Horoscop zilnic 26 octombrie 2023. Săgetătorii încearcă să cucerească pe cineva în plan amoros, Taurii sunt sfătuiți să se abțină


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 26 octombrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Cu Luna în zodia ta, astăzi, simți că îți revii, ai un plus de energie și curaj să inițiezi acțiuni. Vei acționa să rezolvi anumite probleme cu care te-ai confruntat în ultimele zile. Ai grijă, pentru că s-ar putea să ai și o doză mai mare de impulsivitate.

 

Taur

 

Cu Luna în tranzit prin casa izolării, subconștientului și introspecției s-ar putea să fii mai agitată interior astăzi. Ai grijă la serviciu, pentru că-ți poți ieși foarte ușor din fire, să strici niște relații! Chiar dacă ai dreptate, nu reacționa violent sau la primul impuls!

 

Gemeni

 

Cu Luna în sectorul vieții sociale și prietenilor, s-ar putea să te bucuri de o întâlnire cu foști colegi sau să pregătești o surpriză unui prieten. Ai dispoziție de socializare, de stat la povești și poți face planuri de a ieși cu un grup mai mare în afara orașului.

 

Rac

 

Sectorul profesional este astăzi dinamizat de tranzitul Lunii prin zodia Berbec. Ești dornică de afirmare și îți canalizezi energia să finalizezi un proiect important. Ești foarte ambițioansă să-ți atingi o obiectiv. În planul sentimental, vrei să-I faci o surpriză partenerului și achiziționezi un sejur în străinătate.

 

Leu

 

Astăzi este posibil să ai tendința de a-ți impune opinia și convingerile. S-ar putea să ajungi mai greu la perspective comune cu cei cu care desfășori activități. Pe de altă parte, ai intenția să mai programezi o călătorie, pentru că ești dornică de cunoaștere și interacționare cu alte culturi.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează astăzi sectorul financiar, dar și al intimității și s-ar putea să ai discuții mai tensionate cu partenerul legate de bani. Niște planuri nu ies așa cum ați stabilit inițial, din cauza că destinația banilor a fost alta decât ați discutat. Și planul intim se activează și este un moment bun să clarifici anumite chestiuni.

 

Balanță

 

Luna traversează astăzi sectorul relațiilor și este o zi favorabilă pentru a petrece timpul cu partenerul de cuplu. Aveți nevoie de reconectare. Dacă ești singură, este posibil să întâlnești pe cineva la un drum scurt, când mergi să rezolvi o chestiune birocratică.

 

Scorpion

 

Sectorul profesional, casa muncii și activităților curente este activat astăzi de tranzitul Lunii prin zodia Berbec. Se anunță o zi dinamică, cu multe sarcini și provocări, însă Marte, guvernatorul tău, te susține și-ți oferă energia de care ai nevoie să finalizezi cu succes tot ce ți-ai propus.

 

Săgetător

 

Pentru că zodia Berbec îți guvernează casa iubirii și aventurilor romantice și Luna traversează astăzi aceste domenii, te bucuri de momente plăcute alături de persoana iubită sau copii, dacă ești părinte. Dacă ești singură, flirtezi și încerci să cucerești pe cineva cu care ieși la o întâlnire romantică.

 

Capricorn

 

Sectorul vieții de familie este activat astăzi de tranzitul Lunii prin zodia Berbec. Posibil să existe discuții tensionate în casă, iar diferențele de viziune să iasă la suprafață și să-ți impui punctul de vedere, lucru care va deranja. Redirecționează această energie spre ceva constructiv!

 

Vărsător

 

Luna îți traversează astăzi casa comunicării și deplasărilor și este posibil să stai mai mult de vorbă, să te lansezi în tot felul de discuții, să programezi o călătorie sau o excursie. S-ar putea să ceri și sfaturi sau să mergi la un interviu, dacă-ți dorești să faci o schimbare de job.

 

Pești

 

Atenție astăzi la cheltuieli, pentru că este posibil să depășești bugetul alocat cumpărăturilor cu mult! Pe de altă parte, s-ar putea să primești o ofertă pentru un job suplimentar, să-ți crești  veniturile. Și la serviciu s-ar putea să ai curajul să-ți abordezi șefii și să le soliciți o mărire salarială.

Modifică setările cookies