Berbec


Astăzi vin bani, dar și cheltui mai mult, mai ales că apar evenimente neașteptate. Posibil să primești un telefon pentru o colaborare și astfel nu mai duci grija banilor pentru perioada următoare. S-ar putea să-i faci o surpriză unei persoane pe care vrei să o cucerești, să faci un gest neașteptat.


Taur


Fii pregătită, astăzi, pentru că ți se face o surpriză ! Cineva din anturaj își dorește să te cucerească, iar tu vei coopera cu registrul astral. În partea a doua a zilei, te preocupă sarcinile de serviciu și cum să le aranjezi, astfel încât să pleci câteva zile la relaxare.


Gemeni


S-ar putea, astăzi, să fii cooptată într-un proiect nou, să ți se facă o propunere. Propuneri pot veni neașteptat și de la cineva de la drum, din străinătate sau să pleci într-un minisejur. S-ar putea să ai parte de trăiri pasionale, intense, alături de o persoană din trecutul tău. Posibil să continui o poveste de iubire mai veche.


Rac


Astăzi, s-ar putea să apelezi la un credit, la o sumă de bani din conturile de economii. De asemenea, ți se poate cere un sfat de natură financiară sau discuți cu partenerul de cuplu despre cum veți administra economiile sau banii pe care îi veți încasa în plus de sărbători.


Leu


Astăzi, vin vești de la serviciu, legate de o schimbare sau de cum se va desfășura programul lunii viitoare. În ce privesc sărbătorile, s-ar putea să plecați într-un loc în care vă doreați demult. Surprize apar și-n relațiile cu autoritățile sau cu unul dintre părinți.


Fecioară


S-ar putea să ți se îndeplinească o dorință, astăzi, pentru că partenerul îți pregătește o surpriză și plecați într-o minivacanță. Pe de altă parte, cineva din străinătate te caută și încearcă să rezolve un conflict, pe care l-ați avut acum câteva luni. Este momentul unei clarificări.


Balanță


Planul relațiilor intime este dinamizat astăzi de aspectul strâns dintre Lună și Uranus, planeta imprevizibilului, așa că s-ar putea să ai parte de surprise de la partener, să reparați o relație care părea că se strică. Și planul financiar îl veți aborda, să rezolvați niște probleme mai vechi.


Scorpion

Astăzi, apar surprize în sectorul relațiilor. Luna formează un aspect strâns cu Uranus, planeta imprevizibilului, și este posibil să apară evenimente neprevăzute în raport cu partenerul, să te ia prin surprindere cu o atitudine, un gest, o acțiune și să nu știi cum să reacționezi.


Săgetător


Posibil, astăzi, să afli de niște situații de la locul de muncă sau sarcini care se vor schimba. Uranus, planeta imprezivibilului, se află pe casa muncii și formează un aspect strâns cu Luna, așa că lucrurile pot lua o întorsătură neașteptată.


Capricorn


Astăzi, planul sentimental stă sub semnul surprizelor și pot să apară situații la care nu te aștepți. Luna, guvernatoarea casei relațiilor, formează un aspect cu Uranus, planeta neprevăzutului. Și dacă ești singură și dacă faci parte dintr-un cuplu, așteaptă-te la provocări și surprize!


Vărsător


Astăzi apar situații neprevăzute în sectorul casei sau familiei. Vin vești surpriză de la familie sau ai parte de tot felul de evenimente neprevăzute cu casa, spațiul de locuit. De asemenea, Uranus, guvernatorul tău, formează un aspect strâns cu Luna, guvernatoarea casei muncii. Poți ieși în oraș cu prietenii de la serviciu sau să ai niște discuții legate de strategiile perioadei urmatoare.


Pești


Sectorul comunicării și interacționării cu ceilalți, al deplasărilor, este activat astăzi de tranzitul Lunii cu Uranus, planeta imprevizibilului, așa că ai putea să te aștepți la informații/vești sau situații surpriză, care apar într-o deplasare. Dacă lucrurile nu merg conform planurilor stabilite, ia totul așa cum vine și cooperează cu aspectele!