Horoscop zilnic 26 iulie 2021. Gemenii duc flirtul cu un bărbat la nivelul următor, ce se întâmplă cu Racii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 26 iulie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Deși este începutul săptămânii, astăzi ai nevoie de odihnă și să te detașezi de tot ce-ți provoacă stres și supărări. Posibil să refuzi ieșirea cu niște prieteni sau cu partenerul de cuplu, pentru a încerca să te reechilibrezi. Dacă vii din concediu este posibil să intri mai greu, din nou, în ritmul alert, cum ești obisnuită.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce întâlniri cu prietenii sau cu foști colegi. Ești fericită să revezi persoane cu care ai desfășurat proiecte comune în trecut. Este posibil ca această întâlnire amicală să se transforme într-o întîlnire de natură profesională și să pleci cu promisiunea unui nou proiect.

 

Gemeni

 

Astăzi vei fi în centrul atenției la serviciu. S-ar putea să afli că sunt colegi care te invidiază și te vorbesc pe la spate, însă decizi să nu bagi de seamă și să te bucuri de succesul înregistrat. Dacă ești singură, găsești motiv să apelezi pe cineva cu care flirtezi de o perioadă de timp și programați o întâlnire.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să iei niște decizii financiare pe baza evenimentelor din ultima perioadă. La serviciu, faci eforturi să termini toate sarcinile, mai ales că volumul de muncă s-a mărit. Deși ai satisfacții profesionale, îți lipsește timpul petrecut cu familia și cei dragi și decizi să faci ceva în acest sens.

 

Leu

 

Astăzi ai preocupări de natură financiară: te interesezi de un bonus sau de un avantaj material pe care l-ai putea obține. Totodată, faci socoteli, plătești un impozit, o taxă, returnezi o datorie sau încerci să faci rost de niște bani pentru a ajuta o persoană apropiată. Posibil să intervină și niște blocaje și să nu reușești să rezolvi ce ți-ai propus, însă recomandarea astrelor este să nu-ți pierzi optimismul, pentru că într-un final vei rezolva.

 

Fecioară

 

Te gândești tot mai des la cum să pleci într-o călătorie, mai ales că ai primit o invitație de a petrecere timpul cu niște prieteni, însă nu ai stabilit toate detaliile. La serviciu, ai parte de întâlniri cu asociații sau cu cei cu care lucrezi. Vă sfătuiți cum să procedați să abordați șefii pentru o problemă apărută neașteptat.

 

Balanță

 

S-ar putea să apară o problemă medicală cu unul dintre colegi și vei prelua sarcinile acestuia. În partea a doua a zilei, revin în actualitate nemulțumirile salariale și deși speri de niște luni bune că totul se va rezolva, nu se întâmplă nimic.

 

Scorpion

 

Se anunță o zi favorabilă în sectorul sentimental sau privind organizarea unei plecări cu prietenii. În sfera profesională este posibil să primești un proiect în care să te folosești de creativitate, însă nu știi dacă să accepți sau nu, pentru că nu ești mulțumită de partea financiară. Amâni răspunsul și mai aștepți oferte.

 

Săgetător

 

Astăzi te preocupă chestiunile gospodărești. Este posibil să apară și unele situații care să-ți dea peste cap programul la serviciu, însă vei avea ajutorul colegilor. În legătură cu încheierea unui contract sau parteneriat, nu este o zi bună pentru că nu pare să te înțelegi cu asociații, partenerii de lucru sau colaboratorii. Și cu partenerul poți avea unele conflicte din cauza părinților care se amestecă în treburile voastre.

 

Capricorn

 

Se anunță o zi bogată în comunicare și deplasări pentru a rezolva o serie de chestiuni personale. Ești deschisă comunicării cu colegii, frații, prietenii, rudele, vecinii, scrii email-uri, mesaje și încerci să afli cât mai multe vești sau informații care ar putea să te ajute în activitatea profesională. Posibil să faci și o vizită la medic.

 

Vărsător

 

Astăzi se activează axa financiară, a banilor pe care îi câștigi din salariu sau colaborări și ai banilor proveniți din alte surse decât salariile. Deși ai tendința să cheltui, să mergi la cumpărături și să-ți faci toate plăcerile, unul dintre prieteni te oprește și-ți recomandă să faci niște economii.

 

Pești

 

Astăzi, Luna îți traversează semnul zodiacal și-ți aduce o stare de bine, simți că te reechilibrezi și încerci să nu te mai suprasoliciți la locul de muncă, pentru că oricum nu ai cum să schimbi anumite situații. Totodată, Luna în Pești te îndeamnă la visare, meditație, melancolie și reflectezi la acțiunile tale.

 

related posts

Modifică setările cookies