Horoscop zilnic 26 ianuarie 2023. Taurii tind să aibă o aventură secretă, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 26 ianuarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, ai șanse să semnezi sau să pui bazele unui contract avantajos. Cooperezi cu contextul astral și faci planuri de viitor împreună cu cei cu care desfăsori activități. Din punct de vedere sentimental, ești deschisă flirtului și aventurilor romantice, mai ales dacă ești singură. Dacă faci parte dintr-un cuplu, și ești tentată de o aventură, atenție la ce acțiuni întreprinzi, pentru că este posibil ca partenerul să afle de infidelități!

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri pentru discutarea și negocierea unor contracte importante profesionale. Situația financiară s-ar putea îmbunătăți dacă ești determinată să obții o colaborare dintr-un proiect mai amplu. Din punct de vedere sentimental, tinzi să ai o aventură secretă.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi vine cu propuneri surpriză de la prieteni sau de la cineva din anturaj, care te ajută într-o chestiune personală. De asemenea, este posibil să cauți să faci rost de o sumă de bani pentru a rezolva niște chestiuni administrative alea casei. Dacă ești singură și ieși cu prietenii, există posibilitatea să cunoști persoane noi, care te atrag.

 

Rac


Sectorul carierei, aspirațiilor profesionale, relația cu șefii sau cu persoane/instituții din străinătate este activat astăzi de tranzitul Lunii prin zodia Berbec. S-ar putea să ți se facă niște propuneri de job sau de preluare de proiecte, să ai mai multe responsabilități, însă amâni răspunsurile, pentru că este ceva ce nu-ți place și vrei sa analizezi. În partea a doua a zilei, te sfătuiești și cu partenerul legat de deciziile profesionale, însă nu ajungeți la nicio concluzie. Mai mult de atât, este posibil să intrați într-un conflict, așa că mai bine eviți subiectul.

 

Leu

 

Luna în tranzit prin casa principiilor și înțelepciunii formează, astăzi, un aspect armonios cu Soarele, în tranzit prin casa relațiilor, semn că ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul în orice chestiune pe care o abordezi. De asemenea, s-ar putea să fii tentată să mai programezi o minivacanță. În ce privește, relația cu colegii, este posibil să fie diferențe de mentalitate într-o situație profesională.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul intereselor financiare, a banilor partenerului sau a banilor proveniți din alte surse decât salariul, dar și sectorul intimității. Este posibil să primești o ofertă de colaborare, care să-ți mărească veniturile sau găsești surse suplimentare. Din punct de vedere intim nu este o zi favorabilă să abordezi subiecte delicate, oricât de mult te-ar interesa să rezolvi o problemă mai veche.

 

Balanță

 

Luna îți tranzitează, astăzi, casa relațiilor și formează un aspect armonios cu Soarele, din casa iubirii și fericirii. Din punct de vedere sentimental este o zi favorabilă petrecerii timpului cu partenerul de cuplu sau să faceți planuri pentru o escapadă romantică. De asemenea, este recomandat să nu abordați subiecte, care țin de casă sau viața de familie, pentru că este posibil să apară tensiuni.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi vine cu multe activități și sarcini la locul de muncă. Este posibil să recuperezi, dacă ai avut niște zile libere. Atenție la comunicarea cu colegii sau cu cei cu care desfășori acțiuni, pentru că există riscul să intri în polemici! Dacă susții examene sau interviuri, depui un efort mai mare decât de obicei.

 

Săgetător

 

Astăzi, te preocupă sfera sentimentală sau relația cu copiii, dacă ești părinte. S-ar putea să ai niște chetuieli neprevăzute, dar situația financiară este bună și nu îți faci probleme. Pe de altă parte, la serviciu poți negocia niște contracte sau să discuți proiecte noi.

 

Capricorn

 

Astăzi, te preocupă casa, viața de familie, rezolvarea unor chestiuni administrative sau gospodărești. Dacă lucrezi în regim de telemuncă, ai timp să le rezolvi pe toate, pentru că la serviciu se anunță o perioadă mai liniștită săptămâna aceasta.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize de la prieteni sau de la colegii de serviciu, socializare și mai multe deplasări. Dacă ești singură, în planul sentimental, este posibil să-ți întâlnești jumătatea, prin intermediul unui prieten sau a unui proiect la care lucrezi cu mai multe persoane.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi activează sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă. Posibil să încasezi niște sume de bani, pe care să le investești în casă sau să obții niște bani, prin intermediul familiei. Apar și cheltuieli neprevăzute sau returnezi niște datorii.

related posts

Modifică setările cookies