Horoscop zilnic 26 iulie 2020. Scorpionii află niște secrete suculente, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 26 iulie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

În prima parte a zilei decizi împreună cu partenerul de cuplu dacă achiziționați un imobil, după ce ați fost tot weekendul la vizionari de case. Întâlnirea cu un prieten ar putea să-ți aducă o oportunitate de colaborare.

Taur

Conjunctura astrală de astăzi aduce preocupări pentru banii pe care îi obții de la locul de muncă și decizi să ceri o mărire salarială dacă tot ți s-au dat sarcini în plus. În cuplu traversezi o perioadă bună și te bucuri de armonie și înțelegere.

Gemeni

Cum Luna îți traversează astăzi sectorul sentimental, al plăcerilor și distracției, ai toate șansele să te simți bine și să fii într-o dispoziție bună, poate și pentru că sărbătorești un eveniment important împreună cu partenerul de cuplu.

Rac

Deși este weekend, este posibil ca superiorii să ia legătura cu tine să rezolvi unele probleme apărute în decursul dimineții. Nu ești prea încântată de această situație, pentru că ți s-au dat planurile peste cap, însă nu ai ce face și te conformezi.

Leu

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de a socializa mai mult cu prietenii, cunoscuții și persoanele cu care ai pasiuni în comun. Vorbești mult la telefon, pe rețelele de socializare și ieși în oraș la invitația unor prieteni.

Fecioară

Preocupări pentru situația financiară ai astăzi, îți faci socoteli și mergi la cumpărături. Posibil, în partea a doua a zilei să primești vești din străinătate sau să primești un cadou sub formă de bani de la cineva care vrea să-ți facă o surpriză.

Balanță

Astăzi pregătești bagajele pentru o călătorie sau o delegație în interes de serviciu. Ești încântată să pleci departe de tot ce îți provoacă stres și agitație. În sfera profesională, îți pui în valoare abilitățile și experiența.

Scorpion

Posibil astăzi să primești o sumă de bani de la cineva din familie. Completezi și tu la cadoul primit si achiți o vacanță sau niște studii sau cursuri de perfecționare profesională. În partea a doua a zilei, afli niște secrete la o întâlnire cu prietenii.

Săgetător

Astăzi ieși la un eveniment în sfera socială, cunoști multă lume și ești tentată să începi dialogurile pentru un parteneriat. Ar fi indicat să te simți bine și să lași pentru o zi preocupările din sfera profesională pentru restul săptămânii!

Capricorn

Dacă ești nevoită să lucrezi, în planul profesional pot să apară astăzi probleme de comunicare cu unii dintre colegi. Riști să ai probleme și în cuplu dacă aduci acasă problemele de la locul de muncă, așa că încearcă să rezolvi cât poți de repede pentru a-ți rezerva timp și partenerului de cuplu.

Vărsător

Astăzi, ai parte de o zi plăcută, relaționezi/comunici cu toată lumea, mergi la cumpărături, te întâlnești cu rudele și te pui la curent cu ultimele evenimente din viața acestora. Posibil să faci și o deplasare în afara orașului, la rudele partenerului.

Pești

Astăzi, te preocupă situația banilor pe care îi deții împreună cu partenerul sau bani pe care îi poți împrumuta de la o rudă pentru a face niște cumpărături pentru casă. Ai în plan de mai multe luni să redecorezi casa și ai tot amânat, dar acum vei reuși.

Întrebarea Mesei Rotunde cu Alex Alvarez: Topul celor mai sexy vloggerițe 
 

related posts

Modifică setările cookies