Horoscop zilnic 26 octombrie 2020. Vărsătorii trebuie să rezolve o problemă neașteptată, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 26 octombrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, ești mai retrasă și eviți să fii activă în spațiul social. Nu este vorba de o îndepărtare de socializare, ci doar de faptul că simți nevoia să fii tu cu tine, să meditezi, să reflectezi, să te regăsești. Ai nevoie de un răgaz, de odihnă și fizică și psihică, pentru că vrei să iei niște decizii importante și nu vrei să intervină nimeni să te influențeze.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce un interes pentru o cauză, pentru un proiect, pentru a forma o echipă cu care să lucrezi, care să meargă în aceeași direcție, să se sincronizeze și să te poți baza pe toți membrii.

 

Gemeni

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru carieră și pentru ascensiunea ta profesională. Te poți pune în valoare, poți avea dialoguri interesante cu superiorii și poți să le propui ca o idee de-a ta să devină un proiect viitor. Posibil în partea a doua a zilei să primești vești de la cineva din străinătate sau de la o instituție publică.

Rac

 

Luna îți traversează astăzi casa înțelepciunii, a progresului, a principiilor și sistemului de valori, a relațiilor cu străinătatea, a mediului academic, filosofiei și religiei.  Toate aceste domenii te vor preocupa, vei dori să-ți lărgești orizonturile, experiența de viață, vrei să-ți depășești condiția și să avansezi dincolo de limitele tale obișnuite.

 

Leu

 

Cu Luna care îți traversează astăzi sectorul asociat banilor, moștenirilor, transformărilor profunde, a intimității, vei avea unele idei pe care vrei să le implementezi în situația financiară. În ce privește legătura intimă, ai ocazia să reaprinzi flacăra pasiunii. 

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru partenerul de cuplu, pentru relația cu acesta, dar și pentru parteneriatele de afaceri. Cooperezi în mod surprinzător și lași deoparte conflictele de idei. Îți dorești să plecați câteva zile în afara orașului și aștepți să vezi dacă partenerul își poate lua câteva zile libere.

 

Balanță

 

Luna îți traversează astăzi casa muncii și ești foarte implicată la serviciu în sarcinile pe care le ai. Ce te nemulțumește cel mai mult sunt întâlnirile și ședințele, care îți iau din timpul tău de lucru. Altfel, îți asumi cu conștiinciozitate răspunderi și faci eforturi să fii gata la timp cu totul.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce un aspect astral benefic între Soarele din Scorpion și Luna poziționată în sectorul asociat sentimentelor, distracției, aventurii, romantismului și copiilor. Așadar, este o zi bună pentru divertisment, pentru relaxare, pentru a-ți reface energia și tonusul psihic, dar și pentru o întâlnire romantică sau petrecerea timpului cu copiii.

 

Săgetător

 

Posibil în prima parte a zilei să primești o sumă de bani de la părinți, de la familie sau te împrumuți o sumă de bani pe care o vei folosi să repari ceva în locuință. Relația cu unul dintre prieteni se îmbunătățește și ar putea duce la o colaborare.

 

Capricorn

 

Posibil astăzi să ai niște discuții mai lungi cu partenerul legate de planurile voastre pe termen lung. Dacă au fost neînțelegeri și dialoguri în contradictoriu din cauza mentalităților diferite, acum ești confuză și nu prea mai știi ce îți dorești: să rămâi în relație sau să închei o etapă din viața ta.

 

Vărsător

 

Posibil astăzi să folosești o sumă de bani de care nu știe partenerul, pentru a rezolva o problemă  apărută neașteptat. La serviciu se anunță o zi destul de dificilă, unde va trebuie să administrezi un buget mai mic decât de așteptai, iar provocarea este să te încadrezi în suma primită.

 

Pești

 

Astăzi, în prima parte a zilei, ești destul de agitată la locul de muncă, cu multe întâlniri și ședințe, prezentări de proiecte sau de planuri pe termen lung pentru anul ce vine. În partea a doua a zilei, ai o discuție neoficială cu șefii, care îți fac o propunere interesantă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies