Horoscop zilnic 26 martie 2019. Berbecii sunt foarte explozivi, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 26 martie 2019.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC

 

Astăzi ești foarte explozivă. Ai putea să te plimbi pur și simplu, să-ți vezi de propriile treburi, când dintr-o dată cineva să-ți apară în cale. Prima reacție ar fi să respingi persoana aceea. Grijile venite din partea celorlalți îți pot aduce furia. Fă ce poți mai bine pentru a ține aceste neînțelegeri sub control.

 

 

 

TAUR

 

Astăzi este una din acele zile în care crezi că toată lumea are ceva împotriva ta. Oamenii trag de tine dintr-o direcție în alta. Unii vor să mergi într-o parte, alții vor să vii în cealaltă. Ia-ți puțin timp pentru tine și clarifica ce vrei să faci pentu ceilalți. Încearcă să găsești un echilibru pentru ambele părți.

 

 

 

GEMENI

 

Astăzi eșți foarte sensibilă. Izbucniriile venite dintr-o dată sunt prea dese, deci ar trebui să-ți temperezi cumva reacțiile. Înconjoară-te de prieteni buni care îți pot suporta sentimentele nesigure. Însă ai grijă să nu fi lipicioasă! Prietenii pot simți imediat lucrul acesta și ar putea să simtă aceeași tensiune. Nu ai nevoie de o povara în plus.

 

 

 

RAC

 

Ziua de astăzi este pusă sub semnul neînțelegerilor. Cea mai frustrantă parte este că până și oamenii la care apelezi pentru a te ajută, vor transformă situația într-un dezastru și mai mare. În schimbul alinării, ai putea să dai peste complicațîi și neînțelegeri. Poate ar trebui să iei situația în mâini și să te descurci de una singură.

 

 

 

LEU

 

Ai început să devii mult mai perceptivă. În același timp, psihicul și inconștientul tău sunt mai acute. Ai putea să descoperi că știi mai multe despre felul în care cineva simte, făță de modul în care acționează. Această perspectiva te face să vrei să devii agresivă, în loc să cerți persoanele care iau decizii greșite și să le deschizi ochii cu privire la acțiuniile lor.

 

 

 

FECIOARA

 

Astăzi este despre încălcarea regulilor și schimbarea modului în care trăiești. Trebuie să te bazezi pe concentrare și să ignori tulburările emoționale. Inima s-ar putea să vrea să te ducă într-o direcție, iar creierul în cealaltă. Respiră adânc și încearcă să găsești un echilibru în ceea ce privește evenimentele de astăzi, înainte de a acționa. 

 

 

 

BALANȚĂ

 

Plănuiești să mergi într-o călătorie astăzi și ai toate șansele să te bucuri din plin de tot ceea ce-ți oferă ea. Noi perspective, oameni interesanți, activități neobișnuite te așteaptă.  S-ar putea să fii încărcată de tensiuni din cauza oamenilor din jurul tău. Fii conștientă de lucrul acesta și proiectează-ți un plan în minte care să-ți aducă liniștea.

 

 

 

SCORPION

 

S-ar putea că ceilalți să fie puțin supărați în legătură cu vorbele și actiuniile tale recente. Remarcile pe care le-ai făcut acum câteva săptămâni, se întorc la tine. Ceea ce poate tu consideri prietenos și liniștitor, s-ar putea să aducă un dezechilibru pentru cineva mai sensibil, în special astăzi. Gândește înainte de a vorbi. Ceilalți s-ar putea să nu fie la fel de puternici că ține.

 

 

 

SĂGETĂTOR

 

Este o zi tulburătoare pentru ține. Intuiția este la cote maxime, iar sensibilitatea este puternică. Însă ai grijă la tot ce ține de tehnologie. Este posibil să nu îți termini toate îndatoririle, așa că salvează-ți mai des proiectele, asta în cazul în care laptop-ul s-ar putea bloca. Ține însă minte că este doar o mașinărie, nu o lasă să te deranjeze prea mult.

 

 

 

CAPRICORN

 

Actiuniile spontane de astăzi s-ar putea să îi sperie pe cei din jur. Lasă surprizele pe altă dată. Dacă trebuie să-i faci partenerului din cuplu o mărturisire, n-o face acum! Sunt multe tensiuni între voi în ultima vreme și s-ar putea declanșa o ceartă! Nu este un moment bun din cauza energiei tale astrale destul de încărcată. Limitează-ți actiuniile!

 

 

 

VĂRSĂTOR

 

Îndatoririle s-ar putea să vină din toate colțurile astăzi. Mai devreme sau mai târziu, va trebui să iei o decizie. Presiunea pe care o pun ceilalți pe tine, este destul de greu de ignorat. Mergi la o plimbare sau fă ceva ce te relaxează! Asta te va face să uiți de probleme pentru puțin timp.

 

 

PEȘTI

 

Ai putea să fii destul de încântat de o idee astăzi, dar din păcate ceilalți nu-ți împărtășesc sentimentul. Tot entuziasmul tău s-ar putea izbi de un perete, dacă nu ești atentă. O parte din tine este comunicativă și deschisă, pe când cealaltă este confuză. Cele două părți nu sunt conectate prea bine, ceea ce te doboară. Păstrează-ți totuși ideiile pentru o altă zi!

related posts

Modifică setările cookies