Horoscop zilnic 26 iulie 2022. Săgetătorii sunt scoși din funcțiune de o problemă amoroasă, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 26 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi îți aduce impulsul să lupți pentru ceva în ce crezi, fie că este vorba de planul sentimental, fie de sfera profesională. Ești motivată să obții ceva ce-ți dorești de mai mult timp și vei duce la capăt cu succes un proiect în care ești implicată. 

Taur

Astăzi te poți lăsa condusă ușor de orgoliu, astfel încât să nu accepți și opinia celuilalt. Atenție la faptul că poți intra foarte ușor în conflicte verbale din cauza careului dintre Mercur, planeta comunicării, cu Marte, în tranzit prin casa personalității tale!

Gemeni

Aspectul dizarmonic care se formează astăzi între Mercur, guvernatorul tău, din casa comunicării, și Marte, planeta acțiunii, din casa subconștientului, poate să-ți aducă o stare de agitație interioară. Ești înclinată să intri în conflicte verbale din cauza unor probleme apărute neașteptat și poate a unei stime de sine scăzute.

Rac

Astăzi ții morțis că ai dreptate într-o situație care implică un context financiar. Relațiile cu prietenii pot suferi modificări tot din cauza unor chestiuni financiare, a unei datorii nereturnate sau a unor chestiuni de principiu.

Leu

Astăzi, aspectul dizarmonic dintre Mercur în tranzit din zodia ta și Marte din casa șefilor, poate venit cu rupturi de contracte, în urma unor dialoguri care se precipită. Dacă șefii resping din prima punctul tău de vedere, nu mai apelezi la diplomația care-ți este caracteristică și reacționezi pe măsură.

Fecioară

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru rezolvarea unei situații la serviciu. S-ar putea să fii iritată sau să ai o sensibilitate mai crescută atunci când interlocutorii tăi își exprimă părerile. Deși nu ești de acord cu a-i judeca pe alții, astăzi este posibil să judeci comportamentul celor cu care intri în contact și nici să nu-ți dai seama.

Balanță

Posibil astăzi să fie o zi mai tensionată pentru tine, în special în relația cu partenerul și-n dialogurile pe care le aveți legate de un context financiar. Dacă sunteți părinți s-ar putea să vedeți lucrurile dintr-o perspectivă diferită în relația cu copiii și de aici să iasă scântei.

Scorpion

Astăzi nu te lăsa intimidată de autoritatea partenerului, chiar dacă nu ai sufiecientă încredere în tine! Vor exista mai multe momente pe întreg parcursul zilei în care principiile tale nu vor intra în acord cu ale interlocutorilor tăi, dar vei găsi puterea să spui cu ce nu ești de acord și cum se poate îndrepta o situație.

Săgetător

Astăzi este posibil să ai dificultăți de concentrare la serviciu din cauza unor evenimente, care apar neașteptat în planul sentimental și care te scot din funcțiune o bună bucată de vreme. Sfatul astrelor este să rezolvi doar prioritățile până reușești să te reechilibrezi.

Capricorn

Astăzi este posibil să respingi orice idee cu care nu ești de acord în relația cu partenerul de cuplu. Și la serviciu opiniile ți le poți exprima cu mai multă forță și chiar încerci să le impui interlocutorilor tăi.

Vărsător

Diferențele de opinie în legătură cu activitățile casnice s-ar putea să iasă la suprafață astăzi și să iști niște conflicte, pe care cu greu să le mai poți domoli. Cel mai bun lucru ar fi să folosești constructiv energia contextului astral, iar partenerul va coopera mult mai bine dacă știi să comunici.

Pești

Atenție astăzi la relațiile cu colegii, pentru că este posibil aspectul dintre Mercur, planeta comunicării, din casa muncii și Marte, planeta acțiunii și războiului, să-ți dea impulsul să te arunci cu capul înainte într-un conflict, când vine vorba de opinii diferite, fără să aștepți să vezi ce spune și celalalt!

 

related posts

Modifică setările cookies