Horoscop zilnic 26 mai 2018. Balanțele primesc niște bani. Vezi ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește horoscopul pentru 26 mai 2018.


BERBEC

Este foarte important să încerci să fii mai diplomat, chiar dacă preferi să le spui verde-n față celor din jur. Fii atent la mailurile pe care le trimiți. Astăzi vei vedea că orice spui poate fi folosit împotriva ta.


TAUR

Nu ar fi rău să ai grijă ce mănânci astăzi pentru a evita o eventuală indigestie. Un pic mai multă apă și puțin sport te pot ajuta. Ai puțin mai multă grijă de organismul tău. Nu poți să mănânci când vrei, ce vrei. 


GEMENI

Câteva activități recreative alături de copii te vor ajuta să uiți de lucrurile care te apasă în ultima vreme. Ești puțin mai activ și mai fericit în preajma celor dragi și asta te ajută enorm. Pe seară ai parte și de o surpriză.

 

RAC

Faptul că te retragi mereu în carapacea ta nu este o soluție la problemele tale. În ultimele zile ai avut parte de câteva supărări și asta te faci să dai înapoi. Acceptă sfaturile celor din jur și fii mai înțelegător. Ai nevoie astăzi.

 

LEU

Ai parte de un weekend plin de bucurii. Posibil să fie vorba de o plimbare în afara orașului alături de cei dragi și de o surpriză din partea lor. Fii și tu darnic și împarte cu ei bucurii. Pe seară primești un telefon care te poate pune pe gânduri, poate fi o veste importantă. 
 

FECIOARĂ

Ai un stil care astăzi deranjează persoanele aproapiate. După ce că îți reproșează că nu ai timp de ele și nu le vizitezi, te mai și iei de ele fără motiv. Fii mai înțelegător și mai lasă și de la tine.
 

BALANȚĂ

Ai primit un job în plus care îți va aduce niște bănuți pe card. Nu ar fi exclus ca pe viitor, să încerci să îți faci o colaborare din care să câștigi extra. Rămâne de văzut în ce vei dori să îi investești. Fie în sănătate, că ar fi ceva loc, fie într-o vacanță pe care o aștepți de mult.

 

SCORPION

O persoană de care nu ați auzit de multă vreme vă dă târcoale și se întoarce în viața voastră. Nu prea vă place acest lucru, dar poate până la urmă nu este un lucru atât de grav. 

 

SĂGETĂTOR

Astăzi este despre tine și numai despre tine. Ai parte de răsfățul mult așteptat. O programare la salon, un spa, ceva care te va relaxa și destresa. Pe seară trebuie să-ți faci timp pentru prietenul tău cel mai bun și să-i faci o vizită. Aveți multe de vorbit. 

 

CAPRICORN

Dai tot ce poți pentru locul tău de muncă, iar efortul tău se vede și este apreciat de șefi. Ai parte de o perioadă aglomerată care nu va mai dura mult. Până atunci fă-ți în continuare cât poți de bine treaba.

 

VĂRSĂTOR

Ai parte de un weekend relaxant în compania partenerului de viață. În ultima vreme, rutina zilnică și discuțiile zilnice nu au făcut decât să vă îndepărteze unul de altul. Acum este un moment prielnic pentru astfel de situații.

 

PEȘTI

O activitate recreativă e tot ce îți dorești pentru acest weekend. Îți dă mari bătăi de cap un cadou pe care trebuie să îl cumperi și nu știi ce anume i se potrivește cel mai bine persoanei respective. Consultă-te cel mai bine cu familia. related posts