și se anunță o zi destul de aglomerată, dar vei face față provocărilor pentru că ai de partea ta Soarele și micul benefic, Venus. Știi să te pui în valoare, ai posibilitatea să te afirmi la locul de muncă și te descurci bine atunci când trebuie să negociezi un contract/ parteneriat.

Întrebarea Mesei Rotunde cu Rodica Mandache, despre aventura departe de ochii lumii

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies