Horoscop zilnic 26 ianuarie 2021. Vărsătorii sunt suprasolicitați la serviciu, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 26 ianuarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Deși contextul astral indică că astăzi ar trebui să rezolvi niște chestiuni administrative ale locuinței, este posibil să primești neașteptat o ofertă de muncă și aproape toată ziua să-ți faci calcule și planuri.

 

Taur

 

Se anunță o zi favorabilă comunicării, exprimării ideilor, studiului, acumulării de cunoștințe și dezbaterilor. Prin urmare, dacă ai de rezolvat niște chestiuni, care te deranjează în relațiile cu ceilalți, este un moment bun să inițizi un dialog.

 

Gemeni

 

Astăzi este o zi în care preocuparea ta principală sunt banii, încasarea unor sume, poate primești un avans de salariu dacă ai inițiat o astfel de solicitare, faci niște plăți, ți se returnează o datorie sau reușești să achiți o datorie mai veche.

 

Rac

 

Luna ajunge, astăzi, în semnul nașterii tale, așa că vei fi mai sensibilă și orientată către nevoile familiei, celor dragi, îți aduci aminte de trecut, de copilărie și percepi lucrurile prin intermediul emoțiilor.

 

Leu

 

S-ar putea ca astăzi, deși nu ai o stare prea bună psihică și fizică, din cauza unor disfuncții organice, să identifici exact o problemă apărută la serviciu și să o rezolvi în mod miraculos. Intuiția este cea care te ajută, așa că, pe viitor, să te încrezi mai mult în ce simți, pentru că percepițiile tale au salvat de multe ori o situație limită!

 

Fecioară


Posibil să ai parte de surprize de la prieteni sau în sfera sentimentală. Ai fost sigură că mergi pe un drum bun în relația cu partenerul, însă, pe parcurs, ți-ai dat seama că nu este ceea ce trebuie. Posibil să te fi lăsat și influențată de o persoană apropiată, însă, astăzi, lucrurile se schimbă la 180 de grade.

 

Balanță


Traversezi o perioadă aglomerată la serviciu și poate este mai bine pentru tine, pentru că poți să-ți distragi atenția de la sectorul amoros, unde, ai parte de surprize și răsturnări de situație de la o zi la alta și nu mai știi ce să crezi.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să susții un examen, un interviu, să prezinți un proiect sau să cauți o soluție, să ajuți pe cineva din familie. Contextul astral îți aduce în centrul atenției și o situație care poate avea legătură cu credința, convingerile și principiile tale, peste care nu poți trece, atunci când iei o decizie, care te privește pe tine sau pe cei dragi.

 

Săgetător

 

Întâmpini, astăzi, niște blocaje și amănări la locul de muncă, în sarcinile pe care le ai de îndeplinit sau în relațiile cu colegii. Posibil să fii nevoită să înveți pe unul dintre colegii noi și să simți că nu rezonați, pentru  că nu te faci prea bine înțeleasă. Nu știi dacă să spui acest lucru șefilor sau să faci mai multe eforturi, să înțeleagă care este fluxul.

 

Capricorn

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce preocupări de natură relațională, dar și financiară, pentru că încerci să-ți convingi partenerul să achiziționați o vacanță și acesta nu este de acord și propune să mai așteptați. Nu dorește să luați acum o decizie, așa că, nu-ți rămâne decât să cooperezi sau să dai curs unor dispute.

 

Vărsător

 

Atenție la ziua de astăzi, pentru că vei fi destul de iritată din cauza suprasolicitării sarcinilor de la serviciu! Toate nemulțumirile tale ar putea să strice relația cu partenerul și să intrați într-o dispută, care să se transforme într-un conflict de proporții. Stai departe de certuri și încearcă să elimini tensiunile!

 

Pești

 

Te afli, astăzi, față în față cu o situație, prin care trebuie să alegi dacă să participi la o excursie cu un grup de prieteni sau să mergi separat cu partenerul. Intenția ta este să îi faci partenerului o surpriză și s-ar putea să reușești, pentru că vei găsi disponibil la cazare atunci când îți dorești, la un preț avantajos.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies