Horoscop zilnic 26 noiembrie 2022. Racii singuri sunt pregătiți pentru o nouă aventură, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 26 noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Deși este o zi de weekend, astăzi se activează sectorul carierei și te gândești la planuri pe termen lung pentru următorul an. În cuplu, ai parte de surprize și faci niște deplasări. Posibil să te pregătești de un minisejur în afara orașului.

 

Taur

 

Din punct de vedere profesional te afli acolo unde ai vrut să ajungi. Ți-ai asumat niște riscuri și acum culegi roadele. În planul sentimental, traversezi o perioadă bună, cu multe transformări în bine. Din punct de vedere financiar ești mulțumită de realizările de anul acesta.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să te intereseze situația financiară. Surpriza este că s-ar putea să primești o sumă de bani la care nu te aștepți. Ai niște conștintizări și realizezi că anul se termină mult mai bine decât a început. În partea a doua a zilei, onorezi invitația unor prieteni de a ieși în oraș.

 

Rac

 

Luna, guvernatoarea ta, traversează casa relațiilor. Dacă ești singură, ești pregătită de o nouă aventură. În ce privește activitatea de la locul de muncă, realizezi că este momentul să abandonezi așteptările pe care ți le-ai impus, să creezi relații bazate pe respect, înțelegere, și nu pe servicii oferite celorlalți.

 

Leu

 

Cu Luna în tranzit prin casa muncii și sănătății, ești preocupată de aceste domenii, de rutina zilnică, să pui în ordine toate chestiunile gospodărești, să faci cumpărături. În partea a doua a zilei, decizi să-I oferi și partenerului atenția cuvenită.


Fecioară

 

Cu Luna în tranzit prin casa sentimentală, s-ar putea să-ți dorești să construiești, să fii inspirată și chiar să visezi, pentru acest lucru îți va ridica moralul. În planul carierei, s-ar putea să ai niște revelații neobișnuite legate de muncă, scop și sectorul socio-profesional.

 

Balanță

 

Sub influența contextului astral de astăzi, s-ar putea să încerci să restabilești echilibrul în mijlocul unor schimbări neașteptate în planul familial. Dacă ești singură, o ieșire ar putea să-ți aducă o întâlnire surpriză, așa că fii deschisă socializării!

 

Scorpion

 

Se anunță o zi favorabilă studiului, lucrărilor, pregătirii unui proiect, deplasărilor și relaționării cu ceilalți. De asemenea, s-ar putea să primești o vizită surpriză de la cineva din familie sau tu să faci o deplasare să petreci o parte din zi cu cineva din familie.

 

Săgetător

 

Posibil astăzi să faci cheltuieli neprevăzute, deplasări și să depășești bugetul alocat unor cumpărături sau a unei ieșiri în oraș. De asemenea, poți primi și un cadou. În partea a doua a zilei, încerci să administrezi cât mai bine banii, pentru că este o lună cu multe cheltuieli.

 

Capricorn

 

Cu Luna în tranzit prin zodia Capricorn, prin casa personalității, îți asumi responsabilități și încerci să rezolvi o serie de probleme apărute. De asemenea, este o zi bună de afirmare, de recunoaștere a meritelor. Situația financiară s-a îmbunătățit considerabil și poți începe să cauți cadouri pentru sărbători.

 

Vărsător

 

Astăzi este o zi în care se activează casa subconștientului și frământărilor interioare și te gândești la planurile tale de viitor. Ai de gând să-ți împlinești un vis, dar nu știi dacă-l poți transforma în realitate. Ești conștientă că este mult de muncă și trebuie să știi cine va merge alături de tine în realizarea lui.

 

Pești

 

Astăzi ai senzația că drumul se va schimba din nou în planul sentimental. În planul profesional ai traversat o perioadă dificilă, aglomerată și ai nevoie de o vacanță, așa că nu mai aștepți, îți strângi prietenii și puneți la cale un minisejur de sărbători.

related posts

Modifică setările cookies