Horoscop zilnic 26 februarie 2022. Gemenii au parte de o surpriză de proporții din partea iubitului, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 26 februarie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral al zilei de astăzi vine cu vești bune privind relația de cuplu și planurile voastre de viitor. Dacă ești singură, vrei să pui bazele unei noi relații. Ai dispoziție de flirt și ești interesată să-ți pui la încercare capacitatea de seducție.

 

Taur

 

Astăzi, ai parte de o revelație privind acțiunile tale în sectorul profesional și negociezi în favoarea ta o colaborare. Totodată, este o zi bună pentru refacerea unor calcule financiare, mai ales dacă vei primi niște sfaturi utile de la un prieten aflat în străinătate, care activează într-un domeniu financiar.

 

Gemeni


Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru bani. Poți primi o sumă de bani sau un cadou de la un prieten. În partea a doua a zilei, primești vești din străinătate, de la rude. Și sfera sentimentală este activată și s-ar putea să ai o surpriză din partea perechii de viață.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să ții cont și de nevoile și dorințele partenerului. În altă ordine de idei, îți dorești o schimbare în casă și s-ar putea să nu mai stai pe gânduri și să pleci într-o cursă a cumpărăturilor.

 

Leu

 

Astăzi, înregistrezi un succes la locul de muncă sau ți se recunosc meritele pentru munca depusă din ultima perioadă. S-ar putea să primești și ajutorul unui coleg, care te degrevează de o sarcină de serviciu.

 

Fecioară

 

Astăzi, se anunță o favorabilă întâlnirilor romantice, petrecerii timpului cu partenerul de cuplu sau cu copiii, dacă ești părinte. Și activitățile de relaxare și distracția sunt în prim plan, așa că nu-ți rămâne decât să petreci o zi de neuitat.

 

Balanță

 

Configurația astrală de astăzi te invită să-ți reorganizezi spațiul de locuit. Reiei discuții cu partenerul de cuplu privind cheltuielile casei și administrarea finanțelor. Și planul sentimental este activat și petreci o seară liniștită alături de partenerul de cuplu.

 

Scorpion


Se anunță o zi cu multe informații și vești care-ți parvin din mai multe direcții. Ești foarte activă și pe rețelele de socializare, iar la serviciu s-ar putea să fie nevoie de tine, așa că nici nu stai pe gânduri și prioritatea ta sunt sarcinile de muncă.

 

Săgetător

 

Primești, astăzi, o sumă de bani, un cadou sau un prieten se oferă să-ți dea cu împrumut o sumă mai mare de bani, pe care nici nu sperai să o primești. Totodată, faci un plan de returnare pentru următoarea perioadă. Chiar dacă vin bani  în conturile tale, realizezi că tot mai ai nevoie de o sursă de venit în plus, pentru a acoperi unele cheltuieli neprevăzute.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi vine cu schimbare de look, garderobă, mergi la un salon în înfrumusețare sau îți achiziționezi produse vestimentare pe care le urmărești de mai mult timp. Tendința este să cheltui mai mult decât îți permiți. În ce privește planul sentimental, nu sunt excluse surprize în partea a doua a zilei.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi te invită la izolare, meditație și introspecție. Este un răstimp bun pentru a reanaliza activitatea profesională și a găsi surse noi de venit. Intenționezi, împreună cu partenerul să faceți o schimbare de casă sau să reamenajați spațiul de locuit, așa că aveți nevoie de bani mai mulți în următoarea perioadă.

 

Pești

 

Astăzi, pregătește-te de o surpriză de la prieteni! Ieși în oraș sau organizezi o petrecere. Posibil întâlnirea cu prietenii, colegii sau foștii colegi să vină cu o propunere de proiect nou, care-ți poate aduce profituri bune.

 

SURVIVOR: ExtraShow - Ed17

related posts

Modifică setările cookies