Horoscop zilnic 26 noiembrie 2021. Săgetătorii își complică viața cu o legătură extraconjugală, secretă, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 26 noiembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Te afli, astăzi, față în față cu o situație în legătură cu o relație de prietenie. S-ar putea să fii nevoită să-ți reconsideri credințele și filosofia de viață, mai ales dacă intri într-un dialog contradictoriu cu un prieten, legat de felul cum privești exprimarea sentimentelor sau în sfera profesională, de modul cum te pui în valoare.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce unele confruntări pe teme financiare, dar și privind principiile și convingerile personale. Te vei afla față în față cu cineva cu autoritate sau cu șefii, care nu vor tolera un comportament agresiv din partea ta, așa că mai bine îți revizuiești atitudinea!

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi te face mai irascibilă în raport cu colegii de serviciu, dar și în relațiile parteneriale. Este accentuată impulsivilitatea, iar reacțiile tale pot scăpa de sub control. Gândește-te de două ori înainte să intri într-o dispută de proporții, pentru că este posibil să regreți mai târziu!

 

Rac

 

Astăzi nu este o zi bună pentru a aborda subiecte financiare sau a cere măriri salariale, pentru că te vei lovi de refuzuri. Dacă-ți cauți un loc de muncă mai bine plătit, ai răbdare, pentru că lucrurile se vor așeza în așa fel încât să fii mulțumită.

 

Leu

 

Te afli, astăzi, față în față cu o situație în planul relațional, sentimental. Principiile tale și ale partenerului par să fie diferite și de aici să fie nevoie de mai multă flexibilitate din partea ta, dacă celălalt gândește altfel. Cu puțin effort, ai putea să legi o punte de comunicare și să treceți peste acest hop.

 

Fecioară

 

Tinzi, astăzi, să cauți pe cineva apropiat căruia să i te destăinui, pentru că ai nevoie să te eliberezi de o suferință, pe care ai ținut-o o perioadă mai mare de timp, fără să o împărtășești. Posibil să aibă legătură cu familia, rădăcinile, copilăria, relația cu părinții. Dacă apelezi la introspecție și stai departe, fără să fii influențată, poți avea o revelație și să te vindeci.

 

Balanță

 

Astăzi, în mod normal, cu Luna pe casa asociată prietenilor, ar trebui să socializezi mai mult, însă contextul astral vine cu tensiuni între planete, așa că sectorul comunicării este afectat. Faci eforturi să te înțelegi cu interlocutorii tăi. Posibil să apară și o nemulțimire legată de bani, de administrarea unor sume.

 

Scorpion

 

Fii prudentă, astăzi, în comunicarea cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie, instituții. Imaginea îți poate fi afectată, dacă nu ai grijă și faci un pas greșit. Luna intră într-un aspect disonant cu Marte, guvernatorul tău, plasat în casa personalității, așa că poți să reacționezi mai agresiv, mai ales dacă-ți sunt încălcate principiile.

 

Săgetător

 

Ai grijă dacă intenționezi să ai o aventură sau să începi o legătură extraconjugală, secretă, pentru că lucrurile se pot complica pe parcurs! Dacă este vorba de cineva din trecutul tău, o persoană pe care ai iertat-o, mai bine închei povestea, dacă aceasta nu a avut un final, decât să continui și să te trezești într-o situație fără ieșire.

 

Capricorn

 

Chiar dacă gândul tău este la sfera profesională și la cum să te remarci, astăzi, ar trebui să-i acorzi și partenerului mai multă atenție, să te ocupi de nevoile afective și să găsești soluții să petreceți mai mult timp împreună.

 

Vărsător


Contextul astral de astăzi ar putea să-ți aducă o ruptură de parteneriat sau chiar de un partener cu care ai avut multe neînțelegeri și mai multe conflicte decât momente bune. Dacă ajungeți la concluzia că fiecare trebuie să meargă pe drumul său, alege totuși și încheie în relații bune.

 

Pești

 

Te afli, astăzi, față în față cu o problemă la locul de muncă sau care privește starea de sănătate și ești nevoită să începi niște investigații. Dacă anumite colaborări nu-ți mai aduc beneficii, este momentul să le închei. În ce privește starea de sănătate, mai multă odihnă te-ar putea reechilibra.

related posts

Modifică setările cookies