Horoscop zilnic 26 martie 2022. Săgetătorii cheltuie mult și sunt nevoiți să facă o deplasare neașteptată, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 26 martie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru o întâlnire cu prietenii. Poate organizezi o petrecere și este nevoie să faci și niște deplasări. Dacă ai susținut de curând un interviu sau aștepți un raspuns pentru a participa la un curs, să obții o bursă, o finanțare, ești optimistă că vei obține ceea ce ți-ai propus.

 

Taur

 

Astăzi, s-ar putea să vină spre tine o oportunitate de a face bani, să-ți suplimentezi veniturile. Cineva din anturajul tău îți face o propunere și pentru că este în domeniul tău de activitate, dai curs invitației și treci imediat la discutarea termenilor contractului.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi vine cu socoteli și planuri pe termen lung privind achiziționarea unor bunuri de valoare mai mare sau programarea și rezervarea unor sejururi pentru vară. În partea a doua a zilei, ieși în oraș sau ai invitați acasă și discuți despre chestiuni de viață care te frământă.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi te invită să petreci ziua cu partenerul de cuplu sau dacă ești singură, să onorezi invitațiile primite. Dacă decideți să petreceți o seară în oraș cu prietenii, fii pe fază, pentru că s-ar putea să reușești să întorci în favoarea ta o conjunctură, care-ți poate aduce implicarea într-o activitate nouă!

 

Leu

 

Deși este o zi de weekend, programul tău s-ar putea da peste cap din cauza unui context profesional și a volumului de muncă, a unor sarcini care ți-au rămas restante. Vestea bună este că ai un randament bun și vei scapa repede de ce ai de făcut. Din punct de vedere al stării de sănătate este posibil să se amelioreze o afecțiune și să te simți mult mai bine.

 

Fecioară

 

Ziua de astăzi vine cu multă inspirație într-un proiect de creație. Ești relaxată, debordezi de energie și îi molipsești și pe cei de lângă tine. S-ar putea să apară unele probleme de sănătate, dar nu le bagi în seamă. Relația cu partenerul este bună și pot avea loc împăcări, dacă au existat tensiuni.

 

Balanță

 

Se anunță o zi liniștită în familie. S-ar putea să organizezi o masă cu rudele, să sărbătoriți un eveniment în familie. Lucrurile încep să revină la normal după o perioadă mai agitată. Ai grijă cum gestionezi mici tensiuni, care apar spre finalul zilei, care încă au rămas în raport cu unii dintre membrii familiei!

 

Scorpion


Astăzi ești o bună ascultătoare și suport moral pentru cineva din familie care are nevoie. Ești pe aceeași lungime de undă și aveți aceeași direcție în gândire. În partea a doua a zilei, s-ar putea să faci niște deplasări, să te vezi cu prieteni. O ieșire în oraș nu ți-ar strica, pentru că ai nevoie de relaxare și socializare.

 

Săgetător


Contextul astral de astăzi vine cu dorința de a ieși la un eveniment, o masă în oraș, întâlnirea cu prietenii. Ești pregătită să faci și sport, să ieși în parc, să stai mai mult în aer liber. Atenția la faptul că poți cheltui mai mult decât ți-ai propus! Pe seară primești vești de la rude sau ești nevoită să faci o deplasare neașteptată.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare bună, dialoguri plăcute, șansă la informații utile și deplasări neașteptate. Posibil, să decizi, în partea a doua a zilei, să mergi la cumpărături cu prietenele, să-ți reînprospătezi garderoba.

 

Vărsător

 

Astăzi, ai nevoie să stai mai retrasă cu gândurile tale, să te odihnești, să faci planuri de viitor. Dacă ai primit niște propuneri de serviciu, este posibil să stai mai mult să analizezi. Contextul astral, cu cele trei planete care-ți traversează zodia, îți deschid oportunități de afirmare și împlinire personală.

 

Pești

 

Astăzi, ai posibilitatea să vezi dintr-o altă perspectivă niște principii pe care le ai și să realizezi că trebuie să elimini niște mentalități învechite. Vei reuși, astfel, să cooperezi mult mai bine pe toate planurile, în special cu partenerul de cuplu și familia.

related posts

Modifică setările cookies