Horoscop zilnic 26 mai 2019. Berbecii se îndrăgostesc, vezi ce se întâmplă cu Taurii


 
Află ce îți rezervă astrele pentru astăzi, 26 mai 2019.

Tag-uri:

BERBEEC

 

Astăzi plutește în aer o atmosferă ciudată, ești foarte romantică și te simți atrasă incredibil de o persoană pe care nici nu ai remarcat-o până acum. Dacă ești într-o relație serioasă, atunci folosește această stare pentru va face legătură mai profundă. Dacă este prima intalnirire, așteaptă-te să fii cucerită din prima. 

 

 

 

TAUR 

 

Ești pusă pe șotii astăzi, îți place să te joci cu mintea oamenilor. Cineva din anturaj întră în acest joc, iar acest lucru îți face mare plăcere. Este posibil să existe o atracție mare între voi și oricât de mult vei incerrca să negi acest lucru, ai  grijă în ce te bagi. 

 

 

 

GEMENI 

 

Asta chiar te simți foarte conectat de o persoană din același grup. Aveți aceleași idei, vedeți viața în același mod și asta te surprinde. Simți că va cunoașteți de o viață, în sensul cel mai spiritual cu puțință. Se naște loc o legătură specială între voi.

 

 

 

RAC 

 

Ești într-o dispoziție minunată astăzi, simți că toată lumea este a ta și nimic nu-ți poate strica zen-ul. Dacă ai o întâlnire, vezi doar lucrurile bune în persoana respectivă. Dacă ești într-o relație  stabilă, simți că va concectați ca la începutul relației voastre, iar acest lucru este minunat pentru a întări legătură dintre voi!

 

 

 

LEU 

 

Îți merge minunat în dragoste. Simți că, în sfârșit, ești acolo unde ți-ai dorit. Nu este super multă pasiune sau scene de dragoste că-n filme. Însă este iubire și stabilitate, iar asta contează enorm pentru tine, mai ales după perioada tumultoasă prin care tocmai ai trecut. 

 

 

 

FECIOARA

 

Îți place ca partnereul tău să îți ofere siguranță și chiar ai parte din plin de acest lucru. Nu reușești să menții nicio relație, dacă simți că lucrurile îți scapă de sub control. Îți place să știi dinainte tot cee ce urmează, așa că situația actuală te va mulțumi pe deplin. 

 

 

 

BALANȚĂ

 

Există multă armonie între tine și partenerul tău. Însă secretul nu constă în a spune cum vrei să faci că lucrurile să fie la fel frumoase în continuare, ci în a trece direct la fapte. Lucrurile practice îți fac viața mai frumoasă și vă îmbunătățesc relația, nu cuvintele goale...

 

 

 

SCORPION

 

Rar se întâmplă să te gândeșți la viitorul îndepărtat. Dar astăzi chiar ești cuprinsă de acest sentiment. Dacă ești la începutul unei relații, în sfârșit, începi să ai încredere în partenerul tău. Dacă sunteți de mult timp împreună, ți se vor spulberă anumite indoiele în legătură cu el și ești și tu mai liniștită. Poți face planuri cu încredere. 

 

 

 

SAGETATATOR 

 

Ești foarte curajoasă astăzi și în sfârșit îndrăzneșți să-i spui persoanei pe care o placi că nu ți-este indiferentă. O să fii suprinsa să constați că și el te place cel puțin la fel mult. Pe viitor, îndrăznește mai mult! Lucrurile bune vin spre oamneii care le caută, nu-i așa? 

 

 

 

CAPRICORN 

 

Te miști cu încetinitorul astăzi. Nu ai chef de nimic, simți că nu te poți concentra și rișți să faci o mulțime de greșeli. Ia o pauză și încearcă să-ți găseșți echilibrul. Lucrurile cu adevărat importante sunt liniștea și fericirea ta. 

 

  

 

VĂRSĂTOR 

 

Efectiv, ești în raiul romantismului, dacă putem să spunem așa. Plutește numai iubire în aer și nimeni și nimic nu te pot scoate din această stare. Eșți exact acolo unde trebuie, când trebuie. Folosește-te de această energie pentru a crea o atmosferă specială pentru iubitul tău: aprinde lumânări, pregătește o cină delicioasă sau o baie cu arome.

 

 

 

PEȘTI 

 

Astăzi ai o oportunitatea extraordinară de a întâlni o persoană cu adevărat specială. A trecut mult tim de când astrele nu s-au mai aliniat așa pentru tine. A sosit momentul tău de glorie, influență cosmică aranjează atât de bine lucrurile, încât nu-ți vine să crezi ceea ce ți se întâmplă. Ține-te bine! Vin zile și mai bune! 

related posts

Modifică setările cookies