Horoscop zilnic 26 ianuarie 2022. Săgetătorii au parte de un eveniment neprevăzut și de probleme medicale, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 26 ianuarie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi s-ar putea să întâmpini niște blocaje sau amânări dacă încerci să obții niște documente oficiale de la o instituție financiară. Tot astăzi, Mercur revine, în mers retrograd, prin zodia Capricorn, respectiv prin sectorul carierei și până pe 4 februarie îți va răscoli proiectele profesionale. Este nevoie de prundență în exprimare, în abordarea șefilor sau persoanelor cu autoritate.

 

Taur

 

Astăzi, faci eforturi să închei un parteneriat sau să pui bazele unui contract nou, însă nu obții aprobările necesare. Tot astăzi și Mercur revine, în mișcare retrogradă, prin zodia Capricorn și până pe 4 februarie permite reluarea dialogurilor sau proiectelor personale/profesionale pe care le-ai inițiat în ultimele săptămâni, dar nu le-ai definitivat.

 

Gemeni

 

Deși la serviciu ți se pare că lucrurile nu merg într-o direcție bună, astăzi ai susținerea șefilor și revii la gânduri mai bune, nu vrei să mai faci o schimbare de job. Tot astăzi, Mercur, guvernatorul tău, ajunge prin retrogradare în zodia Capricorn, respectiv în sectorul avantajelor materiale, semn că vei fi mai prudentă cu banii pe care îi deții sau banii dintr-un credit.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru relația sentimentală și pentru achiziționarea unui sejur romantic cu partenerul de cuplu. Lucrurile se așează în așa fel încât găsești o ofertă tentantă și nu mai stai pe gânduri, o achiziționezi imediat. Tot astăzi, Mercur ajunge, prin retrogradare, în sectorul relațiilor și până pe 4 februarie, când revine la mișcarea directă, te ajută să reiei niște dialoguri pe care trebuie să le clarifici în cuplu.

 

Leu

 

Astăzi, ai preocupări pentru casă și chestiunile gospodărești. Vrei să faci niște investiții și este un moment bun pentru a lua decizii, contextul astral fiind favorabil. Tot astăzi, Mercur revine prin retrogradare în zodia Capricorn, prin casa muncii și sănătății, semn că vei continua reorganizarea la serviciu până pe 4 februarie. 

 

Fecioară

 

Se anunță o zi activă din punct de vedere al comunicării, negocierilor și deplasărilor pentru a rezolva o serie de chestiuni personale sau profesionale. Tot astăzi, Mercur, guvernatorul tău, revine, prin retrogradare, în sectorul sentimental și până pe 4 februarie te ajută să-ți clarifici anumite sentimente, să afli chestiuni importante care te vor influența în deciziile tale viitoare.

 

Balanță


Astăzi, te preocupă situația financiară a banilor pe care îi obții din muncă, faci socoteli și încerci să administrezi cât mai bine cheltuielile casei. Tot astăzi, Mercur revine, prin retrogradare, în sectorul vieții de familie și până pe 4 februarie va opera în favoarea ta în dialogurile cu familia, să pui capăt unor conflicte.

 

Scorpion

 

Astăzi, cu Luna prin zodia ta, vei fi mult mai sensibilă decât de obicei și vei căuta să-ți găsești un punct de sprijin, o susținere. S-ar putea să ai parte și de o surpriză sau un eveniment neprevăzut din partea perechii de viață. Tot astăzi, Mercur revine, prin retrogradare, în zodia Capricorn, în sectorul gândirii și comunicării, informațiilor și acumulării de cunoștințe și va opera până pe 4 februarie în favoarea ta, aducând capacitate de analiză, concentrare și organizare în activitățile zilnice.

 

Săgetător

 

S-ar putea să traversezi o zi mai dificilă din punct de vedere al sănătății, iar la serviciu să apară un eveniment neprevăzut, care să schimbe cursul unei situații.Tot astăzi, Mercur revine, prin retrogradare, prin zodia Capricorn, în sectorul financiar, semn că până pe 4 februarie îți aduce ajutor în negocieri și în obținerea unor drepturi financiare.

 

Capricorn

 

Astăzi, apar evenimente neprevăzute în planul sentimental, afectiv și ești surprinsă de o situație la care nu știi cum să reacționezi. S-ar putea să ceri sfatul unui prieten apropiat legat de această situație. Tot astăzi, Mercur, ajunge prin retrogradare în casa personalității și până pe 4 februarie te ajută să te reorganizezi în toate domeniile vieții unde este nevoie. Dai dovadă de multă stăpânire de sine, îți argumentezi ideile și apelezi la logică atunci când trebuie să fii convingătoare.

 

Vărsător

 

Astăzi, te preocupă relația cu șefii și reorganizarea activităților la serviciu. În partea a doua a zilei, s-ar putea să apară un eveniment neașteptat în familie sau care are legătură cu locuința și să fii nevoită să rezolvi situația ivită. Tot astăzi, Mercur, revine prin retrogradare în Capricorn, pe sectorul frământărilor interioare și până pe 4 februarie te ajută să afli niște secrete sau lucruri ascunse.

 

Pești

 

Astăzi, te afli față în față cu niște informații surpriză sau cu evenimente care ar putea să-ți schimbe planurile. Tot astăzi, Mercur revine, prin retrogradare, în zodia Capricorn, prin sectorul relațiilor de prietenie și planurilor de viitor și până pe 4 februarie vei relua unele dialoguri cu prietenii cu care ai avut neînțelegeri. Posibil o împăcare să aibă loc mai greu, pentru că nu vrei să mai accepți compromisuri.

related posts

Modifică setările cookies