Horoscop zilnic 26 iunie 2020. Scorpionii se fac vinovați în dragoste, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 26 iunie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Astăzi, ești nevoită să ceri ajutorul unui coleg în sarcinile de serviciu, pentru că tu trebuie să rezolvi o problemă apărută în locuință. Posibil să se fi stricat ceva și trebuie sa remediezi urgent. După o zi agitată, seara o petreci alături de cei dragi.

Taur

Contextul astral de astăzi activează planul sentimental. Dacă ești singură, o relație sentimentală începută în această perioadă, ar putea să-ți vindece o rană mai veche. Dacă ești într-o relație, comunicare te va ajuta să rezolvi problemele.

Gemeni

Contextul astral de astăzi te invită să rezolvi chestiuni gospodărești lăsate restante. Dacă lucrezi de acasă, cu atât mai bine, pentru că vei avea timp să le rezolvi pe toate până la finalul programului. În partea a doua a zilei, primești vești din străinătate, de la prieteni care-ți trimit un cadou sub formă de bani.

Rac

Contextul astral de astăzi, când Luna traversează sectorul, care indică comunicarea, schimbul de idei, deplasările, cumpărăturile, acumularea de cunoștințe, te invită să-ți programezi ședințe cu colegii și șefii și deplasări, pentru a rezolva o serie de chestiuni administrative. Posibil o idee de-a ta, pe care o prezinți într-o ședință, să aibă șanse mari să o transformi într-un proiect.

Leu

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară. Posibil superiorii să-ți dea un raspuns la solicitarea pe care ai făcut-o legată de salarizare. Dacă desfășori proiecte online, ai putea avea succes, deoarece acestea vor crește neașteptat.

Fecioară

Contextul astral de astăzi, cu Luna în zodia nașterii tale, te invită să-ți oferi ajutorul unui/unor prieteni, care au nevoie de un sfat util, o recomandare pentru un job/proiect nou.  Totodată, ești deschisă propunerilor colegilor tăi de a prezenta, în cadrul unei ședințe/întâlniri, o strategie pe termen lung.

Balanță

Posibil astăzi să nu fii în cea mai bună formă a ta, însă reușești să faci față provocărilor, cu ajutorul unor colegi apropiați, care te susțin în demersurile tale. În ceea ce privește sectorul financiar, dacă vei ține cont de sfaturile unei persoane cu experiență, vei avea multe beneficii financiare. Trebuie doar să fii atentă și să vezi oportunitățile.

Scorpion

Astăzi este o zi bună pentru a te întâlni cu prietenii și pentru a face planuri pe termen lung, pentru a discuta despre viitorul profesional. În planul personal, te lași acaparată de propriile probleme și îți cam neglijezi partenerul, iar acest lucru poate crea incoveniențe.

Săgetător

Configurația astrală de astăzi, cu Luna care îți traversează sectorul astrologic asociat carierei, îți favorizează dorința de putere și de ascensiune. Foloșeste resursele de care dispui pentru a-ți urma obiectivele și pentru a încheia alianțe cu parteneri importanți în planul profesional. Sectorul financiar se va îmbunătăți simțitor.

Capricorn

Înscrierea la un curs de perfecționare profesională sau un schimb de experiență, unde vei învăța cum să-ți valorifici potențialul, valoarea și talentele, ar putea să-ți aducă o schimbare în viața profesională.

Vărsător

Schimbările care au survenit la locul de muncă în ultima perioadă ți-au dat peste cap tot programul. Volumul de muncă a crescut, răspunderea la fel, dar și implicarea în activități și sarcini pentru care trebuie să respecți dead-line-uri.

Pești

Dialogul cu un prieten ar putea să-ți aducă lămuriri cu privire la unele situații neașteptate, care au apărut în planul sentimental și care te frământă. Ești nemultumită de relația în care te afli sau partenerul te-a dezamagit, în așa fel încât nu poți trece momentan peste acestă situație.

Viața bate vlogul 2, ultimul episod: ”Fără curaj și fără să riști, nu ai cum să reușești”

related posts