Horoscop zilnic 26 septembrie 2022. Scorpionii analizează și clarifică o problemă de cuplu, ce se întâmplă cu Peștii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 26 septembrie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Balanței, care te invită la noi începuturi în sfera relațiilor personale sau profesionale. Din contextul astral face parte și Venus, guvernatoarea relațiilor, și Mercur în mișcare retrogradă, așa că este posibil ca deciziile pe care le iei acum, să le schimbi după 11 octombrie, când Mercur ajunge în zodia Balanță. De asemenea, este recomandat să cauți să identifici cauzele care au dus la unele neînțelegeri în cuplu, iar aspectul armonios cu Pluton ar putea să te ajute să rezolvi probleme mai vechi.

 

Taur

 

Astăzi se formează Luna Nouă în zodia Balanță. Din configurația astrală face parte și Venus, guvernatoarea ta, dar și Mercur în mișcare retrogradă. Este momentul unui nou început la locul de muncă sau reorganizarea sarcinilor și activităților profesionale, astfel încât să-ți poți îndeplini obiectivele mai ușor. De asemenea, s-ar putea ca unele decizii pe care le iei acum și pe care le consideri bune, să le schimbi după 11 octombrie, când Mercur va traversa din nou zodia Balanță, de data aceasta în mișcare directă.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Balanță, care se formează în sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, creativității, copiilor, distracției și valorificării unei pasiuni. Din configurația astrală face parte Venus și Mercur, guvernatorul tău, retrograd, așa că este posibil ca deciziile pe care le iei acum să le schimbi după 11 octombrie, când Mercur revine în zodia Balanță. Este momentul unui nou început în aceste domenii, să-ți trasezi idei, să-ți faci planuri în mare, nu în amănunt, pentru că situația se poate schimba.

 

Rac

 

Luna Nouă din zodia Balanță, care se formează astăzi anunță noi începuturi sau deschide noi etape în sectorul vieții de familie, relațiilor cu părinții, căminului și administrării unor bunuri. Pentru că Venus și Mercur, în mișcare retrogradă, fac parte din contextul astral, s-ar putea ca deciziile pe care le iei acum în domeniile activate de Luna Nouă, să sufere modificări după 11 octombrie, când Mercur revine în zodia Balanță.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Balanță, care deschide noi etape în sectorul asociat comunicării, învățării, acumulării de cunoștințe, interacționării cu ceilalți. Din contextul astral face parte Venus și Mercur în mișcare retrogradă, semn că unele decizii, pe care le iei acum, legate de domeniile enumerate, pot suferi modificări după data de 11 octombrie, când Mercur ajunge din nou în zodia Balanță, de data aceasta în mișcare directă. Trigonul pe care planetele implicate în fenomenul astral îl formează cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa muncii, îți va aduce satisfacții profesionale, dor dacă vei știi să identifici și să rezolvi problemele de la serviciu. 

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Balanță, care anunță noi etape în sfera financiară, a banilor pe care îi câștigi din muncă sau din alte activități extraprofesionale. Din configurația astrală face parte Venus și Mercur, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă, așa că este posibil ca după 11 octombrie, când Mercur ajunge din nou în zodia Balanță, să-ți revizuiști planurile pe care le stabilești acum. 

 

Balanță


Ești vedeta zilei, pentru că Luna Nouă din zodia Balanță de astăzi se formează în casa personalității tale și anunță noi începuturi. Este momentul tău de afirmare din an, în care îți poți seta obiective pe termen lung. Din configurația astrală face parte Venus, guvernatoarea ta, și Mercur, în mișcare retrogradă, semn că este posibil ca după 11 octombrie, când Mercur revine în Balanță, de data aceasta în mișcare directă, să-ți schimbi planurile sau să revii asupra unor decizii, pe care le vei lua în zilele ce urmează.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Balanță, care se formează pe casa frământărilor interioare, introspecției și trecutului și ești invitată la un bilanț. Din configurația astrală face parte Venus, guvernatoarea casei relațiilor, și Mercur în mișcarea retrogradă. Posibil să analizezi și să clarifici o situație în cuplu, dar deciziile finale le vei lua după 11 octombrie, când Mercur ajunge înapoi în Balanță, de data aceasta în mișcare directă. Aspectul armonios pe care planetele din Balanță le formează cu Pluton din casa comunicării, aduce dialoguri sincere și deschise și rezolvarea unor probleme mai vechi.


Săgetător

 

Luna Nouă care se formează astăzi în zodia Balanță anunță noi începuturi în planurile tale de viitor și privind relațiile de prietenie. Din configurația astrală face parte Venus, guvernatoarea casei muncii, și Mercur, în mișcare retrogradă, așa că este posibil ca unele decizii pe care le iei zilele acestea, în legătură cu planurile de viitor, proiectele pe termen lung, dar și relațiile de prietenie, să se schimbe după 11 octombrie, când Mercur ajunge din nou în zodia Balanță, de data aceasta în mișcare directă. Trigonul pe care planetele implicate în fenomentul astral de Lună Nouă îl formează cu Pluton din casa banilor, scoate la suprafață unele probleme legate de bani și de administrarea acestora.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Balanță, care anunță noi începuturi în sectorul asociat carierei, sferei socio-profesionale și imaginii personale. Din configurația astrală face parte Venus și Mercur în mișcare retrogradă, semn că deciziile pe care le vei lua în activitatea profesională, ar putea suferi modificări după 11 octombrie, când Mercur ajunge din nou în zodia Balanță, dar de data aceasta în mișcare directă. Trigonul pe care planetele implicate în fenomenul astral îl formează cu Pluton din casa personalității, aduc susținere și stabilitate în proiectele tale personale sau profesionale.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Balanță, care anunță noi începuturi în sectorul asociat călătoriilor, relațiilor cu străinătatea, perfecționării profesionale, schimburilor de experiență și principiilor/credințelor după care te ghidezi în viață. Din configurația astrală face parte Venus și Mercur, în mișcare retrogradă, semn că deciziile pe care le vei lua în aceste domenii, se vor schimba după data de 11 octombrie, când Mercur ajunge înapoi în zodia Balanță, de data aceasta în mișcare directă. Trigonul pe care planetele implicate în fenomentul astral îl formează cu Pluton din casa subconștientului, îți va aduce anumite conștientizări și faptul că trebuie să schimbi ceva la tine, în convingeri și principii de viață.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Balanță, care anunță noi începuturi în sectorul asociat intereselor financiare, a banilor comuni deținuți împreună cu partenerul sau cu alte persoane. Noi etape pot să aibă loc și-n sfera intimă și vei încerca să relansezi relația. Din configurația astrală face parte Venus și Mercur, în mișcare retrogradă, semn că deciziile pe care le vei lua în sectorul financiar, este posibil să se schimbe după data de 11 octombrie, când Mercur ajunge înapoi în zodia Balanță, de data aceasta în mișcare directă.

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies