Horoscop zilnic 26 februarie 2023. Racii au parte de tensiuni în cuplu, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 26 februarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să fii puțin răscolită și să începi să-ți pui întrebări cu privire la viața ta sentimentală. Este posibil să se fi adunat mai multă tensiune, iar tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, pe ultimele grade din zodia Vărsător, ar trebui să te ajute sî clarifici anumite chestiuni de viitor, fie că este vorba de relație, fie de proiectele profesionale.

 

Taur

 

În prima parte de zi, Luna îți traversează casa personalității și te ocupi de tine și plăcerile tale, te relaxezi și poate ieși cu prietenele la o cafea. În partea a doua a zilei, este posibil, la propunerea unei prietene, să mergeți la shopping.

 

Gemeni

 

În prima parte a zilei, te simți mai obosită și fără niciun chef de nimic, iar recomandarea astrelor este să-ți ocupi timpul cu ceva ce-ți place, să-ți încarci bateriile, să mergi la o plimbare sau să stai la telefon cu prietenii. În partea a doua a zilei, Luna ajunge în Gemeni și dintr-o dată capeți energie și începi să faci planuri de viitor.

 

Rac


S-ar putea, în prima parte din zi, să te refaci după o petrecere sau o călătorie. În partea a doua a zilei, apar niște discuții cu partenerul de cuplu despre bani sau administrarea unor sume comune. Dacă nu ajungeți la același numitor comun, s-ar putea să apară tensiuni. 

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce, în prima parte din zi, frământări legate de activitatea profesională și proiectele și activitățile de pe urma exercitării profesiei. Ai mână liberă de la șefi să preiei conducerea unei echipe și să organizezi totul cum știi mai bine. În partea a doua a zilei, te întâlnești cu prietenii sau stați la povești la telefon.

 

Fecioară

 

În prima parte din zi, s-ar putea să-ți faci planuri pentru o călătorie. Sau poate o rudă din străinătate te roagă să îi rezolvi niște chestiuni birocratice, să afli informații, să trimiți e-mail-uri. În partea a doua a zilei, Luna ajunge în zodia Gemeni, pe casa carierei și te preocupă încheierea unui contract sau a unei colaborări.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru situația financiară și pentru rezolvarea sau clarificarea unor chestiuni care țin de relație, moșteniri sau bunuri la comun. În partea a doua a zilei, când Luna ajunge în sectorul călătoriilor, este posibil să programezi și chiar să faci niște rezervări pentru o călătorie sau un schimb de experiență profesional.

 

Scorpion

 

Posibil, în prima parte din zi, să te gândești cum să rezolvi o situație care apare în relația de cuplu. S-ar putea să fie nevoie să discuți sincer și deschis cu partenerul sau chiar să apelați la cineva de specialitate, care să medieze conflictele dintre voi. În partea a doua a zilei, Luna începe să traverseze casa intimității, și tensiunile dispar, dacă știți cum să reînviați pasiunea în cuplu.

 

Săgetător

 

În prima parte a zilei, s-ar putea să te preocupe chestiunile gospodărești, mai ales dacă ai fost plecată într-o minivacanță. În partea a doua a zilei, Luna traversează zodia Gemeni, respectiv casa relațiilor și decizi, împreună cu partenerul, că trebuie să schimbați modalitatea de a petrece timpul liber, astfel încât să fiți amândoi mulțumiți.

 

Capricorn

 

Recomandarea astrelor pentru ziua de astăzi este să clarifici o situație în planul sentimental. De asemenea, s-ar putea să discuți cu cineva din familie, de care te simți mai apropiată, să obții niște sfaturi utile în relație. În partea a doua a zilei, Luna începe să traverseze casa muncii și intervin chestiuni profesionale, pe care va fi nevoie să le rezolvi urgent.


Vărsător

 

În prima parte din zi, rezolvi chestiuni administrative, locative, gospodărești, faci deplasări la cumpărături și discuți cu cineva apropiat despre planurile tale de viitor. În partea a doua a zilei, Luna ajunge în zodia Gemeni, pe sectorul afectiv, și este posibil să ai parte de trăiri intense.

 

Pești

 

Posibil, astăzi, să faci mai multe deplasări, poate unele în afara orașului sau poate te întorci acasă dintr-un minisejur. În partea a doua a zilei, se activează sectorul vieții de familie, locuinței, relațiilor cu părinții și te vei concentra pe aceste domenii.

 

related posts

Modifică setările cookies