Horoscop zilnic 26 septembrie 2021. Capricornii au parte de disfuncții organice și dezechilibre, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 26 septembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Faci, astăzi, mai multe deplasări pentru a rezolva chestiuni legate de casă, de spațiul de locuit și iei niște decizii importante privind administrarea unor bani, a unei moșteniri sau a patrimoniului. Vei avea inspirație într-o chestiune care privește familia.

Taur

Din punct de vedere financiar stai bine. La fel se poate spune și despre sfera profesională, pentru că în urma unui dialog, s-ar putea să-ți schimbi direcția profesională. Se întrevăd reușite pe termen lung. În schimb, în planul personal, relațional, te lovești de tensiuni tot mai dese cu partenerul de cuplu, pentru că pui pe primul loc cariera.

Gemeni

Astăzi, cu Luna în zodia ta vei fi foarte activă în toate domeniile de activitate și rezolvi multe chestiuni personale. Vorbești mult, iei legătura cu prieteni și foști colegi de serviciu și încerci să organizezi o întâlnire. Sfera sentimentală este bine aspectată pe termen lung. Nu-ți rămâne decât să te bucuri de petrecerea timpului cu persoana iubită, cu cei dragi sau cu cineva cunoscut de curând, pe care ai curajul să-l abordezi.

Rac

Astăzi, nu prea ești în apele tale. Îți aduci aminte de trecut, de persoane care au însemnat ceva în viața ta, în planul personal sau profesional. Ai o revelație, îți faci un bilanț și realizezi că îți trebuie foarte puțin să fii fericită. Petrece-ți ziua reîncărcându-ți bateriile, pune-ți ordine în gânduri și lucrează la împlinirea viselor!

Leu

Configurația astrală de astăzi îți aduce întâlniri cu prietenii, pe care îi asculți, le dai sfaturi și încerci, împreună cu ei, să găsiți soluții la problemele de natură familială prin care trec. Din punct de vedere profesional stai bine, pentru că este posibil să semnezi, în curând, un contract profitabil.

Fecioară

Astăzi, este momentul să-ți exploatezi șansele profesionale. Cum soarta nu-ți oferă întotdeauna sanșe în toate domeniile, adică și în sfera sentimentală, este recomandat să te mulțumești doar cu realizările din carieră și cu o propunere care vine prin intermediul unui prieten.

Balanță

Vrei nu vrei, astăzi vei fi în centrul atenției în grupurile pe care le frecventezi. Poți să primești vești și din străinătate, de la prieteni, o ofertă de job mai bine plătită sau te gândești să participi la un schimb de experiență profesională.

Scorpion

Contextul astral de astăzi îți aduce multe gânduri, care au legătură cu cheltuielile pe care le-ai făcut în ultima perioadă și pe care nu știi dacă o să le poți susține. Poate ar fi cazul să-ți faci un plan pe termen lung, să renunți la shopping și să faci niște economii.

Săgetător

Ești foarte activă, astăzi, în relațiile tale și mai ales în modul în care interacționezi cu cei din jur. Singura nemulțumire a ta este faptul că ai intrat în niște încurcături financiare și acum trebuie să ieși cumva la liman, să reorganizezi situația financiară și să găsești un echilibru între încasări și cheltuieli.

Capricorn

Astăzi, Luna îți traversează sectorul asociat sănătății. Posibil să ai parte de unele disfuncții organice și vei încerca să te reechilibrezi fizic și emoțional. Îți faci și un bilanț profesional și încerci să vezi care sunt pașii pe care trebuie să îi faci mai departe în carieră.

Vărsător

Găsești, astăzi, soluții la o neînțelegere cu partenerul, care privește educarea copiilor, organizarea unei petreceri sau modalități de petrecere a timpul liber. Posibil sarcinile și activitățile de la locul de muncă să vă solicite majoritatea timpului și nu mai aveți răbdare unul cu altul, însă ți se dă ocazia să îndrepți aceste lucruri.

Pești

Evenimentele petrecute în jurul tău, în ultima perioadă, au avut rostul să-ți schimbi cumva percepția despre viață, principiile, filosofia și convingerile de viață. Realizezi cât de importantă este familia pentru tine. În partea a doua a zilei, organizezi o întrunire de familie.


 

related posts

Modifică setările cookies