Horoscop zilnic 26 iunie 2023. Taurii intră în polemici la serviciu, Gemenii fac o surpriză persoanei iubite


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 26 iunie 2023. 

Tag-uri:

Berbec

 

Sectorul relațiilor este activat astăzi, iar Marte, guvernatorul tău, care formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului. Recomandarea zilei este să ai grijă cum pui niște probleme, în special pe teme financiare, pentru că s-ar putea să rupi niște relații și chiar contracte. Este valabil și-n planul relațiilor de cuplu.

 

Taur

 

Registrul astral de astăzi este exploziv din cauza aspectului, care se formează între Marte, planeta acțiunii, din casa vieții de familie, și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin zodia ta. S-ar putea să ai unele reacții impulsive în raport cu unii dintre membrii familiei sau în chestiuni legate de casă. La serviciu este posibil să intri în polemici sau să ai inițiative îndrăznețe și să aștepți reacții în următoarele zile.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să intri în niște dispute, așa că ai mare grijă! Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa comunicării și interacționării cu ceilalți, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa izolării. S-ar putea să ai discuții legate de principii, să deranjezi prin declarații, să ai inițiative îndrăznețe, care să ducă la un rezultat pe care nu l-ai anticipat. Luna traversează casa iubirii și s-ar putea să vrei să-I faci o surpriză partenerului.

 

Rac

 

Luna îți traversează casa familiei și este posibil să apară unele dialoguri în contradictoriu cu părinții, pe teme financiare. Pe de altă parte, Marte, din casa financiară, formează astăzi un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa prietenilor și planurilor de viitor, așa că s-ar putea să intervină niște surprize, modificări într-un contract sau într-o relație apropiată.

 

Leu


Dacă ești nevoită să faci astăzi niște drumuri sau să participi la ședințe, întălniri, este posibil să fii foarte iritată și să reacționezi mai impulsiv. Pe de altă parte, faci eforturi să-ți rezolvi niște chestiuni personale și vei avea și ajutorul/susținerea partenerului de cuplu. Marte, din casa pesonalității, formează un aspect exploziv cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa carierei și relațiilor cu șefii, așa că evită confruntări directe, dacă nu vrei să-ți strici imaginea sau să fii sancționată.

 

Fecioară

 

Astăzi, te preocupă situația financiară, cum să faci rost de niște bani, să achiți un sejur. S-ar putea să fii supărată pe atitudinea și comunicarea cu unul dintre prieteni, care te-a dezamăgit. Pe de altă parte, Marte, planeta acțiunii, din casa subconștientului, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa călătoriilor, străinătății și principiilor/credințelor de viață și este posibil să ai niște discuții în contradictoriu, să-ți susții cu tărie convingerile, să-ți programezi o călătorie.

 

Balanță

 

Luna îți traversează zodia și ești axată pe relații, să rezolvi un context relațional. Chiar dacă contextul astral este unul foarte tensionat, nu te lași și încerci să obții o sponsorizare, să închei un contract de credit, poate chiar să investești o sumă de bani într-un proiect personal. Surprize pot veni de la prieteni, de la aspectul tensionat, care se formează între Marte, planeta acțiunii, și Uranus, planeta imprevizibilului.

 

Scorpion

 

Nu te afli în cea mai bună formă, astăzi, mai ales dacă ai avut ceva de lucru în weekend. Pe de altă parte, contextul astral în care Marte, guvernatorul tău, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa relațiilor și parteneriatelor profesionale, poate să aducă inițiative îndrăznețe sau acțiuni impulsive. Ai grijă și gestionează cu calm și diplomație niște situații tensionate!

 

Săgetător

 

Astăzi ești ingrijorată de o chestiune financiară, de administrarea unor sume de bani, pe care nu le deții singură. Pe de altă parte, registrul astral scoate în evidență un aspect tensionat între Marte, planeta acțiunii, și Uranus, planeta imprevizibilului, din casa muncii. Diferențele de viziune ar putea să nu te ajute și să reacționezi impulsiv într-o chestiune profesională.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi te ajută să te afirmi în fața șefilor sau a unei comisii de examinare, iar dacă ai de susținut un proiect sau o lucrare, vei impresiona. Pe de altă parte, registrul astral anunță un aspect tensionat între Marte, din casa intereselor financiare și a intimității, și Uranus, planeta imprevizibilului, din sectorul iubirii și creativității. În planul sentimental s-ar putea să ai parte de trăiri intense. În planul financiar, sunt de evitat speculațiile.

 

Vărsător

 

Registrul astral de astăzi este conflictual în planul relațional/ familial, mai ales că Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa relațiilor, formează un aspect tensionat cu Uranus, guvernatorul tău, în tranzit prin casa vieții de familie. S-ar putea să apară unele divergențe de opinie legate de administrarea bunurilor, patrimoniului, spațiului locativ, o mutare.

 

Pești

 

Astazi, te preocupă situația financiară, a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul. Acesta este posibil să vină cu vești bune de la serviciu, cu o mărire salarială sau intrarea în posesia unui bonus. La serviciu, Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa muncii, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa comunicării, semn că este posibil să reacționezi mai impulsiv, să ai inițiative îndrăznețe sau chiar să te revolți într-o situație apărută neașteptat.

related posts

Modifică setările cookies