Horoscop zilnic 26 iunie 2022. Vărsătorii petrec ziua în compania persoanei iubite, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 26 iunie 2022.

Tag-uri:

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce niște clarificări, pentru că reiei niște dialoguri, pe care le-ai avut în urmă cu câteva săptămâni. În grupul de prieteni vei reuși să convingi pe unul dintre aceștia să fiți de acord într-o situație. Totodată, este momentul potrivit să iei o decizie de natură profesională.

 

Taur

 

Astăzi, reiei niște dialoguri legate de administrarea banilor pe care îi câștigi. Posibil să inițiezi și niște negocieri, pe care le reiei după câteva săptămâni. În partea a doua a zilei, pleci cu prietenele la shopping și se anunță o zi în care te simți bine și-ți face plăcere să faci mici cadouri persoanelor dragi.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să tragi niște concluzii în sfera sentimentală/relațională, în urma unor evenimente, care s-au întâmplat în urmă cu câteva săptămâni și nu aveai situația clară. Dacă ești singură, îți dorești un partener cu care să ai subiecte de conversație și pasiuni comune. Dacă faci parte dintr-un cuplu este o zi bună să decideți cum vă puteți îmbunătăți relația.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi în care vrei să lenevești, să te odihnești, mai ales dacă ești după o petrecere sau ieșire cu prietenii. Totodată, pentru că stai detașată de toți factorii, care-ți aduc stres și suprasolicitare, s-ar putea să ai niște revelații, legate de abordarea ta în viitoarele proiecte profesionale.

 

Leu

 

Astăzi, te întâlnești cu prietenii și povestiți evenimentele, care s-au întâmplat în urmă cu câteva săptămâni sau luni. S-ar putea să îi dai dreptate unui prieten apropiat, în legătură cu o situație pe care ai experimentat-o în planul sentimental. Totodată, poți aborda și anumite subiecte legate de principii și convingerile diferite pe care le ai cu unul dintre prieteni, pentru că vei reuși să-l convingi că ai dreptate într-o chestiune.

 

Fecioară

 

Reiei, astăzi, dialogul cu cineva din străinătate, cu care ai stabilit să mergeți într-o vacanță. S-ar putea să apară niște schimbări, să alegeți alt loc sau alt mijloc de transport. Este o perioadă bună pentru a face planuri, a avea schimburi de idei și pentru a te face remarcată, dacă ești implicată într-un proiect în sfera socială.

 

Balanță

 

Dacă au existat neînțelegeri sau probleme de comunicare în ultimele două luni, legate de o activitate educațională, chestiuni birocratice, schimburi de experiență profesională sau o călătorie, astăzi este un moment bun să clarifici niște situații.

 

Scorpion

 

Sectorul asociat intereselor financiare, ai banilor pe care îi deții cu partenerul, ai banilor pe care îi poți obține prin intermediul altor persoane sau instituții, dar și a sumelor pe care le deții în conturi sub formă de economii, intră în atenția ta. S-ar putea să-ți achiziționezi ceva ce-ți dorești de câteva săptămâni sau să faci ordine în situația financiară comună cu partenerul sau alți terți.

 

Săgetător

 

Astăzi, se anunță o zi în care poți relua niște dialoguri cu partenerul de cuplu, legate de situații sau evenimente petrecute în ultimele două luni. Și-n planul profesional, te poți sfătui cu partenerul privind activitatea și sarcinile de lucru. Posibil să te asociezi cu un prieten într-un proiect nou, de pe urma căruia să beneficiați amândoi.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să reiei niște dialoguri în planul sentimental, să te sfătuiești cu cineva din anturaj sau să ai niște conversații plăcute împreună cu partenerul. Conjuncția lui Venus, planeta iubirii, cu Luna, îți aduce o stare de bine, bucurie, fericire și petrecerea timpului într-un mod plăcut cu persoana iubită.

 

Vărsător

 

Luna în conjuncție cu Venus, micul benefic, îți traversează casa iubirii, aventurii, distracției și creativității, așa că nici nu stai pe gânduri și vei petrece ziua în compania persoanei iubite, prietenilor sau persoanelor dragi. Este o zi bună pentru a-ți face planuri de vacanță.

 

Pești

 

Posibil, astăzi, să reiei niște dialoguri cu partenerul de cuplu, legate de relațiile cu părinții, spațiul de locuit sau administrarea unor bunuri imobiliare. Clarifici niște chestiuni și pentru că acum ai mai multe informații și situația mai clară, poți să treci și la fapte.

related posts

Modifică setările cookies