Horoscop zilnic 26 noiembrie 2020. Fecioarele sunt preocupate de viața intimă, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 26 noiembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să te afirmi, să ieși în față și să-ți îndeplinești obiectivele în sfera profesională, însă atenție la relația cu șefii, care se menține conflictuală! În planul relațional, traversezi o perioadă, în care cauți o legătură profundă cu partenerul de cuplu.

Taur

Contextul astral de astăzi nu prea este de partea ta, pentru că te simți epuizată după un proiect la care ai lucrat câteva săptămâni fără oprire. Totodată, astăzi rezolvi cu succes unele probleme apărute la locul de muncă, iar șefii vor aprecia eforturile tale.

Gemeni

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să iei inițiativa într-un proiect pe care îl tot amâni de ceva timp. Pe seară, pentru că nu poți socializa așa cum îți dorești, inițiezi o videoconferință cu cei mai apropiați prieteni, pentru a mai afla vești despre fiecare.

Rac

Contextul astral de astăzi îți aduce energie și multe dialoguri cu șefii, în care veți stabili strategia pe următoarea perioadă. Dacă vei știi să te pui în valoare și ai curajul să-ți expui opiniile și ideile, ai șanse să avansezi în carieră.

Leu

Ideile tale pot prinde contur astăzi în sfera profesională. În ce privește pregătirea ta profesională, ești tentată să mai faci niște cursuri sau să studiezi domenii pe care nu le-ai studiat până acum și care devin de actualitate.

Fecioară

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări, pe deoparte în sfera intimă, de relația cu partenerul de cuplu, cu care inițiezi niște dialoguri, pentru că simți că acesta va coopera, pe de alta, în ce privesc chestiunile financiare. Îți dai toată silința să rezolvi o chestiune financiară, care are legătură cu o datorie, un credit, o moștenire, un proces, un impozit sau o taxă.

Balanță

Contextul astral de astăzi îți aduce prezența Lunii în sectorul asociat relațiilor, așa că, ar fi indicat să-ți rezervi energie și pentru partener, însă atenție să nu înțelegi greșit această energie și să o transformi într-o dispută! În sfera profesională, este posibil să ai curajul să spui lucrurilor pe nume atunci când este cazul și să nu te intereseze consecințele.

Scorpion

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi aglomerată la locul de muncă și ar trebui să ai grijă cum îți canalizezi energia, pentru a nu te suprasolicita prea mult. Posibil să apară și dialoguri în contradictoriu cu colegii, cărora ai tendința să le impui principiile și convingerile tale.

Săgetător

Ai mari șanse, astăzi, să faci o cucerire și să ai parte de clipe romantice alături de noul partener. Dacă ești părinte, găsești metode noi de a petrece timpul cu copiii, iar dacă ești într-o relație de mai mult timp, îi faci o surpriză partenerului de cuplu.

Capricorn

Primești astăzi, o sumă de bani de la o persoană, care vrea să investească într-un proiect la care lucrezi de ceva timp. Și cum nu în toate domeniile ai parte de cooperarea celor cu interacționezi, în familie, poți să te lovești de piedici, atunci când propui o rezolvare, care are legătură cu patrimoniul, locuința sau spațiul de locuit.

Vărsător

Astăzi te faci remarcată la serviciu: în întâlniri, ședințe, negocieri de contracte cu partenerii de afaceri, dar și în relațiile cu prietenii. O singură atenționare se cere legat de atitudinea și tonul pe care le vei folosi în interacțiunea cu ceilalți, pentru că ai tendința să fii agresivă!

Pești

Profită de contextul astral de astăzi să obții o mărire salarială! Implicarea ta la serviciu a fost remarcată de către șefi, așa că este o zi bună să rezolvi această problemă, care te frământă, legată de banii pe care îi câștigi. TikTok dă trendul în muzică!

related posts

Modifică setările cookies