Horoscop zilnic 26 octombrie 2021. Capricornii au parte de certuri în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 26 octombrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Astăzi, acorzi mai mult timp familiei și chestiunilor gospodărești. Un eveniment neprevăzut poate avea loc, însă reușești cu stilul specific Berbecului să rezolvi rapid și eficient. Totodată, ai unele dialoguri cu partenerul de cuplu legate de o posibilă vacanță în străinătate.

 

Taur

 

Poate, astăzi, ar trebui să lași lucrurile să se desfășoare fără să intervii, pentru că s-ar putea să intri în unele conflicte, mai ales cu colegii sau acasă, cu membrii familiei, din cauza unor deplasări pe care le faci în scop personal. Nu este o zi bună pentru a face negocieri pentru că nu ai inspirație și fler.

 

Gemeni

 

Ești interesată să intri în posesia unor sume de bani, care întârzie să apară în conturile tale. S-ar putea să primești ajutor de la partener, o sumă de bani pentru cumpărături sau pentru achiziționarea unui cadou pentru cineva drag. Dacă până seara încasezi bani, îi redirecționezi imediat spre utilități sau achitarea unor datorii.

 

Rac

 

Luna îți traversează, astăzi, semnul zodiacal, și ești mai sensibilă decât de obicei, ai nevoie de siguranță și de stabilitate emoțională în relațiile cu ceilalți. Recomandarea astrelor este să nu intri în conflicte de șefii, pentru că oricâte argumente ai aduce, nu ți se dă dreptate, așa că mai bine îți vezi de treburile tale.

 

Leu

 

Astăzi, se anunță o zi mai agitată, cu frământări interioare, probleme pe care ți le faci din orice lucru mărunt, însă nu este atât de rău pe cât ți se pare. Lucrurile se desfășoară normal la locul de muncă, în familie și doar tu ai o stare care-ți inspiră agitație interioară. Nu ești nici în cea mai bună formă să comunici cu ceilalți, însă ai putea redirecționa toată energia spre studiu, să înveți lucruri noi, să citești.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o surpriză venită de la cineva de la drum, legat de o plecare, o invitație sau prietenii te invită să li te alături într-o excursie/vacanță. Posibil să nu poți onora invitația din cauze financiare. Deși bani îți intră în conturi, însă destinația acestora, cel puțin pe moment, nu poate fi către activități de relaxare.

 

Balanță

 

Ești foarte vocală astăzi la serviciu și s-ar putea să fie foarte firavă granița de la a-ți păstra cumpătul la a intra în niște dispute. Nu-ți dorești să-ți strici imaginea, însă uneori ai impresia că nu poți face lucrurile să se miște decât dacă ridici tonul și intervii într-un mod mai agresiv în chestiunile profesionale.

 

Scorpion

 

Astăzi, faci eforturi mari să te poți concentra la ce ai de făcut. Deși Luna îți traversează o casă a studiilor înalte, a intelectualității, cu greu reușești să-ți duci la bun sfârșit sarcinile de la serviciu. Posibil gândul tău să fie la o vacanță, la relaxare, o călătorie. Vei avea nevoie de cineva, pe tot parcursul zilei, să-ți amintească că mai este mult până la vacanța de iarnă și momentan trebuie să te concentrezi pe sarcini.

 

Săgetător

 

Dacă ți-ai făcut planuri pentru a discuta unele chestiuni profesionale cu miză financiară, nu este o zi tocmai bună, pentru că lucrurile, ideile, se leagă foarte greu și s-ar putea să nu fii pe aceeași lungime de undă cu interlocutorii tăi. Dacă totuși insisti să ai aceste dialoguri, înarmează-te cu răbdare și calm.

 

Capricorn

 

Astăzi, ți-ai dori să-ți petreceți timpul cu persoana iubită, să sărbătoriți un eveniment important pentru voi, însă pe tot parcursul zilei gândul tău va sta la sarcinile și responsabilitățile de la serviciu. Există și momente când s-ar putea să ți se reproșeze de către partener că pui serviciul pe primul lor, așa că mai bine încheie programul de lucru la ora stabilită și nu mai reveni până a doua zi la preocupările profesionale.

 

Vărsător

 

Contextul astral al zilei de astăzi, cu Luna care-ți activează casa muncii, îți poate aduce opinii diferite de colegi, privind viziunea și mentalitățile într-o anumită chestiune pe care o discutați. Totodată, afli informații despre salarizare sau ai intuiție într-un contex financiar.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce idei originale, pe care vrei să le pui în practică, dar te lovești de o amânare sau un blocaj din partea șefilor, din motive financiare. În planul sentimental, este o zi bună să o petreci cu partenerul de cuplu, să îi pregătești o surpriză.

 

Share în bucate cu Alex Petricean - Mămăligă fiartă în zer, cu ciuperci

related posts

Modifică setările cookies