Horoscop zilnic 26 octombrie 2019. Fecioarele suferă din dragoste, Taurii au parte de o ceartă urâtă


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 26 octombrie 2019.


BERBEC

Nu stai rău cu banii, dar asta nu înseamnă că ar fi bine să te răsfeți precum ai făcut-o zilele astea. Urmează câteva zile dificile pentru tine. Ai grijă ce datorii îți faci și mai ales la cine. Pe plan sentimental reușești astăzi să te relaxezi alături de o persoană pe care abia ai cunoscut-o.

TAUR

O ceară cu cineva apropiat te scoate din starea ta pozitivă și din păcate nu reușești să îți revii toată ziua. Ar fi cazul să nu mai exagerezi și să treci mai ușor peste aceste lucruri. Nu te mai lăsa afectată de orice critică minoră care îți este adusă.

GEMENI

Astăzi ai parte de un eveniment important în viața ta. Nu te lăsa copleșită de emoții. Pe seară primești un cadou de la o persoană apropiată ție. Te vei bucura și te gândești și la un concediu mai lung. â

RAC

Astăzi este o zi în care te relaxezi alături de familie. Ai timp și pentru tine, evident, iar asta înseamnă un răsfăț la spa sau de ce nu o plimbare prin oraș. Pe seară ești invitată la o petrecere privată. Fii atentă la ținută!

Mercur intră în retrograd în noaptea de Halloween! La ce să ne așteptăm în aceste condiții?

LEU

Este o zi în care reușești să te vezi cu niște persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult timp. Faci și unele drumuri care te obosesc, dar la final de zi o să vezi că a meritat.

FECIOARĂ

Ești ținta unei situații dificile pe care nu știi cum să o gestionezi. Aproape că o să treci printr-o decepție. Relația cu partenerul nu este tocmai ce credeai că o să fie. Încearcă să nu îți gestionezi emoțiile!

BALANȚĂ

Astăzi este una dintre acele zile când se instalează depresia și nu vrei să vezi pe nimeni în fața ochilor. Încearcă să păstrezi conversațiile prea profunde cu cei dragi pentru altă zi. 

SCORPION

Astăzi o să ieși în oraș și o să te cinstești cu prietenii. Vorbim de o zi de naștere care te ajută să treci peste tot greul de care ai avut parte săptămâna asta! Ai grijă la alimentație!

SAGETĂTOR

Ești activă și energică și reușești să îi binedispui și pe cei din jur cu atitudinea ta pozitivă. Ești pusă pe făcut treabă și nu irosești astăzi nicio secundă. Părerile tale sunt ascultate cu interes și reușești să te impui printre colegi cu ideile tale inovatoare.

CAPRICORN

Cineva din familie îți dă un motiv serios să te gândești la un business de familie. Și ai toate șansele. Gândește-te bine la o strategie și pune-ți planurile în aplicare.

VĂRSĂTOR

O să pleci în acest weekend din oraș. Poate fi vorba de o activitate în aer liber care te ajută să-ți pui ordine în idei. În ultima perioadă ai senzația că nimeni nu te înțelege. Acum ai șansa să te relaxezi.

PEȘTI

Astăzi este una dintre acele zile în care chiar trebuie să lucrezi de acasă. Intervine ceva urgent, însă pe seară ai parte de o surpriză din partea cuiva drag. Ai grijă la sănătate, nu ar strica o vizită la doctorrelated posts