Horoscop zilnic 26 martie 2021. Gemenii se aruncă nebunește într-o relație sentimentală, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 26 martie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astrologic de astăzi este favorabil iubirii, pentru că se formează o conjuncție între Soare și Venus, în zodia ta. Așadar, ai parte de noi începuturi în dragoste, iar dacă ești singură, ai șansele să începi o nouă poveste de dragoste. Dacă ai avut probleme în relație, ți se dă ocazia să le rezolvi și vei fi sprijinită astral să repari o greșeală.

 

Taur

 

Dacă ai rămas ancorată în trecut și simți că încă ești legată de o persoană, care nu mai face parte din viața ta, astăzi, este momentul să treci peste, să te vindeci și să depășești acel eveniment, care ți-a marcat viața. Introspecția și meditația ți-ar putea fi de mare folos.

 

Gemeni

 

Posibil o ieșire cu un grup de prietene la shopping, să-ți aducă în atenție o situație neașteptată și să cunoști o persoană cu care să flirtezi, să-ți placă așa mult, încât să nu mai ții cont de principiile tale, de ce crede lumea sau de faptul că te grăbești, fără să analizezi prea mult situația.

 

Rac

 

Deși contextul astral de astăzi pare să fie favorabil dialogurilor, întâlnirilor, ședințelor sau participării la seminarii sau workshopuri, vei face eforturi să înveți lucruri noi. Gândul tău este în altă parte, la cineva cu care flirtezi și nu știi dacă să te oprești sau să continui.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce revelații privind relația în care te afli. Posibil să-ți dorești să-I faci o surpriză partenerului sau dacă partetenerul se află în străinătate sau flirtezi cu cineva de care te desparte distanța, îți programezi un minisejur cu acesta.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce tensiuni cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri, pentru că nu reușiți să cădeți de acord asupra unui subiect pe care îl dezbateți. La serviciu, ies la suprafață unele secrete sau lucruri ascunse de către superiori și acest lucru îți aduce o stare de iritabilitate și nemulțumire.

 

Balanță

 

Chiar dacă Luna îți traversează sectorul universului interior și acest lucru ar indica că vei sta mai mult izolată, planul sentimental este activat și ai oportunități noi în dragoste sau ai șansa să schimbi ceva în relația de cuplu, astfel încât să reușești să îndrepți lucrurile.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi ar putea să-ți aducă unele probleme din cauza resurselor comune sau a faptului că în relația sentimentală s-a ajuns la un moment critic. Dacă traversezi o perioadă în care te-ai despărțit de partener, ai putea să găsești alinare în preajma ta, într-o persoană apropiată, poate chiar de la locul de muncă, care te susține moral.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru cariera și pentru activitățile care ar putea să te pună în valoare la serviciu. Totodată, poți avea niște dialoguri cu șefii legate de reamenajarea spațiului de la birou. Dacă la serviciu, ai foarte multă treabă și sarcini care par să nu se mai termine, în planul sentimental, beneficiezi de un aspect astrologic, care se formează astăzi și-ți aduce șanse de a-ți reinventa relația, de a reaprinde pasiunea în cuplu.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce niște situații care implică convingerile și principiile tale de viață și ți se dă ocazia să-ți îmbunătățești relația cu părinții, mai ales dacă ai avut tensiuni sau conflicte din cauza mentalităților. Ai înțeles niște lucruri și de data aceasta vrei să lași de la tine, chiar dacă știi că ai dreptate.

 

Vărsător

 

S-ar putea ca astăzi să ai niște dialoguri în contradictoriu cu partenerul de cuplu din cauza resurselor în comun, pe care le dețineți și le-ai administrat mai mult tu. Dacă ești singură, ai curajul să cucerești o persoană pe care ai cunoscut-o de curând, cu care ești convinsă că te potrivești.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce în atenție relația de cuplu, resursele comune și intimitatea. Așadar, clarificarea unor situații care au legătură cu domeniile enumerate, ar putea să-ți aducă liniștea de care ai atâta nevoie, să scapi de frământări inutile și să-ți recapeți bunadispoziție. 

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu IHATEPINK: Ce propunere are pentru Alina Eremia, Mimi si Cristina Ich?

 

related posts

Modifică setările cookies